2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Esim erkek olursa arda istiyor.kız olursa belki didem,esma,dila falan diye söylüyor ama maalesef benimde içime sinmiyor

ne terbiyesizler ya yazıklar olsun Allah sana sabır versin canım zaten kendin çık git diye yapıyorlar.

canım ya. bilemiyorum. ne yapmak lazım.

Benim bir arkadaşımın iki kızı var biri defne, diğeri bilge belki fikir verir :)

Çıkmayacağım ama ben, konuştukalrında söyleyeceğim, isterseniz siz beni çıkarın diyeceğim
Canım benim hiç bir şekilde bişey deme. siz çıkarın da deme. Normal git işini yap. gerekirse işgörmezlik raporu al. doktor muaynesi olsa bile iş görmezlik belgesi al. ola ki seni çıkarmak isterlerse hiçbir belgeye imza atma. ve direk kendine bir avukat bul.

Güzel anne adayları,ya ben bu 3 ay atlatana kadar her hafta ultrasona giresim var. benim gibi endişeli olan var mı. tabiki dua ediyorum her şey allahın taktiri diyorum ama rahatlayamıyorum. siz nasıl endişe ve korkularınızla başa çıkabiliyorsunuz.acaba bebiş iyi mi herşey yolunda mı diye endişe içindeyim. hiçbir soun yok çok şükür ama nasıl bir ruh haliyse bu çözemedim.

Maşallah ne halden anlamaz insanlar var.
http://iskanunu.com/images/dokuman/...arin-calisma-sartlari-cocuk-bakim-odalari.pdf

linke tıklarsan madde 11 de kendinle ilgili kısmı göreceksin.
Gebe çalışanın muayene izni
MADDE 11 – (1) Gebe çalışanlara gebelikleri süresince, periyodik kontrolleri için ücretli izin verilir.

yani yasal olarak sana bu izni vermek zorunda itiraz ederse yönetmeliği burnundan içeri sok beyinsizin

Hımm öyle demekde olmaz diyosun Sağol canım anladımm..

KIZLAR BENDE HASTA OLMAK ÜZEREYİM BOĞAZIM YIRTILMIŞ GİBİ ACIYOR. OLMADAN BİŞEYLER İÇMELİYİM ÇOK BUNALDIM BEN YA BULANTIDA VAR HİÇ BİŞEY GÖRMEK EVİMİ BİLE GÖRMEK İSTEMİYORUM BUGÜN

Benciller işte.. kendiside çok iyi biliyor ama işlerine gelmiyor ne diyebilirim, Allah görsün diyorum canım..

işsizlik sigortası için belli bir gun sayısını doldurman gerekıyor cnm netten bi bak ıstersen

aynennn bende oyleydım hala oyleyımde yenı yenı gecıyor sankı. doktorum 15/20 gunde 1 çağarıyor dıye arada baska doktora da gidiyordum kalp atışını duyunca rahatlıyordum. :)

TANTUM VERDE KULLANAN VARMI HAMİLEYKEN İÇİLİP İÇİLMEDİĞİNİ BİLEN VARMI O HEMEN İYİLEŞTİRİYOR AMA YASAKMI BİLEMEDİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…