- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #9.601
ne terbiyesizler ya yazıklar olsun Allah sana sabır versin canım zaten kendin çık git diye yapıyorlar.Şimdi patron geldi, bana; "sen hamile olduğundan beri burda yoksun (performansın düştü) böyle izin almalar devam ederse bu iş olmaz, bizde zor durmda kalmamalıyız, bir orta yol bulalım, Onurla konuş (diğer patron-oğlu) bi çözüm bulun böyle sıkıntı" dedi bana..
Canım skııldı, nankör bunlar, muayeneye gittiğimde bile 1 saat içinde geri döndüm, ilk kez 3 gün rapor aldım bunları söyledi düşünebiliyor musnuz?
Ben ne diyeyim şimdi bana bir şeyler söyleyin, kafam durdu, istenmiyorsam kalmakda istemem
canım ya. bilemiyorum. ne yapmak lazım.Şimdi patron geldi, bana; "sen hamile olduğundan beri burda yoksun (performansın düştü) böyle izin almalar devam ederse bu iş olmaz, bizde zor durmda kalmamalıyız, bir orta yol bulalım, Onurla konuş (diğer patron-oğlu) bi çözüm bulun böyle sıkıntı" dedi bana..
Canım skııldı, nankör bunlar, muayeneye gittiğimde bile 1 saat içinde geri döndüm, ilk kez 3 gün rapor aldım bunları söyledi düşünebiliyor musnuz?
Ben ne diyeyim şimdi bana bir şeyler söyleyin, kafam durdu, istenmiyorsam kalmakda istemem
cnm bende 11+5 te ikili testte cinsiyeti kesin degil ama kiz gibi dedi doktor bakalim hayrlisi :)kızlar merhaba 11 haftalık gebeyim cinsiyeti ne zaman söylerler ya çatlıycam meraktan
Çıkmayacağım ama ben, konuştukalrında söyleyeceğim, isterseniz siz beni çıkarın diyeceğimne terbiyesizler ya yazıklar olsun Allah sana sabır versin canım zaten kendin çık git diye yapıyorlar.
Benim bir arkadaşımın iki kızı var biri defne, diğeri bilge belki fikir verir :)Kızlar merhaba :) bende sizin gibi ağustos ayında doğum yapıcam.bu ikinci doğumum olacak.10 haftalık şuan.1 yasında bir kızım var adı Defne.Sizin yardımınıza ihtiyacım varcinsiyeti daha belli değil bu yüzden değişik birazda modern ayrıca birazda defneye uyumlu kız ve oğlan ismi arıyoruz ama bulamıyoruz. Çok seciciyiz sanırım.özellikle çok fazla duyulmuş bir isim olsun istemiyorum.bana fikir verin nolur
Canım benim hiç bir şekilde bişey deme. siz çıkarın da deme. Normal git işini yap. gerekirse işgörmezlik raporu al. doktor muaynesi olsa bile iş görmezlik belgesi al. ola ki seni çıkarmak isterlerse hiçbir belgeye imza atma. ve direk kendine bir avukat bul.Çıkmayacağım ama ben, konuştukalrında söyleyeceğim, isterseniz siz beni çıkarın diyeceğim
mide bulantını gaz tetiklemez bulantı öncesi geğirme vs yaşayabilirsiniz kısaca habercidirCanım mide bulantımı tetiklediğini hissediyorum bunun için sordum :)
aa ne güzel erken öğrenmişsin tebrikler canım.inşallah benimkide söyler perşembe gidecem.cnm bende 11+5 te ikili testte cinsiyeti kesin degil ama kiz gibi dedi doktor bakalim hayrlisi :)
Maşallah ne halden anlamaz insanlar var.Şimdi patron geldi, bana; "sen hamile olduğundan beri burda yoksun (performansın düştü) böyle izin almalar devam ederse bu iş olmaz, bizde zor durmda kalmamalıyız, bir orta yol bulalım, Onurla konuş (diğer patron-oğlu) bi çözüm bulun böyle sıkıntı" dedi bana..
Kesen ne tarafta canım bir varsayıma göre kese solda ise erkek sağda ise kız diyorlarcnm bende 11+5 te ikili testte cinsiyeti kesin degil ama kiz gibi dedi doktor bakalim hayrlisi :)
Hımm öyle demekde olmaz diyosunCanım benim hiç bir şekilde bişey deme. siz çıkarın da deme. Normal git işini yap. gerekirse işgörmezlik raporu al. doktor muaynesi olsa bile iş görmezlik belgesi al. ola ki seni çıkarmak isterlerse hiçbir belgeye imza atma. ve direk kendine bir avukat bul.
solda cnm bende tam tersini duymustum :)Kesen ne tarafta canım bir varsayıma göre kese solda ise erkek sağda ise kız diyorlar
Benciller işte.. kendiside çok iyi biliyor ama işlerine gelmiyor ne diyebilirim, Allah görsün diyorum canım..Maşallah ne halden anlamaz insanlar var.
http://iskanunu.com/images/dokuman/...arin-calisma-sartlari-cocuk-bakim-odalari.pdf
linke tıklarsan madde 11 de kendinle ilgili kısmı göreceksin.
Gebe çalışanın muayene izni
MADDE 11 – (1) Gebe çalışanlara gebelikleri süresince, periyodik kontrolleri için ücretli izin verilir.
yani yasal olarak sana bu izni vermek zorunda itiraz ederse yönetmeliği burnundan içeri sok beyinsizin
Bu arada çalışan anneler iş yerinde ne yiyorsunuz?
Yani dışarıdan yemek zorundaysak ne yapıcaz, var mı benim gibi dışarıdan yemek yemek zorunda olann..[/QUOTE
Yemek konusunda şanslı sayılırım ev yemegı şeklınde cıkıyor her gun salatadan çorbaya. bankada çalışıyorum catrıng fırması ıle anlaşmalı :)
işsizlik sigortası için belli bir gun sayısını doldurman gerekıyor cnm netten bi bak ıstersenHımm bişeyde değilmiş, ama devletten işsizlik maaşı alırım değil mi..
Çıkarmaz ama her doktor kontrolmde suratı beş karış olur, nefret ediyorum, diğer patronum öyle değil halbuki, insan olmasıyla alakalı..Özel sektör işte
aynennn bende oyleydım hala oyleyımde yenı yenı gecıyor sankı. doktorum 15/20 gunde 1 çağarıyor dıye arada baska doktora da gidiyordum kalp atışını duyunca rahatlıyordum. :)Güzel anne adayları,ya ben bu 3 ay atlatana kadar her hafta ultrasona giresim var. benim gibi endişeli olan var mı. tabiki dua ediyorum her şey allahın taktiri diyorum ama rahatlayamıyorum. siz nasıl endişe ve korkularınızla başa çıkabiliyorsunuz.acaba bebiş iyi mi herşey yolunda mı diye endişe içindeyim. hiçbir soun yok çok şükür ama nasıl bir ruh haliyse bu çözemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?