- 29 Eylül 2012
- 4.121
- 753
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #11.381
Benden smear testi aldı canım bugün, çünkü çok sinirimi bozuyor stres halindeyim ağrım oldukça..Bende aynı canım üzülüyorum ağrısından duramıyorum sinirlerim allak bullak zaten
Tesekkur ederim canim insallah gecer, bir daha da yasamam hicbirimizde yasamayiz boyle seyler. Sanada cok gecmis olsun insallah agrin biran once gecerCanim geçmiş olsun ben en baştan beri kullanıyorum bugün 10+6 olduk doktorum 12.Haftaya kadar kullanalım dedi daha sonrasına karar verecek bebegin ttutunmasını kolaylaştırıyor zararlı değil şifa niyetine içiyoruz benimde vajinamda ağrı var kasıklarıma da vuruyor korkuyorum cumartesi kontrolum var rabbim hepimizin şifasını versin inş
Sagol canm tesekkur ederim,bende simdi gunde 3tane icicem. Insallah uzun surmez :-(Herkese günaydınKanaması olan arkadaşm geçmiş olsun içini ferah tut bebiş iyiyse sorun yoktur ben de progestan kullandım uzun süre hem de günde üç tane risk bitince doktorum bıraktırdı ben de bebeğim de gayet sağlıklıyız bol bol dinlen ayaklarının altına yastık koy
ben 41 i doldurdum canim. 42. Haftada suni sanci ile dogum yaptim ☺şuan normal doğum düşünüyorum tabi ilerde bir sorun olmazsa ama 40 haftayı dolduranlar sayılıdır heralde :)))
Amin canim insallah hepimiz saglikla yavrularimizi kucagimiza aldigimiz gunleri de goruruz.İnşallah tez zmaanda düzelir, sağlıkla bebeğini kucağına alacağın günleri göstersin Rabbim..
Progestan bende kullanıyorum kahve lekelenme için.. Neredeyse herkez kullanıyor artık
İçmezsen daha zararlı olabilir senin için, bende tereddüt ediyordum ama düşünsene içmeyip daha kötü durum olabilir.
Dr. bana 13. haftana kadar kullan hiç bir zararı yok demişti..
Bu arada o derece kanama olmadan önce ufak belirtilerin olmadı mı? Lekelenme yada ciddi ağrılar gibi?
Canım ya kusura bakma durumunu bilmiyordum,ama şunu unutma ki rabbim istemezse hiç bişey olmaz,bu dünya ya sağlıkla gelmeye nasibi varsa inan hiçbişey etkilemez,yok nasibini de almamışsa ,hiç bir doktor,hiçbir ilaç,hiçbir güç onu sende tutamaz,dualarla Allah a sığın,hiç şühpesiz ki en iyi koruyanımız O dur ..Insallah... ama Rabbim biliyor ya bebegimin basina gelenlerden sonra zerre umrumda degil bulantiymis,istifraymis,kilo almakmis,zayiflamakmis,kabizlikmis,halsizlikmis... Her turlu sikimtiya raziyim yeter ki melegim tum yasadiklarina ragmen saglikli olsun,saglikli yasasin.
Kızlar doktordan geliyorum, ikili testi yaptırdım, kararsızdım ama dedim yaptırayım gitsin..
Buda bebeğim teyzeleri, haydi cinsiyet tahmini yapıverin
Eki Görüntüle 1391453
Kızlar doktordan geliyorum, ikili testi yaptırdım, kararsızdım ama dedim yaptırayım gitsin..
Eki Görüntüle 1391453
Hep bu söylediklerini hatrlasak yeter yani, evhamlar vesveseler asla zarar veremez o zaman bize...Canım ya kusura bakma durumunu bilmiyordum,ama şunu unutma ki rabbim istemezse hiç bişey olmaz,bu dünya ya sağlıkla gelmeye nasibi varsa inan hiçbişey etkilemez,yok nasibini de almamışsa ,hiç bir doktor,hiçbir ilaç,hiçbir güç onu sende tutamaz,dualarla Allah a sığın,hiç şühpesiz ki en iyi koruyanımız O dur ..
Sagol canim Allah razi olsun. Yormadim hic kendimi aksine 2gundur ise de gitmemis evde yatiyordum :-(Canım geçmiş olsun noldu yordunmu kendini bişeye mi üzüldün yoksa? Dikkat et kendine bak çok şükür bebiş taklalar atıyomuş :) dualarım seninle.
Defacto ve lcw en uygun yerler cnmKızlar ben de 11 ci haftama giriyorum kıyafetlerime giremiyorum yavaş yavaş nerden uygun kıyafet temin edebiliriz hamilelik pantalonu vs birkaç marka gördüm ama sizlerin önereceği yerler var mı
Nedense icime kiz doguyor ☺Kızlar doktordan geliyorum, ikili testi yaptırdım, kararsızdım ama dedim yaptırayım gitsin..
Eki Görüntüle 1391453
İnşallah teyzesi sağlıklı bir prenses olsun..ooyyy şu tatlılığa bak bence prensess olacakk :)
Allah razi olsun canim, bebegim benimle kalsin saglikli olsun da sivilceyede kabizliga da herseye raziyim. Sizler iyiki varsiniz, tecrubeleriniz bize de yol gosteriyor. Hepiniz cok sagolunOncelikle cok cok gecmis olsun. Allahim korktuklarimizdan emin eylesin bizi. Progestan'a gelince progesteton hormonu takviyesinden ote bisey degil.Rahim duvarini kalinlastirip bebegin tutunmasini kolaylastiriyor. Tum dusuk tehlikesi gecirenlere veya senin gibi kanama,lekelenme yasayanlara veriliyor. Simdiye kadar kabizlik ve gaz sorunun yoksa progestan nedeniyle olabilir. Bu yuzden yapabiliyorsan su alimini biraz artir. Sivilce akne yapabilir. Ilaci bos mideye alma,bir iki lokma biseyler yedikten sonra icmeye dikkat et. Kesinlikle hareketsiz sekilde yat her turlu hareketten uzak dur.
Hem hapini hem ignesini kullanan biri olarak soyleyebileceklerim bunlar. Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin evladini.
S sfahbegeninannesi doktorda kız olabilir ama çok erken daha dedi..
Bende sanki pipisini gördüm gibi beyazlık olarak:))
Sağlıklı olsunlar inşallahh, burada ki tüm annelerin ve diğerlerinin, sizlerede hep dua ediyorum kızlar..
Kan verdim canım sadece, doktor ısrar etti yaptırmayacaktım ama dedim neyse..canım pek anlamıyorum ben cinsiyetten..
ama bişi sorucam 2 li test cihaza mi gidiyorsun kan mi veriyorsun?
özelde yaptirmissin sanırım kaç tl tuttu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?