2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar inşallah rabbim nasip ederse bende ağustos annesi olacağım pazar günü değerim 14 çıktı çarşamba günü 85 çıktı yarın tekrar bakılacak inşallah güzelce artar
Benimde salı günü 11 di bugün vericem birde kan dua edin artmış olsun endişeliyim biraz ama hamile olduğuma eminim gerçekten hayırlısı...

günaydın hanımlar hamiş olanlar bence bu günlerde iyi uyuyun bebek doğunca uykuya hasret kalacaksınız çünkü :) tecrübe edilmiştir kızım 2 yaşına kadar gece sürekli ağlardı hep ayaktaydım yani tam rahata erdim bakalım 2.ci tutacakmı hayırlısı..

Evet öyle olacak ama neyseki öğleden sonra uyuyorum :)bol bol uyuyayim şimdi de :)sonrasına bakacağız

Gunaydin kizlar carsamba degerim 84 küsürdü oglen vermistim kani bu gün sabah 7 de kan vedim 157 cikti normal mi sizce tam iki kat olmamis ama sabah oglen farkimi oldu acaba

İnşallah hayırlısı olsun benimde ikincisi gerçekten zor şuan forumda en geç (16.ağustos) doğum tarihli benim inşallah öğrenirsin bayrağı sana veririm:))

Gunaydin kizlar carsamba degerim 84 küsürdü oglen vermistim kani bu gün sabah 7 de kan vedim 157 cikti normal mi sizce tam iki kat olmamis ama sabah oglen farkimi oldu acaba
İllede tam iki katı olması gerekmiyor iki katına yakın bence etkili olmuştur çünkü saat geçtikçe oran artıyor hiç sorun yok moralini iyi tut hiç üzülme gayet normal bir değer

seninde hayırlısı olsun cnm inş. ben devralırım en son ben olurum herhalde çünkü hesaplarıma göre 31 ağustosa denk geliyor tutarsa :)

İllede tam iki katı olması gerekmiyor iki katına yakın bence etkili olmuştur çünkü saat geçtikçe oran artıyor hiç sorun yok moralini iyi tut hiç üzülme gayet normal bir değer
Tesekkur.ederim canm. Minik kusum tutunmaya calisiyo galiba sol kasigigim agriyo surekli

bende dün doktora gittim kızlar kesenin aşağıda olduğunu söyledi üzüldüm biraz ama keseyi gördük çok şükür. Sizin durumlar nasıl?
Bi tavsiyesi oldu mu dr un?
Cok ayakta kalma bence.
Zamanla yukari cikiyor diyorlar.arkadasimin da asagidaydi.cikmadi yukari.asagida olunca ara kanamalar olur vs dediler olmadi saglikla catir catir dogurdu
2aylik oglu

Bi tavsiyesi oldu mu dr un?
Cok ayakta kalma bence.
Zamanla yukari cikiyor diyorlar.arkadasimin da asagidaydi.cikmadi yukari.asagida olunca ara kanamalar olur vs dediler olmadi saglikla catir catir dogurdu
2aylik oglu

ayakta durma dedi dinlen hep sırtüstü yap bir hap filan vermedi 3 hafta sonra gel dedi testl verdi birde. inşallah bir sey olmaz

ayakta durma dedi dinlen hep sırtüstü yap bir hap filan vermedi 3 hafta sonra gel dedi testl verdi birde. inşallah bir sey olmaz
Insallah Allahin izniyle bisey olmaz canim
Hatta arkadasa dogum icin gittiginde demisler ki, seninki cok asagida cok kanaman olmustur kesin. O da yoooo demis hic kanamam olmadi. Cok sasirmislar.
Kanaman olursa son aylarda yatmayi oneriyorlarmis.insallah gerek kalmaz. Bol bol yat.ayaklari dik havaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…