• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sizlere bir soru ben şimdi üç gün geciktiğimde 677 değerimdi hatta yazmıştım dün tekrar test yaptırdım yani 48 saat sonrası 1313 çıktı. şimdi yarın doktor muayeneye çağırdı muhtemelen vajinal ultrason yapacak ama çok tedirginim herhangi bir lekelenmem yok ama işte korkuyorum sizce bir zararı olur mu?

benim ilk hamileliğimde lekelenmem vardı vajinal ultrasonla bakmıştı bişey olmaz cnm korkma ;)

Ben evlendiğimde 52 kiloydum ilkinde 73 kiloyla hamile kaldım 81 e kadar çıktım şimdi 67 kiloda başladım diyet yapıyordum yalan oldu

8.haftaya kadar bakabiliyorlar vajinal..birsey olacagindan degil..kendni rahat hissetmek istyrsan bekle sonra gt karnindan baksin

benim ilk hamileliğimde lekelenmem vardı vajinal ultrasonla bakmıştı bişey olmaz cnm korkma :KK66:

TEŞEKKÜRLER KIZLAR İÇİMİ RAHATLATTINIZ İNŞ GÖRÜRÜZ BEBİŞİDE SİZE YAZARIM YİNE BURDAN :)

KIZLAR ÇALIŞAN ANNELER Bİ SORUM OLACAK DOĞUM İZNİ NE KADAR ACABA DOĞUMDAN ÖNCE VE SONRA OLMAK ÜZERE
BEN 4 HAFTA BİLİYORDUM AMA İNTERNETTE 8 HAFTA YAZIYOR

battanıye orecektım bu ıple guzel oluyor ama sonra komsular sapkalı ceket orelım mınık dedıler :) sonra baska ıple aynı zmanda yelek de oruyorum durdurun benııııı :) :KK55::KK69::KK69::KK69:
Fotograf yukle kiz biz de orelim :)
Ayyyy kalp atisi duyalim ben de ormek istiyoruuummmmm
Allahim saglikla hayirli evlatlar nasip etsin insallah
Ay cok duygulandim :cry:

KIZLAR ÇALIŞAN ANNELER Bİ SORUM OLACAK DOĞUM İZNİ NE KADAR ACABA DOĞUMDAN ÖNCE VE SONRA OLMAK ÜZERE

yeni kanun çıktımı bilmiyorum ama ben 8 hafta doğum öncesi 8 haftada doğum sonrası kullanmıştım toplamda 16 hafta yani 4 ay doğum izni oluyor

32. Haftada izne ayrılabiliyorsun yani toplamda 16 hafta izin doğum öncesi kullanmayıp sonra da kullanabilirsin artı bir yıl ücretsiz izin hakkı var

Fotograf yukle kiz biz de orelim :)
Ayyyy kalp atisi duyalim ben de ormek istiyoruuummmmm
Allahim saglikla hayirli evlatlar nasip etsin insallah
Ay cok duygulandim :cry:
amiinn ınsallah ALLAHIM korusun onları ..herkese hayırlı evlatlar nasıb etsın ... bıtmeye cok az kaldı bıtsın resım atayım :)

Enteresan kısmı hep çok yiyip kilo alamayan lardan dim :)çok hareketli hiç oturmazdim ama şimdi erzurum da yaşıyoruz burası bildiğiniz üzere hep p kış memleket evde otur komşularla.hamur işleri ye büyüdüm buyudum artık bende anne oldum m :)büyümeye devam :rolleyes:
Bende Erzurumdayım hangi doktora gidiyorsun? Ben ilkinde Şifada Hümeyra Hanıma gidiyordum bayada memnun kaldım. Sadece biraz kalabalık oluyor. Ama bu seferde ona gitmeyi düşünüyorum. Şuan o kadar belim ağrıyorki sağ ayağım tutmuyor resmen işteyim koltuğumda zor oturuyorum gerçekten...

SAĞOLUN KIZLAR
BENDE BU KONULARI ARAŞTIRIYORUMM DOĞUMDAN SONRA İŞVEREN YARIM GÜNÜ KABUL EDERSE ÇALIŞICAM KABUL ETMEZSE ÇIKMAYI DÜŞÜNÜYORUM

Ben mali müşavirlik için staj görüyorum bitmesine tam 7ay var 32. Haftada bitmemiş oluyor rapor almayacağım erteleyeceğim stajı bitirdikten sonra çalışmayı duşunmuyorum zaten iyi zaman denk geldi erken doğum olmazsa inşallah

Back