- 10 Mart 2014
- 1.596
- 1.470
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #11.341
Aksam ignesini de vurdular nasil aciyor yeri suan. Bebegim iyi olsunda ben herseye raziyimGunaydin. Saglikli bi gun olsun
aleysa gEcmis olsun cnm. Rabbim korusun bebeklerimizi
Ben progestanin haftada bir ignesini ve hergün vajinal jelini kullaniyorum.4 ve 5. Haftalarda lekelenmem oldugu icin. 12.hafta ya kadar kullanalim defi doktorum. Hicbir zarari yok cnm. Duzenli kullan ve dinlen kalkma hic
7Canım ben de birgün görmüştüm kanama. kötü bir şey değil merak etme hatta hayırlı bahsediliyor. içini ferah tut. hayırlara çıksın
Burada o kadar çok şey okuyoruz ki, ruyamıza girmesi hiç şaşırtıcı değil canım.günaydın hanımlar inşallah keyifler yerindedir.
bugün rüya gördüm moralim bozuk biraz. kanamam olduğunu gördüm rüyamda doktorumla telde konuşuyordum böyle oldu diye falan filan . sabah nasıl wc ye gittim bilemedim. Rabbim hayırlara çıkarsın
canım bende baktım şimdi rüya tabirlerine gayet güzel :) allahım hayırlara cıkarsın ınsallahCanım ben de birgün görmüştüm kanama. kötü bir şey değil merak etme hatta hayırlı bahsediliyor. içini ferah tut. hayırlara çıksın
Gunaydin
Arkadaslar hepinizin dualarina ihtiyacimiz var bebegimle. Dun aksam kanamam basladi,normal kanama da degil tipki adet donemindeki gibi parca parca pihti geldi. Acile gittik Allah razi olsun dr umuz bi telefon ile hemen geldi. Allah kimseye bu korkuyu yasatmasin,saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah. Iyiymis bebegim taklalar atiyordu yaramaz icerde ama cok korkuttu bizi. Progestana basladim,kullananlar biraz bilgi verirmisiniz nedir, ne zamana kadar kullanilir bu ilac , zararli degilmi ilac sonucta :-(
Saol cnm dusundugun icin.yok korkmuorm ya biliorum birrsey olmucagini nie olsun ki:)demi amacnm dün ms hastası arkadaşım doğum yaptı sıkıntı yok ikisindede merak etme sadece başı döndü okadar
Kızlar şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz ? Yaptıracak misiniz? Ben çok kararsız kaldım.
canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kanaman biter. Bak bebişinde sapasağlammış. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinGunaydin
Arkadaslar hepinizin dualarina ihtiyacimiz var bebegimle. Dun aksam kanamam basladi,normal kanama da degil tipki adet donemindeki gibi parca parca pihti geldi. Acile gittik Allah razi olsun dr umuz bi telefon ile hemen geldi. Allah kimseye bu korkuyu yasatmasin,saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah. Iyiymis bebegim taklalar atiyordu yaramaz icerde ama cok korkuttu bizi. Progestana basladim,kullananlar biraz bilgi verirmisiniz nedir, ne zamana kadar kullanilir bu ilac , zararli degilmi ilac sonucta :-(
canım bende progestan kullanıyorum bebeğe hiçbir zararı yok hatta rahme daha iyi tutunmasını sağlıyor içini ferah tutAksamdan beri hicbir yere sigamiyorum nasil bir korkuymus bu,sakin olamiyorum ki elimde degil aglayip duruyorum :-(
Aksam ignesini de vurdular nasil aciyor yeri suan. Bebegim iyi olsunda ben herseye raziyim
Kızlar seçtiğiniz hastenelerde yeni doğan yoğun bakım var mı? Bunu göz ardı edebilir miyiz sizce?
Ankara Akropol süper diyorlar ama yoğun bakımı yok sanırım
olan çok yakışmışsınızgünaydın canım hangi foto ya baktın :)
Çok haklısınBence kesinlikle cok ama cok onemli. 2 sene once abimin kizinin dogumunu beklerken koridordaki telas,bagirismalar hala kulaklarimda. Her sey yolunda gorunmesine ragmen dogum sirasinda ne yasandiysa artik aile feveran halindeydi. Sahsen yeni dogan yogun bakimi olmayan bir hastane dogum yonunden eksik bir hastanedir gorusundeyim.
iyiyiz canım sen ve bebişin nasılGünaydın kızlar yoğunluktan yetişemiyorum size akşamdan erkenden sızıyorum artık gece çok uyanıyorum gerçi hepiniz iyisinizdir umarım
Ben bi yıldır oraya gidiyorum açıkcası bilmiyorum yeni doğan Yoğun Bakım varmı. Ama genel olarak memnunum ve bi aksilik olmadığı sürece doğumumu orda yapmayı düşünüyorumKızlar seçtiğiniz hastenelerde yeni doğan yoğun bakım var mı? Bunu göz ardı edebilir miyiz sizce?
Ankara Akropol süper diyorlar ama yoğun bakımı yok sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?