- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #9.901
Bende de bir ara oluyor .geçen o kadar çok kasindı ve acidiki.arkadaşlar bende göğüs ucunda kaşıntı çok oluyor normaldir diye düşünüyorum, ne dersiniz?
Tesekkurler cevap verfigin icin bunu bekliyodum iyi gecelerKan sayımı için aç olman lazım, tsh farketmez ama öğlene kadar bakılması lazım onunda. İkisini aynı anda alırlar gerçi.
Ilk hizmet hastanesine basladim halen de devam ediyorum meltem hanima gidiyorum sait halili de cok duydum evet baya basarili bi dr mus bende ikili testle ilgili fikir almak için daha cok sordum biraz gereksiz istekleri var gibi geldi eminde olamiyorum gercekten gerekli olup olmadigina oyle kararsiz dolaniyorum bakalim ne olacakKardeşim nadide korkuta gitti memnun kaldı ama ben o kadınık sert ve soğuk buldum, benim gittiğim daha önce orda çalışmış şuan da tahlil için, doğum için orasıyla çalışıyor. Çobançeşme nish residance ta muaynehanesi, sait halil ismi. Çok memnun kaldım, internette adını arattırırsan yorumları gayet güzel.
Sen gittin mi oraya daha önce ya da şuan nereye devam ediyorsun?
Benim doktorumda sadece ikili testi yapıyorum ben dedi, şubatın dokuzunda gidicem ultrason ve kan için. Bende gerekliliği konusunda tereddütlüyüm ama yaptırmazsam daha çok aklıma takılacakmış gibi geliyor. Bizimkisi uzun süredir beklenen bir bebek çok evham yapıyorum, doktorumuda en çok bu konuda sevdim, inanılmaz rahat bir adam psikologa gidiyor gibiyim :)Ilk hizmet hastanesine basladim halen de devam ediyorum meltem hanima gidiyorum sait halili de cok duydum evet baya basarili bi dr mus bende ikili testle ilgili fikir almak için daha cok sordum biraz gereksiz istekleri var gibi geldi eminde olamiyorum gercekten gerekli olup olmadigina oyle kararsiz dolaniyorum bakalim ne olacak
Güzel sonuçlarla dönersin inşallah :)Tesekkurler cevap verfigin icin bunu bekliyodum iyi geceler
Yavas yavas azalmasini bekliyeceksiniz baska yapabilecek bisey yok ama azalmadan onceki hafta bendede bi artis olmustu simdi daha stabil devam ediyo ac kalinca falan oluyo gecmis olsunDeneyimli anneler lütfen çok acil cevap bekliyorum. Kusma ve bulantı ile ilgili konuşmak istemiyorum ama çok çaresizim şuan7.haftadan beri bulantılarım ve kusmalarım var ama su son 2 haftadır pik yaptı resmen, gün içinde hiç durmuyor Nasıl geçiyor bu bulantılar? Bir anda mı geçiyor? Acaba geçmeden önce dayanılmayacak gibi olup öylemi bitiyor
O konuda problemim yok canim ikili testi yaptirdim ama sonuc iyi ciksa bile bi tane daha test onerdi ve yine kanda yapilan bi test bebegin dna sina bakilcakmis falan cok emin olamadim boyle bi testi de baska kimseden duymadim kotu cikarsa yapariz dese anlarim da iyi ciksa bile diyince aklim karisikBenim doktorumda sadece ikili testi yapıyon dedi, şubatın dokuzunda gidicem ultrason ve kan için. Bende gerekliliği konusunda tereddütlüyüm ama yaptırmazsam daha çok aklıma takılacakmış gibi geliyor. Bizimkisi uzun süredir beklenen bir bebek çok evham yapıyorum, doktorumuda en çok bu konuda sevdim, inanılmaz rahat bir adam psikologa gidiyor gibiyim :)
Bu tür durumlar bana hep işin ticari boyutunu hatırlatıyor nedense. Hiç duymadım bahsettiğin şeyi. İnternetten biraz araştır istersen, burda ikili testi henüz yaptırmayan kişiler çoğunlukta onlarda bilmiyorlardır.O konuda problemim yok canim ikili testi yaptirdim ama sonuc iyi ciksa bile bi tane daha test onerdi ve yine kanda yapilan bi test bebegin dna sina bakilcakmis falan cok emin olamadim boyle bi testi de baska kimseden duymadim kotu cikarsa yapariz dese anlarim da iyi ciksa bile diyince aklim karisik
Aynen kimse bilmiyor arastirdim tabi ama yapilabilir diyor ama ikili test kritik cikarsa diyor nette.. artik arkadaslar yaptirip paylasimda bulunan oldukca fikir alirim artik bi daha ki randevuma kadar surem varBu tür durumlar bana hep işin ticari boyutunu hatırlatar dense. Hiç duymadım bahsettiğin şeyi. İnternetten biraz araştır istersen, burda ikili testi henüz yaptırmayan kişiler çoğunlukta onlarda bilmiyorlardır.
Hep erkekmiş gibi hissediyorum hamileliğin başından beri ancak belli bir tercihim yok sağlıklı olsun da...Hadi bakalım hayırlısı.allahım sağlıklısını nasip etsin inşallah
Gönlünden geçen ne?
az kaldı bıçak gibi değil önce azalıyor benim günde 1 şuan ama ondan da çıkartmıyorum bence serum taktır 5 ten fazla iseDeneyimli anneler lütfen çok acil cevap bekliyorum. Kusma ve bulantı ile ilgili konuşmak istemiyorum ama çok çaresizim şuan7.haftadan beri bulantılarım ve kusmalarım var ama su son 2 haftadır pik yaptı resmen, gün içinde hiç durmuyor Nasıl geçiyor bu bulantılar? Bir anda mı geçiyor? Acaba geçmeden önce dayanılmayacak gibi olup öylemi bitiyor
Kızlar iyi çıksa bile sonuç kesin olmuyor kan testi de paralıBu tür durumlar bana hep işin ticari boyutunu hatırlatıyor nedense. Hiç duymadım bahsettiğin şeyi. İnternetten biraz araştır istersen, burda ikili testi henüz yaptırmayan kişiler çoğunlukta onlarda bilmiyorlardır.
benim de ogleden sonra kontrolum var canim rabbim yardimcimiz olsun bebeklerimizden guzel haberler aliriz insallah.hic bitmeyecek bu heyecan.Heyecandan uyuyamiyorum insallah hersey yolunda der yarin doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?