- 18 Aralık 2014
- 836
- 1.198
- 158
- 37
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #9.481
Bebek yaglarinin icinde petrol turevi bi madde varmis en dogali hakiki zeytinyagi diye dusunuyorum bulabilirsen kullan kesinlikle benceCanm bnde başlıcam kimi grup badem yağı diyo ama badem yağı tüylenme yapabiliyomşkimiside duşta bebek yağı diyo ve bu haftalarda başlamak lazımmış
Oyle benim de...hatta bazen ellerim bile titriyo...bazen de titriyo gibi gelio aama bakiorm titremio.carpintim oluo. Ama normalmis. Seni duydum daha iyi oldum. Yalniz deilimewt ewt aynen öyle birden geliyo biri olsada yedirse moduna giriyom yemeye halim kalmıyo yediğimde geçiyo bulantı
Ben de bulanti caresi onu yapiorm. Hatta yapmak zorunda kaliyorumYa
Bende yemek yapamıyorum ama çok sık yiyorum yiyince bulantım geçiyor
Hi hi evet karin bolgesiKasık dedıgınız karın bölgesı degıl mı? vajına bolgesı degıl
bn az az yiyince gecmiyo sıkı bi yemek yersem 3 saat rahat oluym ama mide yanması oluyoYa
Bende yemek yapamıyorum ama çok sık yiyorum yiyince bulantım geçiyor
Oyle benim de...hatta bazen ellerim bile titriyo...bazen de titriyo gibi gelio aama bakiorm titremio.carpintim oluo. Ama normalmis. Seni duydum daha iyi oldum. Yalniz deilim
Merhaba hanımlar ben 11+1 hamileyim allah nasip ederse cinsiyet için doktorlarınız tarih verdimi bana dr 3 Şubata tahmin edebiliriz dedi net bişi sölemedi çok heyecanlıyımm
Tamam o zamn ne guzel, banda oyle dedı kanama yok ıyı dedı, senın yatma sansın da var sanslısın canım, ben calışıyorum bırde.. sen baska bır sey yapamazsın gerısı Allahın takdiri, sıkma canını..Canim bir hafta önce gittim sorun yoktu yarın gideceğim inş tekrar bol su içtim lavaboya gittim sanki sarı ya dönmüş akıntım
Yarın gidicem sorucam bakalım bndede oluyor akıntı ama progestan sanırım bn fitil olarak alıyorum çünkü sen sordunmuBende akıntıda vardı sarı, gectı. Doktora sordun mu sen sevtan?
Canim raporla geçiyor hep benimde seninde rapor imkanın varsa kullan benceTamam o zamn ne guzel, banda oyle dedı kanama yok ıyı dedı, senın yatma sansın da var sanslısın canım, ben calışıyorum bırde.. sen baska bır sey yapamazsın gerısı Allahın takdiri, sıkma canını..
Tarihlerimiz aynı senle, beni de 7 şubatta çağırdı cinsiyet için :) çok merak ediyorum bakalın..
Yaa benimde 11+1 haftaya doktora gidicem ama beni ikili test için cagirdi cinsiyetten falan bahsetmesi
Kuru kayısı ve incir çok işe yarıyor. Bir de bol bol su iç.Kızlar kabızlık çekiyorum 4 gün oldu bağırsaklarda tık yok. Ne yapabilirim bana bi akıl verin. Yaşayan var mı aranızda.
Bilmem ki söyliycektir belki de sana bahsetmemiştir. Benim ilk gebeliğimde de doktorum aynıydı, o yüzden daha ilk gittiğim gün bile kız istiyosun bu sefer di mi dedi :) herhalde o yüzden cinsiyet odaklı konuştu, hep cinsiyet öğreneceğimiz tarihi söylüyor en başından beri :) bakalım nasip
Suyu unutma cnm en az 8 bardak ic.bak bende simdi kalkip su koyucam kendime.Ya kızlar bu kahverengi akıntı beni çok bunaltıyor dikkat ettim gerçi suyu az içtiğim zamanlar oluyor yine oldu sürekli dinleniyorum zaten progestan kullanıyorum neden hala var anlamadım ki :-( :-( :-(
2 lt suyu gun icinde iciceksin.birden icme kusarsinEvet canım ya inan ömrüm den ömür gidiyor lekeden sonra 2 lt şu içtim midem şişti sanki normal mi acaba böyle kahve leke sen progestan kullanıyor musun peki aminnn inş hayırlı sağlıklı evlat kucağımıza alalım
Yarama tuz bastın canım 1 haftadır raporluydum, patron "ne kadar sureecek bu boyle,burası bır ıs yerı" diyerek resmen tehdit etti... bırde ben telefonada bakıyorum ofısın demır bası gıbıyımCanim raporla geçiyor hep benimde seninde rapor imkanın varsa kullan bence
Canım aynen oyle... bulantım azlaştı, sadece cok acıkınca.. aynen bel agrım az oluyor ve hafıf, benm vajına agrım var kalçama dogru oluyor... ama su ıcmek lazım bol bol, kndine sişe koy ve bıtır.. insallah saglıkla kavuşalım bebeklrimize..Bu arada bnm bulantm bitti denecek kadar az goguslermde cok agrimiyor artik sadece bsy kokunca yiyemiyorum basim ağrıyor ve de bel ve kask agrilarm var senin nasılKaety
Benim sudan cok midem bulanıyo yaa 10gun duzenli 3lt ictim simdi 2 gundur 1lt bile cok zor siseden bile tiksiniyom artıkCanım aynen oyle... bulantım azlaştı, sadece cok acıkınca.. aynen bel agrım az oluyor ve hafıf, benm vajına agrım var kalçama dogru oluyor... ama su ıcmek lazım bol bol, kndine sişe koy ve bıtır.. insallah saglıkla kavuşalım bebeklrimize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?