- 21 Ocak 2015
- 26
- 22
- 3
- 38
- Konu Sahibi ayse1234512
- #9.961
merhaba bayanlar şimdi doktordan geldim bebeğim kocaman olmuş 3 cm ye ulaşmış![]()
aaaaa, benimkiyle aynı boyda :) harika :)))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba bayanlar şimdi doktordan geldim bebeğim kocaman olmuş 3 cm ye ulaşmış![]()
İnşallah canım ya kolumu kaldırasım gelmiyor birkaç gündürüç gün öncesine kadar bende de aynı durumlar vardı. Her gün en az 12-13 saat uykum vardı. Son üç gündür gayet iyiyim. Demekki gün geçtikçe dah iyi olacağız. :)
bende senin gibiyim birkaç gündür ve bir baş ağrısı.Benim normalde başım kolay kolay ağarmaz. ama şimdi hem başım ağrıyor hemde uykum var anlamadım. Hani artık enerjik olacaktık?Acaba kan basıncının artmasıylamı alakalı malum bebişler büyüyor.izde nasıl durumlar kızalar.Özellikle aynı haftalara yakın olanlar?
aaaaa, benimkiyle aynı boyda :) harika :)))))
İnşallah canım ya kolumu kaldırasım gelmiyor birkaç gündür
Maşallah canım benim haftama göre geriden geliyor bebek geç döllenme olduğu için 9 hafta 4 günlük dedi doktor
ben de haftaya perşembe işleri ayarlayıp gideyim o halde :) hem çalışıp hem hamile olmak zor iş :)
evet ya minicikler ve kolları bacakları çıkmaya başlamış :) İnşallah sağ salim kucağımıza alırızyaaaa, yerim onun 9 hafta dört günlüğünü yaaa, çok tatlılar :) ultrasondan bile sarılasım geliyor görünce :)
haftaya radyolog bir tanıdık bakacak hem genel bir kontrol hemde cinsiyet için.Öğrenirsem yazarımdr. kağan kocatepe var nette oldukça prıfesyonel ve güvenilir bilgiler veriyor. ben hafta hafta ordan takip ediyorum. bu haftalarda başağrısı, karın ağrısı normalmiş. bir iki haftaya herşey normale dönecek inşallah. cinsiyeti öğrenmedin daha değil mi ne zaman gideceksin doktora
kullandığımız program ürün seçme için zorunlu kılıo ondan hep caps açık bnde dikkat etmiyorum bence bi önemide yok saçmalık büyük harf kavgacı olur diye açıklamışlar ama zaten küçük harfi kullanarak da kırıcı olunabilir.aslında ilk başlarda bana da saçma gelmişti. ama zamanla alışıyor insan. doğruluk payı buluyorsun bi zaman sonra. sizin iş yerinizde hep büyük harf mi yazılıyor yazılar.
nerede çalışıyorsun morxxx cim
Benim duzenim bozuldu gece uzun bi sure uyuyamiyorum sabaha dogru dalip cok derin uyuyorum anlamadim nedeninibende senin gibiyim birkaç gündür ve bir baş ağrısı.Benim normalde başım kolay kolay ağarmaz. ama şimdi hem başım ağrıyor hemde uykum var anlamadım. Hani artık enerjik olacaktık?Acaba kan basıncının artmasıylamı alakalı malum bebişler büyüyor.izde nasıl durumlar kızalar.Özellikle aynı haftalara yakın olanlar?
evet ya minicikler ve kolları bacakları çıkmaya başlamış :) İnşallah sağ salim kucağımıza alırız![]()
bi de bunların üstüne 1.5 yaşında bi bebeğin daha olduğunu düşün. beterin beteri var
![]()
Masallahmerhaba bayanlar şimdi doktordan geldim bebeğim kocaman olmuş 3 cm ye ulaşmış![]()
NAhh canım avrupa yakasında olmasam hiç düşünmezdim bile o kadar içime sinmişti ki ama malesef avrupa yakasındayım kızlar bu yakada normal doğum destekleyen doktor önerileriniz varsa çok sevinirim
Gecmis olsun canim insallah onemli birsey yokturdün sadece kan testini verebildim ..kan da sonuclar iyi.ama bana dediki saglık ocagındaki doktor hepatit pozıtıf cıkmıs bıryerden bırsey bulasmıs olmalı enfeksıyona gıt baktır cok onemlı dedı yanı sabah sabah uyksuuzdum kafam on bin di anmadım cok da ama ne demek ıstedı acaba ?
Gunaydin cok gecmis olsun allah sifa versinGünaydın herkese
Sun gece kızım rahatsızlandı sürekli kustu acile gittik sabaha karşı donduk çok uykusuzum işe gideceğim şimdi
merhabaaa gozunaydin ,masallah bebisinemerhaba bayanlar şimdi doktordan geldim bebeğim kocaman olmuş 3 cm ye ulaşmış![]()
ben bu pazartesı gidicem 13 +0 oluyorum yanı 13. hafta bıtmıs olıyor cnmArkadaşlar ikili test yaptırmaya ne zaman gittiniz ya da gideceksiniz ?
evet canım yaaa 3 cm insanlık için küçük ama anneler için baya büyükMasallahilk okuyunca guldum yaaa bu hamilelik ,annelik nasil bisey 3 cm lik bebek bile kocaman geliyo insana
Halbuki buyudugunde serce parmagi bile belki bundan daha uzun olacak cok farkli bi yolculuk annelik![]()