- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #9.441
canim kisiden kisiye degisiyo ama uc ay dolunca ya gecyo yada azaliyo merak etme umarim daha erken gecer seninkiMigde bulantısı ne zaman bitecek 10+6. Gündeyim 2 gündür acayip arttı bilen varsa söyledim lütfen.
Bende akıntıda vardı sarı, gectı. Doktora sordun mu sen sevtan?Bnmde aynı bacagim belim kalcam ağrıyor
benim kutu yarımdı geçen hafta doktora gittiğimde bitene kadar kullan dedi.13. haftaya girdim 3 tane kaldı sonra keseceğim kullanmayıkızlar 12 .haftadan sonra hala folik asite devam edenler var mı
bende hesapladım kız çıktı. bakalım tutacakmı hayırlısı.http://www.cintakvimi.org/otomatik-bebek-cinsiyeti-hesaplama.php
burdan bakabilirsin canim
bende idrarda enfeksiyon çıkmıştı aynı şikayetlerde.istersen bi test yaptır canım.bol su tavsiye etmişti 8. haftadayım diye iyi geldi.ama ne zaman suyu azaltıyorum ağrı artıyor.Bol su içerek savuşturuyorum diyelim şimdilik.Vajına agrım kalcama dogru yogun ıltahap mı var kıDr. Normal genıslıyor dedı ama bu doktorlara guvenemıyorum ben hıc
hayırdır?hormonların etkisiylemi yoksa uyuyamadınmı?Uykusuzluktan oluyorumm
Aynen ben de oyleyim. Yemek hazirlamaya halim olmuo bayilcak gibi oluyorum bi de birden bastirio aclik. Sende de mi oyle. Yemek yedigimde de mide bulantim gecio.Slm kızlar mutlu pazarlar yrn bebeklerimizi görücez inş ama bn acliğima hiiç dayanamiyorm sbh 11:30 da kahvaltı yaptm gayet güzel şekilde 2 de o kahvaltiyi yapan bn diilim gibi birden bi aclik mide bulantısı ayağa kalkamiyorm elim ayağim kesiliyor sanki meyve filan atiştiriyorm hiç faysasi olmuyo sıkı bi yemek yemem lazım sizin nasil bn gibi oluyo musunz
Hayirlisi canim bunlar isin eglencesi. Allah ne verirsebende hesapladım kız çıktı. bakalım tutacakmı hayırlısı.
tabiki öyle sıhhatle doğsunlarda bunlar eğlencesineHayirlisi canim bunlar isin eglencesi. Allah ne verirse
Saol canım aslında düsük tehlikesi sebebiyle limonu falan sadece salatalarda azcık yiyorum ama yalnız olmadıgımı hissettirdin demek ki cok da anormal bisey degil insAllahcanim tansiyonun dusuyodur o jaftalardat bende oyleydim 8e 5 falan ckyodu olcumlerde tansiyonum..Sarımsak ve limon az tuket
benim kutu yarımdı geçen hafta doktora gittiğimde bitene kadar kullan dedi.13. haftaya girdim 3 tane kaldı sonra keseceğim kullanmayı
Kızlar ikili testini yaptıran varmı? Ben cuma günü yaptırdım ense kalınlığı 1.5 mm çktoı şimdi de kan sonuçlarını bekliyorum ama günler geçmiyo11+2 de yaptırdım bu arada
şuan 11+3 deyim doktorum beni 26.da çağırdı ikili test için çok heycanlıyım. ultrasonda bakıp kan testimi yapıyor sadeceKızlar ikili testini yaptıran varmı? Ben cuma günü yaptırdım ense kalınlığı 1.5 mm çktoı şimdi de kan sonuçlarını bekliyorum ama günler geçmiyo11+2 de yaptırdım bu arada
Selam kızlar bende yeni üyeyim katılayım dedim araniza :) Allah izin verirse Ağustos annesiyim
slmmmmm taze anneler :) bende ağustos annesi olucam inşşş çok heycanlıyım !
innşş. canım hepimizin bebeğini sağlık bir şekilde kucağımıza almamız nasip olur:)hosgeldinizz kizlarr...
keyifli ve sağlıklı paylasimlarda bulusalim insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?