2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

TANTUM VERDE KULLANAN VARMI HAMİLEYKEN İÇİLİP İÇİLMEDİĞİNİ BİLEN VARMI O HEMEN İYİLEŞTİRİYOR AMA YASAKMI BİLEMEDİM
canım bademciklerin şişti ise hep yaptıgım bir yöntem var deneyen herkes çok memnun kaldı.

bir su bardağına 1 çay kaşığı karbonat, 1 çorba kaşığı tuz, ve birazda limon sık üzerine ılık su ekleyip karıştır. Gargara yap. gün içerisinde tekrarlayabilirsin. faydasını göreceksin. geçmiş olsun

AH CNM ÇOK SAOL AMA BEN GARGARA YAPARKEN KUSUYORUM AH AHHH YAPAMIYORUM HAMİLE DEĞİLKENDE YAPAMIYORDUM

Ay ne güzel bn o kadar acikiyorm ki bunlari yesem 1 saat tutmaz beni su an raporlu oldığuma rahatim işe baslayinca ne yicem bilmiyorum

Ay ne güzel bn o kadar acikiyorm ki bunlari yesem 1 saat tutmaz beni su an raporlu oldığuma rahatim işe baslayinca ne yicem bilmiyorum
şu yediklerim bile dokundu canım .
acıkma olayı yok. mide rahatsızlığım sebebiyle acıkma yok. sürekli bi hazımsızlık var hatta. geçecek diye bekliyorum .
sen neler yiyorsun gün içinde. yemek yiyebiliyor musun.
benim canım domates , biber ile yapılmış menemen istiyor.
fakat mevsim yüzünden yiyemiyorum. bu sebzelerin çıkmasını dört gözle bekliyorum . ama daha çok var .

ben hazımsızlıktan dolayı karbonatlı su içiyorum demiştim doktora. zararı olur mu diye sormuştum. hiç zararı olmaz korkma demişti. bi ara içtim. ama şimdi hazımsızlığım daha az . sulu yemek yemediğim için rahatladım.

fakat mevsim yüzünden yiyemiyorum. bu sebzelerin çıkmasını dört gözle bekliyorum . ama daha çok var .[/QUOTE]
ya bende öyle herşeyi yiyorum ne yicemi sapıttım artık :) yediklerim bazen sıkıntı yapıyor ama ben yinede yiyorum

AH CNM ÇOK SAOL AMA BEN GARGARA YAPARKEN KUSUYORUM AH AHHH YAPAMIYORUM HAMİLE DEĞİLKENDE YAPAMIYORDUM
geçmiş olsun hasta mısın
hasta olmamak için her gün 1 meyve yemelisin.
özellikle kivi olursa garanti olur.
ben bazen günde 3-4 kivi yiyorum. elime geçerse tabi. ekşi şeyler iyi geliyor. içimi rahatlatıyor.

[/QUOTE]

ya bende öyle herşeyi yiyorum ne yicemi sapıttım artık :) yediklerim bazen sıkıntı yapıyor ama ben yinede yiyorum[/QUOTE]

dokunuyorsa dikkat et gulnur

ya bende öyle herşeyi yiyorum ne yicemi sapıttım artık :) yediklerim bazen sıkıntı yapıyor ama ben yinede yiyorum[/QUOTE]

dokunuyorsa dikkat et gulnur[/QUOTE]

canım bende gastrit ve reflü var zaten. bazen boğazıma birşey düğümlenmiş gibi oluyor. ve midemde bazen gaz oluyor ama yememekten daha iyi. ben ilk hamileliğimde hiçbirşey yiyemiyordum onun acısını çıkarıyorum sanırım.

ya bende öyle herşeyi yiyorum ne yicemi sapıttım artık :) yediklerim bazen sıkıntı yapıyor ama ben yinede yiyorum

dokunuyorsa dikkat et gulnur[/QUOTE]

canım bende gastrit ve reflü var zaten. bazen boğazıma birşey düğümlenmiş gibi oluyor. ve midemde bazen gaz oluyor ama yememekten daha iyi. ben ilk hamileliğimde hiçbirşey yiyemiyordum onun acısını çıkarıyorum sanırım.[/QUOTE]

tamam o zaman .
afiyet olsun

Benim dogum 6 agustos gorunuyor, bu durumda 3 ayi 6 subatta bitirmis sayacagim kendimi, hafta hesabinda biraz onden gidiyor
son adet tarihime göre hesaplıyorum ben.
haftalara vurulduğunda tam 12+0 olduğunda 3 ay bitmiş olmuyor çünkü.

geçmiş olsun hasta mısın
hasta olmamak için her gün 1 meyve yemelisin.
özellikle kivi olursa garanti olur.
ben bazen günde 3-4 kivi yiyorum. elime geçerse tabi. ekşi şeyler iyi geliyor. içimi rahatlatıyor.

CNM BUGÜN YEMEKTE ÇIKTI YEMEDİM HİÇ İSTEMİYOR CNM

Hangi sehirdesiniz bizim yazdan hazirligimiz var ankaradaysan kesinlikle bi kavanozunu vermek isterim

Hangi sehirdesiniz bizim yazdan hazirligimiz var ankaradaysan kesinlikle bi kavanozunu vermek isterim
canım benim çok sağ ol.
söylemen düşünmen yeter.
Ankara da değilim.
bi şekilde bulur yine yaparım ben. nefsimi köreltmek için.

Insallah yersinde gonlun gecer insan kendide yasayinca daha iyi anliyo hamilenin halinden
Baktin bulamiyosun bana soyle kavanozu guzelce sarip kargolarim sana tmm mi

Insallah yersinde gonlun gecer insan kendide yasayinca daha iyi anliyo hamilenin halinden
Baktin bulamiyosun bana soyle kavanozu guzelce sarip kargolarim sana tmm mi
canım benim sağ ol. düşünmen yeter .
hiç kıyabilir miyim sana. bulur yaparım sen merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…