2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim . niye böyle oldu. öncesinde böyle mi besleniyordun peki.
kilo aldın mı.
Yok cnm öplen nerdeyse hiçbirşey yemezdim yada yarim pkt bisküvi filan yerdim 3 gün yemesem aramazdm iki kg aldm dr kilo olarak zayif olduğm ve ikiz olduğu için acikma ve kilo aliminn normal olduğunu söyledi

AYNEN CANIM HEP HAMUR İŞİ ÇEKİYOR CNM Bİ YEDİĞİMİ BİDAHA GÖRMEK İSTEMİYORUM ÇOK YİYORUM SONRA YANIYOR AĞRIYOR MİDEM GEÇİCEK DİYORLAR 3 AY OLDU NERDEYSE GEÇMEDİ
dokununca uzak dur yediğin şeyden.
ben sulu ve salçalı yemeklerden uzak duruyorum.
çay dan tiksindim zaten.
hiç içmiyorum .[/QUOTE]
Benimde midem problemli, cidden çok zor şu mide işi, Allah kolaylık versin.. Rennie falan kullan dedi mi doktorun? Hani yemek yemekte çok zorlanıyorsan, hiç yemek yememekten iyidir diye diyorum..

Bnm de aklima bi yemek geliyor normal yapilcak bişi o olmazsa diğer yemekşerden midem bulaniyo bgn cnmn istediğini yrn istemiyo kalan yemekleri eşim bitirmeye calişiyo bazen kiziyo
Seninde kötüymüş aslında.
benim için sıkıntı olmuyor ya Allah'a çok şükür. ama yemeği herşeyi eşim hazırlıyor ben elimi birşeye sürmüyorum[/QUOTE]
Bn de öyle cnm eşim yapiyor yemek temizlik bulaşiklari bile makineye atamiym

ya bende öyle herşeyi yiyorum ne yicemi sapıttım artık :) yediklerim bazen sıkıntı yapıyor ama ben yinede yiyorum
Bnm de aklima bi yemek geliyor normal yapilcak bişi o olmazsa diğer yemekşerden midem bulaniyo bgn cnmn istediğini yrn istemiyo kalan yemekleri eşim bitirmeye calişiyo bazen kiziyo[/QUOTE]
Ay ne guzel ya. Bende hic yiyemiyorum. Yagsiz peynir sadece. kilo kaybida devam ediyor. Doktorumda cok zalyif hamile kalmisin 2 gunden fazla yiyemezsen serumla seni beslicez dedi. Bakalim kuru ekmek peynir yemeye devam ediyorum olmadi serumla beslenicez.

canim senin ikiz ya ondan boyle olabilirsin bende bu haftaya kadar acikmiyodum simdo basim donuyo yemezsem birazda vucudum direnci duusk galiba.doktor vitamin ve demir hapi verdi bana

Bnm de aklima bi yemek geliyor normal yapilcak bişi o olmazsa diğer yemekşerden midem bulaniyo bgn cnmn istediğini yrn istemiyo kalan yemekleri eşim bitirmeye calişiyo bazen kiziyo
Ay ne guzel ya. Bende hic yiyemiyorum. Yagsiz peynir sadece. kilo kaybida devam ediyor. Doktorumda cok zalyif hamile kalmisin 2 gunden fazla yiyemezsen serumla seni beslicez dedi. Bakalim kuru ekmek peynir yemeye devam ediyorum olmadi serumla beslenicez.[/QUOTE]
ben de sadece tost yiyebiliyorum. diğer yemekleri bünyem kaldırmıyor o yüzden de kilo aldım zaten. sulu yemek, et, balık hele hiç göresim yok, bırakın pişirmeyi. neyse ki artık sabah kahvaltısı ve öğle yemeğini midem hazmediyor çok şükür ama akşam yemeğini hala kaldıramıyorum.

Canım şimdi gördüm yazdıklarını. çok teşekkür ediyorum. aynen dediğin gibi oldu bu kadar tesadüf olmaz herhalde. son adete göre 7+5 olması gerekirken dr ultrasonda 7+2 dedi. 3 gün geriden geliyo ama kendi içinde tutarlı. kalp atışı duyuldu çok şükür.. hafif lekelenmelerim vardı hala da ara ara devam ediyor. İnşallah bi sorun çıkmadan alırız kucağımıza bebişlerimizi.. teşekkür ediyorum tekrardan. çok öpüyorum..

Kızlar biraz önce vajinamda iğne batması tarzında bir acı oldu sonrada şişti sizde de oldumu doktorun da numarası yok korkuyorum ya bu arada 9+4 olduk

canm hic kese boyuna falan bakmadım acikcasi ben cok ak d agitmedm doktora bi altinci haftada bide sekiznci haftada gttim

sağol canım cvbın için. şimdi gördüm. 7+4 üm ultrasona göre bugün. lekelenmeler ve kanama var o yüzden sık sık gidiyorum ben mecburen. şimdilik bi sıkıntı yok gibi gelişimde. bakalım hayırlısı herşey Allah'tan.

Kızlar biraz önce vajinamda iğne batması tarzında bir acı oldu sonrada şişti sizde de oldumu doktorun da numarası yok korkuyorum ya bu arada 9+4 olduk
Benim kaç gündür vajinamda ağrı vardı ama seninki farklı sanrıım..
arada sancı gibi oluyordu benim..

canım o bazen banada oluyor. doktorum normal demişti. ama için rahat etmeyecekse gittiğin hastaneyi ara ve doktorun odasına bağlattır yardımcı olacaklardır

Canim
canım o bazen banada oluyor. doktorum normal demişti. ama için rahat etmeyecekse gittiğin hastaneyi ara ve doktorun odasına bağlattır yardımcı olacaklardır
Canım peki şişlik oldumu sende de doktor çıkmış numara istedim veremiyoruz dediler.

Mrb kizlar bende araniza yeni katiliyorumbenim bulantilarimmmdaa cokkk kotuuu bazen dayanamayacam gibi geliyor ayni durumda olanlari okuyunca insan rahatliyor nedense

AYNEN CANIM HEP HAMUR İŞİ ÇEKİYOR CNM Bİ YEDİĞİMİ BİDAHA GÖRMEK İSTEMİYORUM ÇOK YİYORUM SONRA YANIYOR AĞRIYOR MİDEM GEÇİCEK DİYORLAR 3 AY OLDU NERDEYSE GEÇMEDİ
dokununca uzak dur yediğin şeyden.
ben sulu ve salçalı yemeklerden uzak duruyorum.
çay dan tiksindim zaten.
hiç içmiyorum .[/QUOTE]
Aynı bensin

kasik agrisi normaldir arkadaşlar .su gelmesi kanama olmadigi surece kafaniza takmayin ..ben bu bebegimden önce kurtaj oldumm..rabbim kismet ettmesse ne yaparsaniz yapin etmiyoo..28 kere ultrasona girdim gene yasatamadimm..ama bu bebegimi takinti yapmadim gayet sagliklii ..onu seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…