- 20 Mart 2014
- 2.277
- 1.671
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #9.661
Yok cnm öplen nerdeyse hiçbirşey yemezdim yada yarim pkt bisküvi filan yerdim 3 gün yemesem aramazdm iki kg aldm dr kilo olarak zayif olduğm ve ikiz olduğu için acikma ve kilo aliminn normal olduğunu söyledicanım benim . niye böyle oldu. öncesinde böyle mi besleniyordun peki.
kilo aldın mı.
dokununca uzak dur yediğin şeyden.AYNEN CANIM HEP HAMUR İŞİ ÇEKİYOR CNM Bİ YEDİĞİMİ BİDAHA GÖRMEK İSTEMİYORUMÇOK YİYORUM SONRA YANIYOR AĞRIYOR MİDEM GEÇİCEK DİYORLAR 3 AY OLDU NERDEYSE GEÇMEDİ
Seninde kötüymüş aslında.Bnm de aklima bi yemek geliyor normal yapilcak bişi o olmazsa diğer yemekşerden midem bulaniyo bgn cnmn istediğini yrn istemiyo kalan yemekleri eşim bitirmeye calişiyo bazen kiziyo
Bnm de aklima bi yemek geliyor normal yapilcak bişi o olmazsa diğer yemekşerden midem bulaniyo bgn cnmn istediğini yrn istemiyo kalan yemekleri eşim bitirmeye calişiyo bazen kiziyo[/QUOTE]ya bende öyle herşeyi yiyorum ne yicemi sapıttım artık :) yediklerim bazen sıkıntı yapıyor ama ben yinede yiyorum
canim senin ikiz ya ondan boyle olabilirsin bende bu haftaya kadar acikmiyodum simdo basim donuyo yemezsem birazda vucudum direnci duusk galiba.doktor vitamin ve demir hapi verdi banaCnm domates biber detin dondurucuya koymuştk yiyorm evde corba varsa ekmek doprayip dolu bi kase içiyorum ekmeksz doymuyorm süt yukafli bisküvi mevsim meyveleri yiyorm corba yoksa evde hamur işi bişiler varsa onlardan yiyorum aksam yemegi saati yine bayilna detecesinde ac oluyorum
aynennn bende oyleydım hala oyleyımde yenı yenı gecıyor sankı. doktorum 15/20 gunde 1 çağarıyor dıye arada baska doktora da gidiyordum kalp atışını duyunca rahatlıyordum. :)[/QUOTE
nasıl yapıcaz bakalım. on ben de yaptım arada başka doktora gittim :) kalp atışını duymak için ama bu sefer de ultrason zarar verir mi diye vicdan azabı çekiyorum.
işte herkes farklı diyor. önemli olan sağlıklı olmaları kız erkek olsun her ikisi de canımızdan :)solda cnm bende tam tersini duymustum :)
Ay ne guzel ya. Bende hic yiyemiyorum. Yagsiz peynir sadece. kilo kaybida devam ediyor. Doktorumda cok zalyif hamile kalmisin 2 gunden fazla yiyemezsen serumla seni beslicez dedi. Bakalim kuru ekmek peynir yemeye devam ediyorum olmadi serumla beslenicez.[/QUOTE]Bnm de aklima bi yemek geliyor normal yapilcak bişi o olmazsa diğer yemekşerden midem bulaniyo bgn cnmn istediğini yrn istemiyo kalan yemekleri eşim bitirmeye calişiyo bazen kiziyo
merhaba Nazenin ben de seninkine çok benzer bir problem yaşamıştım. doktoruma ilk gittiğimde 4+5 günlük hamileydim ama kesem 4,6mm idi ve doktorum daha 4 haftalık bile değil çok küçük demişti. ben de burada senin gibi yardım almak için problemimi yazmıştım. sağ olsun pek çok arkadaşım yardımcı olmuştu. 3 haftalık bir bekleyişten sonra doktoruma gittiğimde çok şükür hem bebeğimi hem de kalp atışını gördüm. doktorum 7+2'de dedi. önceki yorumuna bakarsan 7 haftalık olmalıydı, sat'a göre bakarsan 7+5 ama sanıyorum zamanla aradaki bu farkı kapatıyorlar. umarım biraz yardımcı olabilmişimdir.
bu arada ben işim dolayısıyla pek sık giremiyorum foruma ancak kalbim sizlerle arkadaşlarım. yeni katılanları da çok çok tebrik ederim.
canm hic kese boyuna falan bakmadım acikcasi ben cok ak d agitmedm doktora bi altinci haftada bide sekiznci haftada gttim
Benim kaç gündür vajinamda ağrı vardı ama seninki farklı sanrıım..Kızlar biraz önce vajinamda iğne batması tarzında bir acı oldu sonrada şişti sizde de oldumu doktorun da numarası yok korkuyorum ya bu arada 9+4 olduk
Şişlik var mı peki canımBenim kaç gündür vajinamda ağrı vardı ama seninki farklı sanrıım..
arada sancı gibi oluyordu benim..
Kızlar biraz önce vajinamda iğne batması tarzında bir acı oldu sonrada şişti sizde de oldumu doktorun da numarası yok korkuyorum ya bu arada 9+4 olduk
Canım peki şişlik oldumu sende de doktor çıkmış numara istedim veremiyoruz dediler.canım o bazen banada oluyor. doktorum normal demişti. ama için rahat etmeyecekse gittiğin hastaneyi ara ve doktorun odasına bağlattır yardımcı olacaklardır
13 haftada bitiyor 3 ayson adet tarihime göre hesaplıyorum ben.
haftalara vurulduğunda tam 12+0 olduğunda 3 ay bitmiş olmuyor çünkü.
iyi akşamlar arkadaslar bende 12 haftalik hamileyim midem bazen bulaniyo normal heralde cinsiyet ogrenen varmi aranizda7. Haftada başlar bulantı 12. Haftada azalır
dokununca uzak dur yediğin şeyden.AYNEN CANIM HEP HAMUR İŞİ ÇEKİYOR CNM Bİ YEDİĞİMİ BİDAHA GÖRMEK İSTEMİYORUMÇOK YİYORUM SONRA YANIYOR AĞRIYOR MİDEM GEÇİCEK DİYORLAR 3 AY OLDU NERDEYSE GEÇMEDİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?