2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende şifa da fatma aydın varmıs oona gıdecegım ılk buhara ya gıttım ogrendıgımde

İŞALLAH ERKEN DOĞUM FİLAN OLMAZ

herkese merhaba öncelikle . benım bı sorum olcak . batım 1 aralıktı 2 aralıkta beta hcg yaptırdım 813 cıktı . bugun tekrar baktırcam .ama karnımın sağ tarafında tuhaf bı hıs var . iğne batmasıyla gıdıklanma arası bişey . sizinde başınıza geldımı boyle bı durum ?

ben ilkinde doğumdan önceki izin hakkımı kullanmıştım aslında çalışabilir raporu alıp doğumdan sonraya bırakmak daha iyi bebek açısından çünkü çok küçükken işe dönmek zorunda kaldım malesef neyseki senelik iznim vardı birikmiş onuda aldım 3,5 aylıktı kızım işe döndüğümde süt iznim günde 2 saatti bir saati öğleden önce bir saati akşam çıkmadan önce kullanıyordum o bakımdan rahat olmuştu ama bu sefer inş. dayanabilirsem doğum iznimi doğumdan sonraya bırakmak istiyorum hayırlısı tabii..

evet bende genellılke oluyor sagdan ...ama azaldı smdı benm

HAYIRLISI OLSUN CANIM BEN DOĞUMDAN SONRA BELKİ ÇALIŞMAM DİYE DOĞUMDAN ÖNCEKİNİ DE KULLANMAYI DÜŞÜNÜYORUM

EVET BENDE DE OLUYORR

eğer 657 ye tabi calısıyosanız ücretsoız ızın hakkınız 2 yıl . doğum oncesı ve sonrası da toplam 16 hafta.

657 değilim malesef kamuda daimi işçiyim bizde 6 ay sanırım ücretsiz izin hakkımız var ama zaten ev kredimiz var yüksek o yüzden onuda alamam

Bende henüz gitmedim şifaya buharaya yarın tekrar kan tahlili vericem artış ne kadar ona göre altıncı hafta sonu gitmeyi düşünüyorum.
bana 3 hafta sonra gel dedı doktor..bırdaha kan vermeyımı dedım yok dedı 3 hafta sonra bakarız dedı buharadakı..ama tekrar gıtmıcem oraya fatma hanıma gıtcem .

bana 3 hafta sonra gel dedı doktor..bırdaha kan vermeyımı dedım yok dedı 3 hafta sonra bakarız dedı buharadakı..ama tekrar gıtmıcem oraya fatma hanıma gıtcem .
Benim değer düşüktü o yüzden gel dedi. Fatma hanıma gidince haber ver memnun kaldınmı nasıl diye ona göre bende düşüneyim. Hümeyra hanım diyorumya iyi bir doktor ama çok kalabalık oluyor doğumumu o gerçekleştirmişti. Normal doğum yapmıştım ben..

kızımı spinal sezeryanla doğurmuştum ikinciyide aynı şeklide isterim ama kısmet hayırlısı..

ya ınsallah bende normal yapmak ıstıyorumm ..fatma hanıma bı cok kısnın tavsıyesı ıle gıdıyorum bakalım ınsallah begenırım :)begenırsem sızede onerırım :)

bebegın dogmadan once Allahla konusması var ya onu dınledım cookkk duygulandım ya sımdıden bukadar duygusallık ne buyuk mucızee bir bebgımızn olmasııı ...cok sukurr

BEN GENEL SEZERYAN İSTİYORUM
1. SİDE SEZERCİKTİ ZATEN BENİM EPİDURAL E DAYANAMAM GİBİ GELİYOR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…