- 6 Mayıs 2014
- 1.005
- 488
- 88
- Konu Sahibi ayse1234512
- #11.561
Ah canım açlıktan aglıyorum o derece :-(Canım çocuğa bişi olmuyor merak etme ALLAH koruyor onu sen kendine bak acıkmıyorsan takma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah canım açlıktan aglıyorum o derece :-(Canım çocuğa bişi olmuyor merak etme ALLAH koruyor onu sen kendine bak acıkmıyorsan takma
Bizde çok memnun olduk teyzecik inşBebegimle birlikte memnun olduk hemsomcumo kadar keyifli bisey ki o goruntu,muazzam anlatamam. Insallahh hayirli,guzel haberler alirsin da bize de mutlu mutlu duyurursun canim.
![]()
Haklısın canım öncelikle sağlıklı olsunlar.vvallahi bende bi kız olsun diyorum sonra da erkek mi olsa acaba ddiyorum.çok kararsızım bu konuda daAslında sadece sağlıklı olmasını ister gönül ama bir ayndanda kız ayrı bir tatlı oluyor yahuu:)
Ben de yiyemiyorum gunluk ögunlerimi toplasan haslanmis yarim patatesten ibaret suya olan mahrumiyetimi zaten ezberlediniz ama annem falan cocuk gerekli vitaminleri alip gelisemicek diyo bana da mantikli geliyo ama insAllah senin dedigin gibi Rabbim korusunCanım çocuğa bişi olmuyor merak etme ALLAH koruyor onu sen kendine bak acıkmıyorsan takma
Ben de yiyemiyorum gunluk ögunlerimi toplasan haslanmis yarim patatesten ibaret suya olan mahrumiyetimi zaten ezberlediniz ama annem falan cocuk gerekli vitaminleri alip gelisemicek diyo bana da mantikli geliyo ama insAllah senin dedigin gibi Rabbim korusun![]()
a.slm. bizden de sanaaa selam olsun.Herkese benden kocaman slmmmmmm
Miden bulanmaya baslayinca bir iki kere limon yala cnmAh canım açlıktan aglıyorum o derece :-(
1-2 kere limon yala cnm bekle sonra bakalim gecicekmi.bir arkadasimin oyle geciyorduBugun daha cok fena bulantilarim... Acim ama yiyemiyoruuuum![]()
Limon yala cnm:)Kızlar ben üçüncü ayımin içindeyim halen bulantim var bide hamile oldumdan beri balgamin var bazen koşuyorum lavaboua kusmuyorm balgam çıkarıyorum acaba balgam kusmayimi tetikliyo umarım midwnizi bulandirmadim![]()
İstemediğinizi yemeyin diyordu bi yerde ben de zorladım sonuç kötü olduAh canım açlıktan aglıyorum o derece :-(
Yakında su içmeye başlarsın sen bakma millete benim yiyemediğimi biliyor Dr ve dediği şu çok yemenden se bu daha iyi dedi galiba doğum için öyle söyledi imtihan dünyası kötü old serum taktır ama hani şu içine ilaç konulanlardan o zaman 2 litre su içiyorsun ertesi gün yine aynıya dönüyorsun ama arada psikoloji için gerekiyorBen de yiyemiyorum gunluk ögunlerimi toplasan haslanmis yarim patatesten ibaret suya olan mahrumiyetimi zaten ezberlediniz ama annem falan cocuk gerekli vitaminleri alip gelisemicek diyo bana da mantikli geliyo ama insAllah senin dedigin gibi Rabbim korusun![]()
Canim sezeryan mi normal mi daha simdiden belirlenmez emin ol bebis daha cok hareket edecek illa plesantada yerinden oynar... bana 4.ayda bana bebek ters sezeryan olursun dedi ama cok sukur problemsiz bi normal dogum yaptim. Anlayacagin son aya kadar belli olmaz bence.. takma kadana tadini cikar bugunlerin...kızlar herkese iyi akşamlar. bugu dr a gittim. dün sabah cok az kanamam olmuştu. 13. haftadayım bu arada . dr dedıkı plasenta rahım duvarının onunde duruyor. o kanamaya eden olabılır. gerı cekılmesını beklıcez.cekılmezse normal doğum yapamazsın. sezryen de normal bi sezaryen gibi olmaz daha riskli olur bu durumda dedi. başına böyle bişey gelen var mı????
Herkese selamlar :)
Açıkcası Temmuz topiği yerine Yanlışlıkla Ağustos'a tıklamışım yazmadan Geçmek istemedim :)
Hepinize sağlıklı ve güzel hamilelikler dilerim Allahtan.
Mide bulantısı geçmemiş olanlar çok az kaldı inanın ki, 14. Hafta dediniz mi bu iş bitmiştir . Bende öyle oldu ki gerçekten çok ağır geçirmiştimsonrasında kendinizi müthiş hissedeceksiniz.
Allah'ım hepimize bebişlermizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Sevgiler![]()
Ben ikili test icin gttm canim.dr ultrasonda bakti once.bas popo olcum yapti.burnu olusmus mu diye bakti.bisey daha olctu anlamadim onu 2den mi 0,2den mi dusuk olmasi gerekiyormus;dusuk dedi. Sonra kan tahlili verdim 1tup.bikac sonucu hemen bikac sa icinde aldim kanla ilgili.diger degerler 1hafta sonra cikacak dediler.toplam 46tl odedim.sgk anlasmali ozel hastane benim gttigim.tok gittim bu arada. burda yazan arkdslar da olmus.burdan bakmistm ac mi tok mu die :)hayırlı akşamlar hamişler.. nasıl gidiyor? benim de 10 gün sonra randevum var.. ense kalınlığı ölçülecek ve ikili test yapacak galiba doktor.. merakla sizi takip ediyorum.. yaptıran arkadaşlar burada detaylı anlatırsa çooook ii olur.. fiyat konusu konuşulmuş bende yarın arayıp fiyat almayı düşünüyorum.. burdan paylaşırım..öpüldünüz..
![]()