2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kardeşim nadide korkuta gitti memnun kaldı ama ben o kadını çok sert ve soğuk buldum, benim gittiğim daha önce orda çalışmış şuan da tahlil için, doğum için orasıyla çalışıyor. Çobançeşme nish residance ta muaynehanesi, sait halil ismi. Çok memnun kaldım, internette adını arattırırsan yorumları gayet güzel.
Sen gittin mi oraya daha önce ya da şuan nereye devam ediyorsun?

Ilk hizmet hastanesine basladim halen de devam ediyorum meltem hanima gidiyorum sait halili de cok duydum evet baya basarili bi dr mus bende ikili testle ilgili fikir almak için daha cok sordum biraz gereksiz istekleri var gibi geldi eminde olamiyorum gercekten gerekli olup olmadigina oyle kararsiz dolaniyorum bakalim ne olacak

Benim doktorumda sadece ikili testi yapıyorum ben dedi, şubatın dokuzunda gidicem ultrason ve kan için. Bende gerekliliği konusunda tereddütlüyüm ama yaptırmazsam daha çok aklıma takılacakmış gibi geliyor. Bizimkisi uzun süredir beklenen bir bebek çok evham yapıyorum, doktorumuda en çok bu konuda sevdim, inanılmaz rahat bir adam psikologa gidiyor gibiyim :)

Yavas yavas azalmasini bekliyeceksiniz baska yapabilecek bisey yok ama azalmadan onceki hafta bendede bi artis olmustu simdi daha stabil devam ediyo ac kalinca falan oluyo gecmis olsun

O konuda problemim yok canim ikili testi yaptirdim ama sonuc iyi ciksa bile bi tane daha test onerdi ve yine kanda yapilan bi test bebegin dna sina bakilcakmis falan cok emin olamadim boyle bi testi de baska kimseden duymadim kotu cikarsa yapariz dese anlarim da iyi ciksa bile diyince aklim karisik

Bu tür durumlar bana hep işin ticari boyutunu hatırlatıyor nedense. Hiç duymadım bahsettiğin şeyi. İnternetten biraz araştır istersen, burda ikili testi henüz yaptırmayan kişiler çoğunlukta onlarda bilmiyorlardır.

Aynen kimse bilmiyor arastirdim tabi ama yapilabilir diyor ama ikili test kritik cikarsa diyor nette.. artik arkadaslar yaptirip paylasimda bulunan oldukca fikir alirim artik bi daha ki randevuma kadar surem var

Az
az kaldı bıçak gibi değil önce azalıyor benim günde 1 şuan ama ondan da çıkartmıyorum bence serum taktır 5 ten fazla ise

Hayırlı Mutlu sabahlar Biz de ikili testi yaptırmayalım dedik ama bi arkadsma dr u demiski "" bence yaptır cunku bazı durumlarda dogumdan hemen sonra tedavi icin onlem alınabiliniyo"" bana da bi dr "'olumsuz bi sonucta ne dogmadan ne de dogunca yapcak bisey yok"' diye soyledi bunun hangisi dogru???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…