2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar mutlu pazarlar yrn bebeklerimizi görücez inş ama bn acliğima hiiç dayanamiyorm sbh 11:30 da kahvaltı yaptm gayet güzel şekilde 2 de o kahvaltiyi yapan bn diilim gibi birden bi aclik mide bulantısı ayağa kalkamiyorm elim ayağim kesiliyor sanki meyve filan atiştiriyorm hiç faysasi olmuyo sıkı bi yemek yemem lazım sizin nasil bn gibi oluyo musunz

Vajına agrım kalcama dogru yogun ıltahap mı var kı Dr. Normal genıslıyor dedı ama bu doktorlara guvenemıyorum ben hıc
bende idrarda enfeksiyon çıkmıştı aynı şikayetlerde.istersen bi test yaptır canım.bol su tavsiye etmişti 8. haftadayım diye iyi geldi.ama ne zaman suyu azaltıyorum ağrı artıyor.Bol su içerek savuşturuyorum diyelim şimdilik.

Aynen ben de oyleyim. Yemek hazirlamaya halim olmuo bayilcak gibi oluyorum bi de birden bastirio aclik. Sende de mi oyle. Yemek yedigimde de mide bulantim gecio.

Kızlar ikili testini yaptıran varmı? Ben cuma günü yaptırdım ense kalınlığı 1.5 mm çktoı şimdi de kan sonuçlarını bekliyorum ama günler geçmiyo 11+2 de yaptırdım bu arada

canim tansiyonun dusuyodur o jaftalardat bende oyleydim 8e 5 falan ckyodu olcumlerde tansiyonum..Sarımsak ve limon az tuket
Saol canım aslında düsük tehlikesi sebebiyle limonu falan sadece salatalarda azcık yiyorum ama yalnız olmadıgımı hissettirdin demek ki cok da anormal bisey degil insAllah cok tesekkurler arkadasım

benim kutu yarımdı geçen hafta doktora gittiğimde bitene kadar kullan dedi.13. haftaya girdim 3 tane kaldı sonra keseceğim kullanmayı

Kızlar ikili testini yaptıran varmı? Ben cuma günü yaptırdım ense kalınlığı 1.5 mm çktoı şimdi de kan sonuçlarını bekliyorum ama günler geçmiyo 11+2 de yaptırdım bu arada

Mrb kizlar
Gunlerimiz cok yakin.innnnanilmaz bel agrim var sizin de oyle mi? Neden oluyor acaba? Ayaklarima bastikca aglayasim geliyor acidan.
Bulantilarim da iki gundur cok artti

şuan 11+3 deyim doktorum beni 26.da çağırdı ikili test için çok heycanlıyım. ultrasonda bakıp kan testimi yapıyor sadece

Evet evet benimde bel ağrım çok fazlave bi anda göbeğim çıktı :) bir de gazım olunca kasıklarım bile ağrıyo evet canm aynı gün ölçüm yapıp kan alınıyo sonra böle gergin bekleyiş başlıyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…