- 15 Mart 2013
- 512
- 108
- 133
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #9.881
ben istanbul canım medicanaya başlıycam inşallah.BEN KOCAELİ MEDİCALE GİDİYORUM CANIM BURCU HANIMA SEN NERDESİN HANGİ HASTANE
Hareketlerini hissetmek hamileligin en guzel seyi bence. Hele 25 ten sonraki hareketler...Allah ins hapimize yasatsinKIZLAR BİR ARKADAŞIMDA HAMİLE 13 HAFTADA GÖRMÜŞ ÇOK HAREKETLİYMİŞ DOKTOR EN GÜZEL 13. HAFTADIR DEMİŞ. BEN CİNSİYETİDE GEÇTİM HAREKETLERİNİ HİSSETMEK İSTİYORUM ÇOK İSTİYORUM YA İÇİMDE KIPIR KIPIR
Ultrasonun kalitesiyle cok alakali canimselam kızlar, sizin ultrason görüntüleriniz net çıkıyor mu? doktora gittiğimde ultrasonda hiçbirşey net görünmüyor çok bulanık ve simsiyah. verdiği ultrason kağıdı da aynı şekilde. başka bir arkadaşla aynı günlerdeyiz ama ultrasonu çok net resmen bebeğin şekli ayakları hatta kafası yüz şekli bile belli nerdeyse. acaba benimkinin makinaları mı kötü yada eski model??
Canim gecmis olsun. Internette bi arastir ayrica boyle bi grup olusmus olabilieArkadaşlar merhaba;
2,5 aylık hamileyim ve eşimin ailesinde 3:13 translokasyonu var. Bu genetik bir proplem ve normal gen diziliminde 3. den kopan parça 13. koromozoma yapışık durumda. bu tür gebeliklerde bildiğim kadarıyla % 25 kesin düşük, % 25 engelli, % 25 taşıyıcı % 25 te sağlıklı (yani ne engelli nede taşıyıcı olmuyor). düşük ilk 8 hafta içinde netleşiyor ve bu süreci geçtik. bundan sonrası için testler ve kontrollerle ne olacağı belirlenecek. Konu ile ilgili bilgisi olan veya yaşayan kendi, çevresi fark etmez!! yardımcı olursanız çok sevinirim.
Not: bu kromozomlar bebeğin yüz yapısıyla ilgili bölüm. ağız dudak şekli gibi.
Ben 13 haftalik ogrenmistim oglumda. Ultrason kaliteliyse belli olur. Hadi hayirlisiKızlar Şubat'ın 3 doğum günüm 20 oluyorum :) ve randevum subatin 3 de yani doğum günümde..
ve tam 13+2 civarı bişi olucaz acaba cinsiyet belli olur mu bana doğum günümde sürpriz yapar mı bebisim ne dersiniz?
Yalnız değilmişim12. Aydan sonra olmaz gaz diyolar ama devam ederse ciddi sıkıntı.Ay canım benim gibi birini bulmak Hoşuma gidiyorben de bugün 8. Haftadayım bulantı vs. Yok ama gaz çok fena var. Sanki her şey bende gaz yapıyor gibi:)
Teşekkür ederim canım benim sağolasın. Konu açtım ama kimse birşey yazmıyor, nettede bizim durumla ilgili hiç bilgi yok. Konu üzerine eşimin sülalesi hiç konuşmuyor birkaç yıldır zaten onlarda farkında ama yeni oluşan gebeliklerdede kimse konuyu açmak bile istemiyor. Umursamıyorlar durumu kimse. Halbuki ciddi engeli olan akrabaları var onlar bile umursamıyor. Bakalım ikili test taramalar sonuçlar inşallah iyi çıkar. Tabi herşeyden önce hayırlısı.Canim gecmis olsun. Internette bi arastir ayrica boyle bi grup olusmus olabilie
Ben de hissediyorum bence kalp atışı...Kızlar selam, sol kasığıma elimi koyduğumda damar atmasının dışında bi atma daha hissediyorum. Yanılıyorum değil mi kalp atışı felan duyamayız bu şekilde
Ben de hissediyorum bence kalp atışı...Kızlar selam, sol kasığıma elimi koyduğumda damar atmasının dışında bi atma daha hissediyorum. Yanılıyorum değil mi kalp atışı felan duyamayız bu şekilde
gozunaydin ne guzel , bebegin de iyiymis masallahMerhaba kizlar. Bugun gittim doktora sukur hersey yolunda minigim 2,5 cm olmus. Masallahh
@sevtan gunumuz ayni. :) nasilsin cnm? Takipleselim
Tesekkur ederim canim..soyledigini yapicam.İnşallah hayirla saglikla alırsın kucağına mubarek Cuma günü dua edelim inş bi de elini karnına koyup 99 kere ya mübdi çek düşük riski olanlara tavsiye ediliyordu
Ayyy çıldırıcam tel donuyo acaip iki gündür kime yazıcağım bile çıkmıyoEvet cnm bende memnunum şimdilik.. ilk drum bilgi hanımdı o başka hastahaneye gitmiş bende bi arkadaşın tavsiyesiyle özgür hanıma gittim tatlı bi kadın ilgili..
gozunaydin ne guzel , bebegin de iyiymis masallah
yarin da benim randevum var ikizlerimi cok ozledim insallah iyilerdir ve her sey yolundadir.rabbim bebeklerimizi korusun.
Kardeşim orda doğum yaptı birkaç ay önce, bende hizmetle anlaşmalı bir doktora gidiyorum ama muaynehane benimkisi.Iyi aksamlar arkadaşlar döktürüyorsunuz yinemaaşAllah.. Aranizda bahcelievler hizmet hastanesine giden var mi??
Kan sayımı için aç olman lazım, tsh farketmez ama öğlene kadar bakılması lazım onunda. İkisini aynı anda alırlar gerçi.Iyi aksamlar herkese bilen arkadaslara birsey sorucam yarin sabsh kan sayimi ve tsh icin kan vermeye gidicem ac mi gitmeliyim
Hangi dr a gidiyorsun canim bende şuan oraya gidiyorum memnun kaldi mi kardesin sen memnun musun peki dr danKardeşim doğum yaptı birkaç ay önce, bende hizmetle anlaşmalı bir doktora gidiyorum ama muaynehane benimkisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?