2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar merhaba ,

Yeni üye oldum ve aranıza katıldım. 2015 Ağustos anne adayıyım bende şu an.:KK16:
Bursada hamilelik süreci ve doğum için önerebileceğiniz hastane/doktor var mı ?

Ben şu an Çekirge dorukta hatice taşlıya gidiyorum. Gerçi şu ana kadar bi memnuniyetsizliğim olmadı.

Arkadaşlar merhaba ,

Yeni üye oldum ve aranıza katıldım. 2015 Ağustos anne adayıyım bende şu an.:KK16:

Ben şu an Çekirge dorukta hatice taşlıya gidiyorum. Gerçi şu ana kadar bi memnuniyetsizliğim olmadı.
hoş geld

şu yediklerim bile dokundu canım .
acıkma olayı yok. mide rahatsızlığım sebebiyle acıkma yok. sürekli bi hazımsızlık var hatta. geçecek diye bekliyorum .
sen neler yiyorsun gün içinde. yemek yiyebiliyor musun.
benim canım domates , biber ile yapılmış menemen istiyor.
fakat mevsim yüzünden yiyemiyorum. bu sebzelerin çıkmasını dört gözle bekliyorum . ama daha çok var .
Cnm domates biber detin dondurucuya koymuştk yiyorm evde corba varsa ekmek doprayip dolu bi kase içiyorum ekmeksz doymuyorm süt yukafli bisküvi mevsim meyveleri yiyorm corba yoksa evde hamur işi bişiler varsa onlardan yiyorum aksam yemegi saati yine bayilna detecesinde ac oluyorum

Arkadaşlar merhaba ,

Hosgeldiniz:anneadayı:

fakat mevsim yüzünden yiyemiyorum. bu sebzelerin çıkmasını dört gözle bekliyorum . ama daha çok var .

ya bende öyle herşeyi yiyorum ne yicemi sapıttım artık :) yediklerim bazen sıkıntı yapıyor ama ben yinede yiyorum[/QUOTE]
Bnm de aklima bi yemek geliyor normal yapilcak bişi o olmazsa diğer yemekşerden midem bulaniyo bgn cnmn istediğini yrn istemiyo kalan yemekleri eşim bitirmeye calişiyo bazen kiziyo

canım benim çok sağ ol.
söylemen düşünmen yeter.
Ankara da değilim.
bi şekilde bulur yine yaparım ben. nefsimi köreltmek için.
:KK60::KK60::KK60:

AYNI ŞEYİ BENİM CANIM İSTİYOR SÜREKLİ KAVANOZ YAPMIŞTIM BENDE ONDAN YAPIYORUM CNM YAZINKİ GİBİ OLMAZ AMA SENDE BULURSAN YAP HEMEN

ya bende öyle herşeyi yiyorum ne yicemi sapıttım artık :) yediklerim bazen sıkıntı yapıyor ama ben yinede yiyorum
Bnm de aklima bi yemek geliyor normal yapilcak bişi o olmazsa diğer yemekşerden midem bulaniyo bgn cnmn istediğini yrn istemiyo kalan yemekleri eşim bitirmeye calişiyo bazen kiziyo[/QUOTE]
Seninde kötüymüş aslında.
benim için sıkıntı olmuyor ya Allah'a çok şükür. ama yemeği herşeyi eşim hazırlıyor ben elimi birşeye sürmüyorum

Benim dogum 6 agustos gorunuyor, bu durumda 3 ayi 6 subatta bitirmis sayacagim kendimi, hafta hesabinda biraz onden gidiyor
aa çok sayıyosun cnm sonucta tam 9 ay değil 9 ay 10 gun 13+0 olunca yanı bir hafta sonra kısmet olursa 3 ayı bitirmiş sayıcam kendımı

ya bende öyle herşeyi yiyorum ne yicemi sapıttım artık :) yediklerim bazen sıkıntı yapıyor ama ben yinede yiyorum
Bnm de aklima bi yemek geliyor normal yapilcak bişi o olmazsa diğer yemekşerden midem bulaniyo bgn cnmn istediğini yrn istemiyo kalan yemekleri eşim bitirmeye calişiyo bazen kiziyo[/QUOTE]

AYNEN CANIM HEP HAMUR İŞİ ÇEKİYOR CNM Bİ YEDİĞİMİ BİDAHA GÖRMEK İSTEMİYORUM :( ÇOK YİYORUM SONRA YANIYOR AĞRIYOR MİDEM GEÇİCEK DİYORLAR 3 AY OLDU NERDEYSE GEÇMEDİ

Cnm domates biber detin dondurucuya koymuştk yiyorm evde corba varsa ekmek doprayip dolu bi kase içiyorum ekmeksz doymuyorm süt yukafli bisküvi mevsim meyveleri yiyorm corba yoksa evde hamur işi bişiler varsa onlardan yiyorum aksam yemegi saati yine bayilna detecesinde ac oluyorum
canım benim . niye böyle oldu. öncesinde böyle mi besleniyordun peki.
kilo aldın mı.

AYNI ŞEYİ BENİM CANIM İSTİYOR SÜREKLİ KAVANOZ YAPMIŞTIM BENDE ONDAN YAPIYORUM CNM YAZINKİ GİBİ OLMAZ AMA SENDE BULURSAN YAP HEMEN
tamam . evet yaz mevsimindeki lezzeti yoktur mutlaka ama nefsi köretmek için yemek lazım .
1 kez almıştım manavdan domates biber .
o şekilde yaptım. baya oldu. 1 ay falan oldu.
tabi o lezzeti vermedi. bi de yemeyin dediler burda hormonlu dediler . doğru . o yüzden almadım bir daha. yoksa yapar yapar yerdim .

Bnm de aklima bi yemek geliyor normal yapilcak bişi o olmazsa diğer yemekşerden midem bulaniyo bgn cnmn istediğini yrn istemiyo kalan yemekleri eşim bitirmeye calişiyo bazen kiziyo

AYNEN CANIM HEP HAMUR İŞİ ÇEKİYOR CNM Bİ YEDİĞİMİ BİDAHA GÖRMEK İSTEMİYORUM :KK43: ÇOK YİYORUM SONRA YANIYOR AĞRIYOR MİDEM GEÇİCEK DİYORLAR 3 AY OLDU NERDEYSE GEÇMEDİ[/QUOTE]
dokununca uzak dur yediğin şeyden.
ben sulu ve salçalı yemeklerden uzak duruyorum.
çay dan tiksindim zaten.
hiç içmiyorum .

Allahım su yemek programlarını izledikçe fena oluyorum keşke bir de yapacak ilham gelse de yapsam ya :( canim herşeyden istiyor benden başka yapacak kimsem yok ah yalnızlık ne zor .gideceğim anneme kayın valideme kocam da burda dayanacak artık .:(

Herkesin bulantilari tam gaz devam ediyor anlaşılan bende çok kötüyüm hala birde 15 gündür grip olmuştum daha yeni iyilestim dikkat edin kızlar bu sene ki grip çok zor geçiyor ben şu bile içemiyorum bulantidan açım ama ne yesem diye düşünüyorum hergün yoğurt iyi geliyo bide meyve başka bişey yemiyorumm nerdeyse

Az
Herkesin bulantilari tam gaz devam ediyor anlaşılan bende çok kötüyüm hala birde 15 gündür grip olmuştum daha yeni iyilestim dikkat edin kızlar bu sene ki grip çok zor geçiyor ben şu bile içemiyorum bulantidan açım ama ne yesem diye düşünüyorum hergün yoğurt iyi geliyo bide meyve başka bişey yemiyorumm nerdeyse
az kaldı geçicek inşallah..

Back