2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende aynı canım üzülüyorum ağrısından duramıyorum sinirlerim allak bullak zaten
Benden smear testi aldı canım bugün, çünkü çok sinirimi bozuyor stres halindeyim ağrım oldukça..
İstersen sende söyle doktoruna mikrop var mı test alsınlar, öyle aletle falan almıyor, pamukla alıyor merak etme..

Tesekkur ederim canim insallah gecer, bir daha da yasamam hicbirimizde yasamayiz boyle seyler. Sanada cok gecmis olsun insallah agrin biran once gecer

Sagol canm tesekkur ederim,bende simdi gunde 3tane icicem. Insallah uzun surmez :-(

Amin canim insallah hepimiz saglikla yavrularimizi kucagimiza aldigimiz gunleri de goruruz.
Yok canim hic ne agrim oldu ne lekelenmem. Uyuyordum lavaboya kalktim peceteye pihti seklinde parca gibi bisey geldi hemen hastaneye gittik

Canım ya kusura bakma durumunu bilmiyordum,ama şunu unutma ki rabbim istemezse hiç bişey olmaz,bu dünya ya sağlıkla gelmeye nasibi varsa inan hiçbişey etkilemez,yok nasibini de almamışsa ,hiç bir doktor,hiçbir ilaç,hiçbir güç onu sende tutamaz,dualarla Allah a sığın,hiç şühpesiz ki en iyi koruyanımız O dur ..

Kızlar doktordan geliyorum, ikili testi yaptırdım, kararsızdım ama dedim yaptırayım gitsin..
Buda bebeğim teyzeleri, haydi cinsiyet tahmini yapıverin

Eki Görüntüle 1391453

canım pek anlamıyorum ben cinsiyetten..
ama bişi sorucam 2 li test cihaza mi gidiyorsun kan mi veriyorsun?
özelde yaptirmissin sanırım kaç tl tuttu?

Hep bu söylediklerini hatrlasak yeter yani, evhamlar vesveseler asla zarar veremez o zaman bize...

Kizlar birsey sorucam. Bugun tahlil sonuclarimi aldim. Ilk tahlilde tsh 0.126 ve son tahlilde Tsh degerim 0.09 yani baya dusuk cikti. Serbest t3 ve t4 degerleride normal. Doktorumda endokrin uzmanina gitmemi soyledi. Aranizda benle ayni durumda olan var mi ?

Canım geçmiş olsun noldu yordunmu kendini bişeye mi üzüldün yoksa? Dikkat et kendine bak çok şükür bebiş taklalar atıyomuş :) dualarım seninle.
Sagol canim Allah razi olsun. Yormadim hic kendimi aksine 2gundur ise de gitmemis evde yatiyordum :-(

S sfahb egeninannesi doktorda kız olabilir ama çok erken daha dedi..
Bende sanki pipisini gördüm gibi beyazlık olarak:))
Sağlıklı olsunlar inşallahh, burada ki tüm annelerin ve diğerlerinin, sizlerede hep dua ediyorum kızlar..

Allah razi olsun canim, bebegim benimle kalsin saglikli olsun da sivilceyede kabizliga da herseye raziyim. Sizler iyiki varsiniz, tecrubeleriniz bize de yol gosteriyor. Hepiniz cok sagolun

canım pek anlamıyorum ben cinsiyetten..
ama bişi sorucam 2 li test cihaza mi gidiyorsun kan mi veriyorsun?
özelde yaptirmissin sanırım kaç tl tuttu?
Kan verdim canım sadece, doktor ısrar etti yaptırmayacaktım ama dedim neyse..
50TL verdim, hastaneye göre değişiyor, özele gideceksen önce arayıp ücret bilgisi alabilirsin söylüyorlar canım
Bu arada anlaşılması hiç mümkün değil zaten, heves yaptım sadece:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…