• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy vallaha bravo, bizimkide temizlik yapalım şunu yapalım bunu yapalım lafta ama icraat yok.Bulantım çok fazla ben de bişey yapamıyorum.Bizim temizliğe gelen bayan 3 hafta gelemiycem dedi resmen bitik durumdayız :KK43:
Aman boşver hiçbişey senden önemli değil yapma sonra kadın gelince temizler. yat aşağı dinlen kendini iyi hissedersen zor işleri kocana yaptırmak kaydıyla yavaş yavaş yaparsın. Bence sen onu yönlendir şunu yap bunu yap diye yavaştan başlasın. makineye camasır atılcağı zaman ben esıme makinenin önüne koyduruyorum çamasırları ben koyup çalıştırıyorum bitince çıkarıp asıyor.

Yok kalmaz. 4. Ayda istahin acilicak.benim asil simdi yavas yavas bulantilarim basladi.tuzlu cubuk kraker yiyodum geciodu simdi onuda yiyemicem.yandim kusmaya baslarim, Allah gostermesin.bebis kucuk kalirmi hic guldurme beni:)))o senin bedeninden besleniyor cnm,icin rahat olsun:)

Sağol canım beslensinde tek o bana yeter doktorda herşey normal derse içim çok rahat edecek biraz evhamlı olduğum için:))

Aman boşver hiçbişey senden önemli değil yapma sonra kadın gelince temizler. yat aşağı dinlen kendini iyi hissedersen zor işleri kocana yaptırmak kaydıyla yavaş yavaş yaparsın. Bence sen onu yönlendir şunu yap bunu yap diye yavaştan başlasın. makineye camasır atılcağı zaman ben esıme makinenin önüne koyduruyorum çamasırları ben koyup çalıştırıyorum bitince çıkarıp asıyor.
Aynen bende sadece içine atıyorum, hatta sen çırpma sarsma kendini diyor, yaptığım tek şey çamaşırı makinaya atmak:) birde ütü yazık o kadar sorumluluğu gerek yok adamcağıza:) Çok şanslıyız yanlız, Allah razı olsun çok şükür valla

oyyy oyyy oyyyy :) bende yok ya onlar çok şükür tabi şimdilik :)
Valla iyi çekiyorlar bizi ahahahah :) bende hamile olduğumu 20 aralıktan beri hiç iş yapmadım zaten yapmam yasak o zamandan beri yemek temizlik vs. herşey kocamın üzerinde ben eve gidiyorum oturuyorum oda bana hizmet ediyor Allah razı olsun:nazar:

Allah eşlerimize sabır güç versin valla benimkide öyle Allah razı olsun :nazar: Kusmalarım ve halsizliğim bir geçse hasta psikolojisinden kurtulsam enerjim yerine gelse eşimde rahat etse :KK55:

ve bu adam bana 4 yıldır hiç bir işe yaramıyormuşum gibi davranıyor anlatsam delirirsin sabır taşıymışım.tek başıma tüm işleri yapıyorum odasına çağırıyor biraz daha işe ver kendini diyor delirmemek elde değil ya.milletin içinde laf sokuyor sus ya tamam diyor gidiyor.durun dinleyin diyosun kapı duvar gülermisin ağlarmısın. :KK43:
Aynen banada hamilelikten beri iş yerinden koptun diyor..Bana "hamilelerin çok hareket etmesi gerekmez mi" dedi ahmak herif ne biliyorsun ki sen, ilk üç asla harekaet yok dedim kesti sesini.. Şaka gibiler nefret ettim iyice, şu 4 aylık rapor parası olmasa çıkıp gideceğim de bebeişime lazım olacak ne yaparsın, ee birazda maaşlardan para biriktiriyorum.. Nankörler Allah görsün

şaka gibi yaaa bunamış mı ne yapmış acaba. ozaman yapılacak işleri yazılı versin kendi söylediğini inkar ediyor. AYrıca yanında çalışanlarada yazıklar olsun hiç mi vicdan yok bir Allah'ın kuluda diyemedi mi öyle demedın diye. Ahirette nasıl hesap vercekler acaba. Çok sinir oldummmmmmm

Yok canım günaha girmeyim ama pek inançlarıda yok odadakilerinde onunda. bitanesi sabah nası adam ya dedi evet dedi. sonra akşam üstü adamın arkasından bana yeminler ediyor ben hatırlamıyorum demedi diyor.varya beni düşünsene bi böyle ortamda çalışmak çok acı inan çok :( 4 yıldır ne dese hatırlamıyor dediğini yapıyorsun çalışma şekliyle ilgili mesela yapıyorsun off uzatma hallet diyor ee siz dediniz diyorsun boşver böyle yap diyor aradan ay geçiyor asla böyle olmıcak diyor. bildiğiniz gibi değil.yazın beni kovdu köpek gibi çalışıp yaptığım işin sonunda bağırdı bende ona bağırdım ertesi günde günaydın demedim neden demiyosun dedi içimden gelmiyor dedim çık işten dedi çıkmıcam dedim ozaman kovuyorum yaz istifanı dedi !!!!!! :))) bende yazmıyorum dedim.patronlar yalvardı özür diledi kendisi kaldım eğerki ev borcum olmasa yemin ediyorum ogün davalık olcaktık. benim hikayem roman olur ondan şükredin takmayın.tüm fabrikanın ağzına sakız etti kadın halimle gene gitmedim umursamadım ekmek parası dedim.ama borcum olmasa asla durmazdım.saçım beyazladı bunlar yüzünden.anlatılmaz yaşanır ama kimse yaşamasın elbet. allah benim burda rızkımı bir türlü kesmiyor demekki ahlarımın bedelini ödicekler sabrediyorum bakalım.

Yok canım günaha girmeyim ama pek inançlarıda yok odadakilerinde onunda. bitanesi sabah nası adam ya dedi evet dedi. sonra akşam üstü adamın arkasından bana yeminler ediyor ben hatırlamıyorum demedi diyor.varya beni düşünsene bi böyle ortamda çalışmak çok acı inan çok :KK43: 4 yıldır ne dese hatırlamıyor dediğini yapıyorsun çalışma şekliyle ilgili mesela yapıyorsun off uzatma hallet diyor ee siz dediniz diyorsun boşver böyle yap diyor aradan ay geçiyor asla böyle olmıcak diyor. bildiğiniz gibi değil.yazın beni kovdu köpek gibi çalışıp yaptığım işin sonunda bağırdı bende ona bağırdım ertesi günde günaydın demedim neden demiyosun dedi içimden gelmiyor dedim çık işten dedi çıkmıcam dedim ozaman kovuyorum yaz istifanı dedi !!!!!! :))) bende yazmıyorum dedim.patronlar yalvardı özür diledi kendisi kaldım eğerki ev borcum olmasa yemin ediyorum ogün davalık olcaktık. benim hikayem roman olur ondan şükredin takmayın.tüm fabrikanın ağzına sakız etti kadın halimle gene gitmedim umursamadım ekmek parası dedim.ama borcum olmasa asla durmazdım.saçım beyazladı bunlar yüzünden.anlatılmaz yaşanır ama kimse yaşamasın elbet. allah benim burda rızkımı bir türlü kesmiyor demekki ahlarımın bedelini ödicekler sabrediyorum bakalım.
canım yaaa Allah sabır versin gerçekten zor bir durum şuursuz beyinsiz ahmak herif. adamın uyguladığı resmen mobbing kanunen suç ama bu beyinsiz ondanda anlamaz. Bizde yeni ev aldık canım 6 ay oldu daha zor allah kolaylıklar versin insanın eli kolu bağlı olunca mecbur kalıyor tabi. Allah merhametli insanlarla karşılaştırsın hepimizi

Aynen bende sadece içine atıyorum, hatta sen çırpma sarsma kendini diyor, yaptığım tek şey çamaşırı makinaya atmak:) birde ütü yazık o kadar sorumluluğu gerek yok adamcağıza:) Çok şanslıyız yanlız, Allah razı olsun çok şükür valla

kızlar kocayada çok yüklenmeyin onlar bizim kadar yürekli kaldırabilcek laf etmicek insanlar değil. gün gelir off yeter nazlarından olur. biz çekeriz onlar isyan aşamasına çabuk gelirler.benim düşüncem genelini böyle gördüm en uslusunu bile ehuehueh:KK70:

canım yaaa Allah sabır versin gerçekten zor bir durum şuursuz beyinsiz ahmak herif. adamın uyguladığı resmen mobbing kanunen suç ama bu beyinsiz ondanda anlamaz. Bizde yeni ev aldık canım 6 ay oldu daha zor allah kolaylıklar versin insanın eli kolu bağlı olunca mecbur kalıyor tabi. Allah merhametli insanlarla karşılaştırsın hepimizi
aminnn canım benimda 6 ay oldu aynıyız :( mobbing araştırdım kesin zaten ama kabul asla etmiyorlar ne yönetim ediyor nede o. ev olmasa mobbing dicektim zate davacı olcaktım.ahh ahhh her türlü sömürü. kurtulamıyorumda nedendir bilmem burda hiç anlatmıcaktım kimseyide germek istemiyorum şimdi arkadaş kötü oldum diyince ona teselli anlattım yoksa alıştım ben susmaya artık anlatsamda rahatlamıyorum çünki :(RABBİM çok büyük elbet bildiği var bugünlerimizi aratmasın inşallah.

Sağol canım beslensinde tek o bana yeter doktorda herşey normal derse içim çok rahat edecek biraz evhamlı olduğum için:))
Hepimizde ayni evham var canim merak etme tek kafayi sen yemedin:))dun kasigim kalkarken hafif acidi ve bennnn dunden beri ic camasirima bakiorm acaba kanmi gelicek,birseymi oldu diye.daha neler neler...:)

Allah hepimizden razı olsun canım ne demek bak biraz önce bir yorum vardı 46 liraya yaptırmış ABCDEFCD arkadaş yaptırmış istersen ondanda fikir al hangisi kafana yatarsa yaptırırsın canım ben cumartesi günü yaptırdım bugun belli oldu sonucum çok şükür iyi çıktı inşallah tüm annelerden bu güzel haberleri alırız :)

sordum tatlım istanbuldaysa Nerede yaptirmis merak ettim.
cevap bekliyorum

Teşekkür ederim canım :) mecburen napsın ben 5 haftalık hamileyken kanamam gittim doktora kesen uzmanış bir hafta beklicez eğer düzelmezse alıcaz dedi.Ki ondan öncede bir mecburi kürtajım var.progestana başladım. ve doktor ağır hiçbirşey yapmıcaksın ani hareket etmeyeceksin herşeyin yavaş olacak dedi. bizim şuan cinsel ilişki bile yasak. Eşim sağolsun her ne kadar benim istediğim gibi yapmasada derleyip topluyor işte.:nazar::nazar:
cnm benim allah başından eksik etmesin allah razı olsun eşinden ne kadar güzel benimkide bak diyorum kk da kadınlar yazıyor eşleri yardımcı diyorum bende yapmıyormuyum diye üzülüyor başlıyor bakıyorum hiç durmuyor :) yardım ediyor hakkını yiyemem bende allah razı olsun

Hepimizde ayni evham var canim merak etme tek kafayi sen yemedin:))dun kasigim kalkarken hafif acidi ve bennnn dunden beri ic camasirima bakiorm acaba kanmi gelicek,birseymi oldu diye.daha neler neler...:)

O bende de var ufak bir ağrı acıma olunca acaba bşeymi oldu diye korku yapıyorum hissetsem içim rahatlayacak :)

kuzular sizce biberon ısıtıcılara gerek varmı?çalışan süt sağmayı düşünen anne olacağım inş. sütüm olursa.

kızlar kocayada çok yüklenmeyin onlar bizim kadar yürekli kaldırabilcek laf etmicek insanlar değil. gün gelir off yeter nazlarından olur. biz çekeriz onlar isyan aşamasına çabuk gelirler.benim düşüncem genelini böyle gördüm en uslusunu bile ehuehueh:KK70:
Bazen benimde aklıma geliyor canım haklısın yani.. İnsan olan sitem eder karı koca fark etmez:)

kuzular sizce biberon ısıtıcılara gerek varmı?çalışan süt sağmayı düşünen anne olacağım inş. sütüm olursa.
Ben mezun olduktan sonra 9 ay bebek baktım, annesi sağıp koyuyordu dolaba, cezveye sıcak su koyup iki sallıyorduk içinde, mis gibi ılık ılık oluyordu, bence o kadar fuzili masraf yapmayın canım, tabi maddi durumunda sıkıntı yoksa bilemem ama israf gibi sanki:)

canım bence çok gerek yok süt ısıtıcıya biboronu sıcak suyun içine koyuncada ısınır kaldıki bebek için illlaki temassız ateş ölçer alıcaz onunla bıle uygun sıcaklık ölçülük çok işlevli. ben öyle planlıyorum

Özel sektördesin sanırım canım, inan mükemmel bile olsan minik bir hatanda sıfırsın, ben öğle molası bile kullanmam, daha önce pek izin almışlığım yoktur, 3 gün izin aldım diye burnumdan getirdi patron.
Bunlara fazla emek vermeyeceksin ve bular için üzlmeyeceksin..

Kafama çok takıyordum sonra kendi kendime "saçmalama bu salak herifler yüzünden bebeğimi üzmem çok aptalca, kim ki onlar, bebeğime değer mi" dedim daha rahatım, bunları düşün sende lütfen..
Evet özel sektördeyim. Zor günler geçirdim belli bi noktaya geldim sonra ne olduysa iki günde sıfıra indim dediğin gibi Bebeğimi düşünüyorum çoğu olayda. Allaha havale ettim artık. Yine mail yazıp çizmiş benim hamile olduğumu yoksayıyo resmen. Günde 7.5 saat hakkım yok ve hamile olduğumu için yapamıyacağım işler var ama bunları hiç düşünmüyo. Aman ya en kötü bebeğim i doğurup tüm izinleri kullanıp çıkarım.

Back
X