• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba topigimizin guzel anne adaylari
Bu sabah pazartesi sendromunu agir yasiyordum bende ise gitmek yerine saglik ocagina gidip 2gun rapor aldim :-)
Hic bugun 7ye kadar calisacak psikolojide degildim,ooohhhhh evde olmak gibisi yok :-)

karnımız çatlamasın dıye ne zaman krem kullanmaya başlıycaz acaba. doktora soracaktım bugün unuttum . hemde krem onerısı alıcaktm

Bence de ağdadan birsey olmaz...

Benim dediğimin sebebi ağdayla ilgili değil. Yani daha önce ağda yaptıranlar bence de devam edebilir ama lazer yapanlar bu dönemi jiletle bitirmek daha mantıklı bence. Ben lazer yaptırıyordum. 3 aydır ilk defa haftasonu ihtiyaç duydum. Lazer zaten çıkartmıyor yeniden... Ağdayla kökleri canlandırmanın tekrar başa dönmenin anlamı yok..

Bende de ayni sorun var ya seker yiyorum ya da sakiz cigniyorum tadi almayayim diye.
bende sürekli bişeyler meyve yiyorum ağzımdaki bu tat gitsin diye
bizide 6 subatta cagırdı tarama yaptırmasan bile ultrasondan burun kemiğine ve ense kalınlıgına bakılması gerekiyor dedi doktorum

tamam o zaman canım sende kan vermezsin ultrasonda baktırırsın. bişey olmaz Allahın izni ile

:KK66: vallaha çok halsizlik yapıyor gözlerim kararıyor bebek için kötü olur falan dedi bir arkadaş korktuk olurmu sahiden;(
Yok be guzelim birsey olmaz. Oglumda habire bayiliyordum :) bendede oluyor goz kararmasi , bas donmesi. Ani hareketlerden uzak durursan ve sık sık birşeyler atiştirirsan azalir.

Merhaba topigimizin guzel anne adaylari
Bu sabah pazartesi sendromunu agir yasiyordum bende ise gitmek yerine saglik ocagina gidip 2gun rapor aldim :-)
Hic bugun 7ye kadar calisacak psikolojide degildim,ooohhhhh evde olmak gibisi yok :-)

Ay cnm ben cuma yarım gün öğleden snra çıktım müdür surat yapıyor ne aradı nasıl oldun diye nede sabah sordu.2,5 gün yattım diye düşünüyor.halbuki eşimde hamileyken çok kötüydü sende git takma diyordu bigün önce değişik bunlar

Ay cnm ben cuma yarım gün öğleden snra çıktım müdür surat yapıyor ne aradı nasıl oldun diye nede sabah sordu.2,5 gün yattım diye düşünüyor.halbuki eşimde hamileyken çok kötüydü sende git takma diyordu bigün önce değişik bunlar
Bir gün mutlu mutlu kendi işimizin patronu oluruz inşallah..:KK55:

Kaynana denilen kadindan nefret ediyorum ben kusarken kadın seviniyor resmen tabi cekeceksin öyle kolaymi çok bir gözün çıkacak yok şöyle boyle benim annem ben geberirken ağlar bu kadın bir hevesle bir sevinçle mutlu oluyor anlamadım niye hoşuna gidiyor istenmeyecek naptiysam iistediği kızıaalamadı herhalde oğluna hamile hamile esimle aram açıldı ilgi beklerken gece saatlerce ağladım şimdide karnimda ağrı var kendimi çok kotu hissediyorum :(

Çok uykum var benimm.. Öyle böyle değil.. masaya kafamı koyuyorum zınk telefon çalıyor :(
2 saat boyunca kafam masada uyudum mesela dün :)

Back