2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hareketlerini hissetmek hamileligin en guzel seyi bence. Hele 25 ten sonraki hareketler...Allah ins hapimize yasatsin

Ultrasonun kalitesiyle cok alakali canim

Canim gecmis olsun. Internette bi arastir ayrica boyle bi grup olusmus olabilie

Canim gecmis olsun. Internette bi arastir ayrica boyle bi grup olusmus olabilie
Teşekkür ederim canım benim sağolasın. Konu açtım ama kimse birşey yazmıyor, nettede bizim durumla ilgili hiç bilgi yok. Konu üzerine eşimin sülalesi hiç konuşmuyor birkaç yıldır zaten onlarda farkında ama yeni oluşan gebeliklerdede kimse konuyu açmak bile istemiyor. Umursamıyorlar durumu kimse. Halbuki ciddi engeli olan akrabaları var onlar bile umursamıyor. Bakalım ikili test taramalar sonuçlar inşallah iyi çıkar. Tabi herşeyden önce hayırlısı.

Merhaba kizlar. Bugun gittim doktora sukur hersey yolunda minigim 2,5 cm olmus. Masallahh
@sevtan gunumuz ayni. :) nasilsin cnm? Takipleselim
gozunaydin ne guzel , bebegin de iyiymis masallah
yarin da benim randevum var ikizlerimi cok ozledim insallah iyilerdir ve her sey yolundadir.rabbim bebeklerimizi korusun.

Evet cnm bende memnunum şimdilik.. ilk drum bilgi hanımdı o başka hastahaneye gitmiş bende bi arkadaşın tavsiyesiyle özgür hanıma gittim tatlı bi kadın ilgili..

Iyi aksamlar arkadaşlar döktürüyorsunuz yinemaaşAllah.. Aranizda bahcelievler hizmet hastanesine giden var mi??

Iyi aksamlar herkese bilen arkadaslara birsey sorucam yarin sabsh kan sayimi ve tsh icin kan vermeye gidicem ac mi gitmeliyim

Deneyimli anneler lütfen çok acil cevap bekliyorum. Kusma ve bulantı ile ilgili konuşmak istemiyorum ama çok çaresizim şuan 7.haftadan beri bulantılarım ve kusmalarım var ama su son 2 haftadır pik yaptı resmen, gün içinde hiç durmuyor Nasıl geçiyor bu bulantılar? Bir anda mı geçiyor? Acaba geçmeden önce dayanılmayacak gibi olup öylemi bitiyor

Iyi aksamlar herkese bilen arkadaslara birsey sorucam yarin sabsh kan sayimi ve tsh icin kan vermeye gidicem ac mi gitmeliyim
Kan sayımı için aç olman lazım, tsh farketmez ama öğlene kadar bakılması lazım onunda. İkisini aynı anda alırlar gerçi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…