- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #9.621
Amin cnm inşallah kavuşurz saglikla bebeklerimize banada engec 15 dedi ama içimden daha önce olacak gibi geliyorOh ne guzel mas. Allab ikisini de saglikla kavustursun. Bana da en gec 14 agustos dedi doktor. Hayirlisi bakalim. Cok sukur
canım bademciklerin şişti ise hep yaptıgım bir yöntem var deneyen herkes çok memnun kaldı.TANTUM VERDE KULLANAN VARMI HAMİLEYKEN İÇİLİP İÇİLMEDİĞİNİ BİLEN VARMI O HEMEN İYİLEŞTİRİYOR AMA YASAKMI BİLEMEDİM
AH CNM ÇOK SAOL AMA BEN GARGARA YAPARKEN KUSUYORUMcanım bademciklerin şişti ise hep yaptıgım bir yöntem var deneyen herkes çok memnun kaldı.
bir su bardağına 1 çay kaşığı karbonat, 1 çorba kaşığı tuz, ve birazda limon sık üzerine ılık su ekleyip karıştır. Gargara yap. gün içerisinde tekrarlayabilirsin. faydasını göreceksin. geçmiş olsun
Ay ne güzel bn o kadar acikiyorm ki bunlari yesem 1 saat tutmaz beni su an raporlu oldığuma rahatim işe baslayinca ne yicem bilmiyorumben evimden getiriyorum canım
şu ara yemekleri gözüm görmüyor . sadece galeta peynir ve yeşil zeytin getirdim bugün. yemek yiyemiyorum. çok dokunuyor sonrası.
yemek yiyebileceğim zamanlarda da evden getireceğim. cam kavanoza koyup getiriyorum. küçük bir sırt çantam var. her gün onunla geliyorm zaten.
şu yediklerim bile dokundu canım .Ay ne güzel bn o kadar acikiyorm ki bunlari yesem 1 saat tutmaz beni su an raporlu oldığuma rahatim işe baslayinca ne yicem bilmiyorum
ben hazımsızlıktan dolayı karbonatlı su içiyorum demiştim doktora. zararı olur mu diye sormuştum. hiç zararı olmaz korkma demişti. bi ara içtim. ama şimdi hazımsızlığım daha az . sulu yemek yemediğim için rahatladım.canım bademciklerin şişti ise hep yaptıgım bir yöntem var deneyen herkes çok memnun kaldı.
bir su bardağına 1 çay kaşığı karbonat, 1 çorba kaşığı tuz, ve birazda limon sık üzerine ılık su ekleyip karıştır. Gargara yap. gün içerisinde tekrarlayabilirsin. faydasını göreceksin. geçmiş olsun
ya bende öyle herşeyi yiyorum ne yicemi sapıttım artık :) yediklerim bazen sıkıntı yapıyor ama ben yinede yiyorumAy ne güzel bn o kadar acikiyorm ki bunlari yesem 1 saat tutmaz beni su an raporlu oldığuma rahatim işe baslayinca ne yicem bilmiyorum
geçmiş olsun hasta mısınAH CNM ÇOK SAOL AMA BEN GARGARA YAPARKEN KUSUYORUMAH AHHH YAPAMIYORUM HAMİLE DEĞİLKENDE YAPAMIYORDUM
Benim dogum 6 agustos gorunuyor, bu durumda 3 ayi 6 subatta bitirmis sayacagim kendimi, hafta hesabinda biraz onden gidiyorkızlar, 12+0 ım bugun itibariyle 3 ayı bitirmiş mi oluyorum yoksa 1 haftam daha mı var
ya bende öyle herşeyi yiyorum ne yicemi sapıttım artık :) yediklerim bazen sıkıntı yapıyor ama ben yinede yiyorum
son adet tarihime göre hesaplıyorum ben.Benim dogum 6 agustos gorunuyor, bu durumda 3 ayi 6 subatta bitirmis sayacagim kendimi, hafta hesabinda biraz onden gidiyor
geçmiş olsun hasta mısın
hasta olmamak için her gün 1 meyve yemelisin.
özellikle kivi olursa garanti olur.
ben bazen günde 3-4 kivi yiyorum. elime geçerse tabi. ekşi şeyler iyi geliyor. içimi rahatlatıyor.
meyve konusunda yemelisin diye düşünüyorum.CNM BUGÜN YEMEKTE ÇIKTI YEMEDİM HİÇ İSTEMİYOR CNM
Hangi sehirdesiniz bizim yazdan hazirligimiz var ankaradaysan kesinlikle bi kavanozunu vermek isterimşu yediklerim bile dokundu canım .
acıkma olayı yok. mide rahatsızlığım sebebiyle acıkma yok. sürekli bi hazımsızlık var hatta. geçecek diye bekliyorum .
sen neler yiyorsun gün içinde. yemek yiyebiliyor musun.
benim canım domates , biber ile yapılmış menemen istiyor.
fakat mevsim yüzünden yiyemiyorum. bu sebzelerin çıkmasını dört gözle bekliyorum . ama daha çok var .
canım benim çok sağ ol.Hangi sehirdesiniz bizim yazdan hazirligimiz var ankaradaysan kesinlikle bi kavanozunu vermek isterim
canım benim sağ ol. düşünmen yeter .Insallah yersinde gonlun gecer insan kendide yasayinca daha iyi anliyo hamilenin halinden
Baktin bulamiyosun bana soyle kavanozu guzelce sarip kargolarim sana tmm mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?