- 12 Temmuz 2014
- 206
- 125
- 53
- Konu Sahibi ayse1234512
- #11.581
Kızlar herkese selam bayadr bakmadm birikmiş o yüzden tek tek okuyamadm konusuldumu bilmiyorum benm belim xok ağrıyor varmı öyle olan normalmi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmmm canımm.. çok sağol.. bi de idrara sıkışık gidiyorsun di mi? karnından baktı di mi ultrasonla?Ben ikili test icin gttm canim.dr ultrasonda bakti once.bas popo olcum yapti.burnu olusmus mu diye bakti.bisey daha olctu anlamadim onu 2den mi 0,2den mi dusuk olmasi gerekiyormus;dusuk dedi. Sonra kan tahlili verdim 1tup.bikac sonucu hemen bikac sa icinde aldim kanla ilgili.diger degerler 1hafta sonra cikacak dediler.toplam 46tl odedim.sgk anlasmali ozel hastane benim gttigim.tok gittim bu arada. burda yazan arkdslar da olmus.burdan bakmistm ac mi tok mu die :)
Aynen canim yaa ne zaman bitcek cilemizOf ya yine kustum akşam akşam korkuyorum valla bu hafta da başlar mı ya![]()
Benim ilk defa bugün olduAynen canim yaa ne zaman bitcek cilemiz![]()
Progestan ciddi bas donmesi yapiyo dr kendisi de onayliyo ben de kullanirken acayiptim hala da gecmedi ama en fenasi da bulantiiiiiiiOfff bugun bugundur nasil bir bas dönmesi bu boyle :-( sanirim progestan dan dolayi. Nasil olacak boyle
allah yardımcın olsun.Iyi geceler hanimlar
Bu hatun kisi yarinki sinavi icin sizden dua bekler
Sinavdan sonrada ankaraya donuyorum evimi ozledim bi de yatagimi![]()
ilk çocuğumda sabah akşam iğnesini vurdular ve onun haricinede haftalık iğnede vuruldum çok aşırı kanamam vardı adet kanaması gibi. Ve çocuğum çokkkk sağlıklı bir şekilde doğdu. O yüzden üzülme ve onun senden ayrılmayacağına inancın tam olsun.Allah'ın izniyle geçecektir.Aksam ignesini de vurdular nasil aciyor yeri suan. Bebegim iyi olsunda ben herseye raziyim
Deneyeyim canım teşekkür ederimMiden bulanmaya baslayinca bir iki kere limon yala cnm
Allah razi olsun canim insallah bana da bebegimi kucagima almak nasip olur. Elimde degil ama cok korkuyorum paranoyak oldum her dk tuvalete gidip kanama varmi acaba diye bakasim geliyorilk çocuğumda sabah akşam iğnesini vurdular ve onun haricinede haftalık iğnede vuruldum çok aşırı kanamam vardı adet kanaması gibi. Ve çocuğum çokkkk sağlıklı bir şekilde doğdu. O yüzden üzülme ve onun senden ayrılmayacağına inancın tam olsun.Allah'ın izniyle geçecektir.
Cinsiyetler belli oluyor artik yavas yavas he...darisi basimiza saglikla hayirlaiyi geceler kızlar.Bizde bugün doktor kontrolüne gittik ve bizim aileye de bir paşa daha geliyormuş öğrendik....Çok garip olduk ailece gitmeden önce çikolata yedim yerinde duramıyordu.doktor çok sağlıklı görünüyor dedi.Şimdi daha cinsiyeti belli olmamış arkadaşların haberlerini dört gözle bekliyorum ve hepimizin evlatlarının sağlıklı ve hayırlı evlatlar olmasını diliyorum.Allah hepimizin gönlüne göre versin arkadaşlar.Hepinize iyi geceler...![]()