2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet evet benimde bel ağrım çok fazlave bi anda göbeğim çıktı :) bir de gazım olunca kasıklarım bile ağrıyo:KK43: evet canm aynı gün ölçüm yapıp kan alınıyo sonra böle gergin bekleyiş başlıyo :)
canim ense kalinligi iyi cikmis 2 den yukari tehlikeli diyorlar neden stres yapiyosun

Okudugum kadariyla 12 haftaliklarda kasik agrisi ve gaz oluyo bir kac gundur cok hissediyorum karin kasik agrisi her sabah uyandigimda sanki biraz daha buyuyo gibi gelio bebek:anneadayı:

Hakiki zeytin yagi aldim ve artik yavas yavas vucudum icin kullanmaya baslicam cunku vucudum cok kurudu pul pul ve kasinio
Benim durumumda olan anneler kimler ve biseyler kullanmaya basladinizmi
Cevaplari merak ediyorum:110:

Ya kızlar bu kahverengi akıntı beni çok bunaltıyor dikkat ettim gerçi suyu az içtiğim zamanlar oluyor yine oldu sürekli dinleniyorum zaten progestan kullanıyorum neden hala var anlamadım ki :-( :-( :-(

Hakiki zeytin yagi aldim ve artik yavas yavas vucudum icin kullanmaya baslicam cunku vucudum cok kurudu pul pul ve kasinio
Benim durumumda olan anneler kimler ve biseyler kullanmaya basladinizmi
Cevaplari merak ediyorum:110:
Canm bnde başlıcam kimi grup badem yağı diyo ama badem yağı tüylenme yapabiliyomş:( kimiside duşta bebek yağı diyo ve bu haftalarda başlamak lazımmış

bende idrarda enfeksiyon çıkmıştı aynı şikayetlerde.istersen bi test yaptır canım.bol su tavsiye etmişti 8. haftadayım diye iyi geldi.ama ne zaman suyu azaltıyorum ağrı artıyor.Bol su içerek savuşturuyorum diyelim şimdilik.
Dr. Test bıle yapmdan antıbıotığı fıtılı dayadı, kulanmadım,ustelık ıcınde gebelık ıcın uygun degıl yazıyordu!!! bende ıkı gundur bol su ıcıyorum dedıgın gıbı azaldı.. sarı ve yogun akıntı varmıydı sende de canm?

Ya kızlar bu kahverengi akıntı beni çok bunaltıyor dikkat ettim gerçi suyu az içtiğim zamanlar oluyor yine oldu sürekli dinleniyorum zaten progestan kullanıyorum neden hala var anlamadım ki :-( :-( :-(
Bende de swrı yogunakıntı var canm, ılk zamn kahveydı, dedıgın gıbı su ıc, al yanına ıkı LT suyu az az ıc. Ikı uc haftayıda atlatsaydık rıskımız azalsa.. ınallah Rabbım saglık versın bızlere ve bebeklrımıze...

Okudugum kadariyla 12 haftaliklarda kasik agrisi ve gaz oluyo bir kac gundur cok hissediyorum karin kasik agrisi her sabah uyandigimda sanki biraz daha buyuyo gibi gelio bebek:anneadayı:
Kasık dedıgınız karın bölgesı degıl mı? vajına bolgesı degıl

Bende de swrı yogunakıntı var canm, ılk zamn kahveydı, dedıgın gıbı su ıc, al yanına ıkı LT suyu az az ıc. Ikı uc haftayıda atlatsaydık rıskımız azalsa.. ınallah Rabbım saglık versın bızlere ve bebeklrımıze...
Evet canım ya inan ömrüm den ömür gidiyor lekeden sonra 2 lt şu içtim midem şişti sanki normal mi acaba böyle kahve leke sen progestan kullanıyor musun peki aminnn inş hayırlı sağlıklı evlat kucağımıza alalım

Kızlar ben nezle grip oldum. Dinleniyorum ama burnum akıyo genzim kaşınıyor başım ağırıyor hapşırıyorum.ilaçta içemiyyorum.ya ateşim olursa diye korkuyorum.meyve çayı içiyorum ılık ballı limonlu su.başka bir fikri olan var mı

Evet canım ya inan ömrüm den ömür gidiyor lekeden sonra 2 lt şu içtim midem şişti sanki normal mi acaba böyle kahve leke sen progestan kullanıyor musun peki aminnn inş hayırlı sağlıklı evlat kucağımıza alalım
Ayneen kullanıyorum. Dr en son ne zamn baktı.. yanı içerde kanama devam falan dedı mı? Az az ıc cnm yuklenm suya

Kızlar ben nezle grip oldum. Dinleniyorum ama burnum akıyo genzim kaşınıyor başım ağırıyor hapşırıyorum.ilaçta içemiyyorum.ya ateşim olursa diye korkuyorum.meyve çayı içiyorum ılık ballı limonlu su.başka bir fikri olan var mı
Greyfurt ve portakal suyu, bırazda içine limon.. doktoruna r sor tabı her gun içeblirsen

Aynen ben de oyleyim. Yemek hazirlamaya halim olmuo bayilcak gibi oluyorum bi de birden bastirio aclik. Sende de mi oyle. Yemek yedigimde de mide bulantim gecio.
ewt ewt aynen öyle birden geliyo biri olsada yedirse moduna giriyom yemeye halim kalmıyo yediğimde geçiyo bulantı

Merhaba hanımlar ben 11+1 hamileyim allah nasip ederse cinsiyet için doktorlarınız tarih verdimi bana dr 3 Şubata tahmin edebiliriz dedi net bişi sölemedi çok heyecanlıyımm

Ayneen kullanıyorum. Dr en son ne zamn baktı.. yanı içerde kanama devam falan dedı mı? Az az ıc cnm yuklenm suya
Canim bir hafta önce gittim sorun yoktu yarın gideceğim inş tekrar bol su içtim lavaboya gittim sanki sarı ya dönmüş akıntım

Back