2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gidemezsende boşver, bebiş sağlıkla gelsinde 2 yaşa gelemden onunlada gidersin tatile, arkadaşlarım hep gidiyorlar el kadar bebeklerle hayret ediyorum, bizim ne eksiğimiz olacak

maalesef gittigimde daha erkendi 13subatta cagirdi tekrar ama galiba dayanamayip gidicem bugun yarin catliycam valla bu kadar merak edicegimi hic tahmin etmezdim *)
kızmaz mı doktor?
bide bu kadar ultrasondan gelen manyetik ışınlar zararlı diye biliyorum
bence sabret canım.. benim bu cumartesi kontrolüm var tabi benim belli olmaz daha
bidahaki ay 15 hafta olur nasip olursa o zaman gösterir inşallah..

Kesinlikle haklisin, Allah insanligi doktorlugundan ustun tutanla karsilastirsin,gonlumuzdekini hayirla sonuclandirsin.

amin Birtanem kafam allak bullak daha dogru duzgun bir doktor bulamadım allah hepinizin yardimcisi olsun

Bilmem ki kizar belki ama bi daha ki gidisime unutur :0 napiim cok ara bi tarih vermeseydi i da yada buyuk ultrasonda bisey soyleseydi boyle cok aradayim yaww

maşallah kocana binkere maşallah :)

tamam tatlım bir bakayım.
ben Küçükçekmece oturuyorum da dur bir de orayı arayim sen muayene + test mi 80 verdin?
yok bıtanem ben muayene dışarda oluyorum kayınvalıdemin çocukluk arkadaşı Allah nasıp ederse doğumuda yaptrıcak sadece test için verdim canım 80 lira ama dışarıya göre bana uygun geldi aldığım fiyatlara göre

maşallah kocana binkere maşallah :)
Teşekkür ederim canım :) mecburen napsın ben 5 haftalık hamileyken kanamam gittim doktora kesen uzmanış bir hafta beklicez eğer düzelmezse alıcaz dedi.Ki ondan öncede bir mecburi kürtajım var.progestana başladım. ve doktor ağır hiçbirşey yapmıcaksın ani hareket etmeyeceksin herşeyin yavaş olacak dedi. bizim şuan cinsel ilişki bile yasak. Eşim sağolsun her ne kadar benim istediğim gibi yapmasada derleyip topluyor işte.

Ccnım dün başıma geleni bilsen inan benim yaşadığım acıyı müdür geçen hafta söylediği şeyi yaptım 3 kişiye söyledi odasında dediğini yaptım ben öyle demedim dedi o kişilerde evet demedi dedi. dün bayılıyordum akşamı nasıl ettim bilemedim insanlar o yokken dedi diyip o varken demedi dediler filmelerde görürüz ya aynen onu yaşadım. ve 6 ya 5 kala telefon açıyor hataq yaptın bidaha diyor bi bakıyorum müşteriye dikkate almayın onu dğrusunu yarın atıcam diyor başka bir müşteriye. acımak yok yeminler ettim yok demedim diyor eşim öldürücekti zor tutdum akşam fenalaşmışım eve gidince bebeğe bişey olcak diye ödüm patladı eşimde sağlığın gidicekse çık evi satarız napalım dedi dahada canım yandı beddua ettim ses kaydı olsaydı keşke dedim

aradım evet 80 mis canım bir dusuniyim ben bunu :) Sağol allah razı olsun

ve bu adam bana 4 yıldır hiç bir işe yaramıyormuşum gibi davranıyor anlatsam delirirsin sabır taşıymışım.tek başıma tüm işleri yapıyorum odasına çağırıyor biraz daha işe ver kendini diyor delirmemek elde değil ya.milletin içinde laf sokuyor sus ya tamam diyor gidiyor.durun dinleyin diyosun kapı duvar gülermisin ağlarmısın.

Maşallah iştahın iyi galiba ben daha 500 gram aldım 59 başladım 55 e düştüm şimdi 55.500 üm bebeğim küçük kalacak galiba
Yok kalmaz. 4. Ayda istahin acilicak.benim asil simdi yavas yavas bulantilarim basladi.tuzlu cubuk kraker yiyodum geciodu simdi onuda yiyemicem.yandim kusmaya baslarim, Allah gostermesin.bebis kucuk kalirmi hic guldurme beni:)))o senin bedeninden besleniyor cnm,icin rahat olsun:)

Ayy vallaha bravo, bizimkide temizlik yapalım şunu yapalım bunu yapalım lafta ama icraat yok.Bulantım çok fazla ben de bişey yapamıyorum.Bizim temizliğe gelen bayan 3 hafta gelemiycem dedi resmen bitik durumdayız

aradım evet 80 mis canım bir dusuniyim ben bunu :) Sağol allah razı olsun
Allah hepimizden razı olsun canım ne demek bak biraz önce bir yorum vardı 46 liraya yaptırmış ABCDEFCD arkadaş yaptırmış istersen ondanda fikir al hangisi kafana yatarsa yaptırırsın canım ben cumartesi günü yaptırdım bugun belli oldu sonucum çok şükür iyi çıktı inşallah tüm annelerden bu güzel haberleri alırız :)

şaka gibi yaaa bunamış mı ne yapmış acaba. ozaman yapılacak işleri yazılı versin kendi söylediğini inkar ediyor. AYrıca yanında çalışanlarada yazıklar olsun hiç mi vicdan yok bir Allah'ın kuluda diyemedi mi öyle demedın diye. Ahirette nasıl hesap vercekler acaba. Çok sinir oldummmmmmm

Hizmet hastanesi dışarıdan gidenler içinde ikili testte 180 tl alıyormuş, biraz önce aradım 400 diyen başka bişeyle karıştırdı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…