- 20 Ağustos 2013
- 434
- 651
- 158
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #8.881
Canım inş değildir ama doğruysa da çok üzülme ben de Ağustos'ta boş gebelik yaşadım ilk başta çok üzüldüm ama kısmet değilmiş elden bi şey gelmiyo üç ay bekledim şükür tekrar hamileyim hakkında hayırlısı olsunkızlar doktorum boş gebelik dedi 1 hafta sonra gene bakacakmış
inşallah canım onun için stres yapmamaya çalış elinden geldiğince ve başka bir doktorada git dua et yapacak başka birşey yok malesef,nnş senin gbi sevindirecek bi sonuç alrırım kürtaj istemiyorum benkendiliğinden vücut atar mı bilmiyorum umarım keseyi geç gördüğümüz gibi bu da gecikir
Kızlar ALLAH kısmet ederse ikiz olacak benim bebişler bn nasil besik alicam Hiiç bilmiyorum
cnm bi yerde kan ver hemde kontrole git benceona bakmadı canım
Sağol cnm yine de su an oturduğumz ev 2+1 ve oek geniş diil ev almayi planliyorz alirsak 2 tane bazaya dönüşebilen mi alsak diyoruz ya kismet tabi bakalım zmn gösterckALLAH YARDIMCIN OLSUN CNM VALLA BEN İKEA BEŞİK DİYORUM İKİZ İÇİN HİÇ BİLEMEDİM CNM YA TECRÜBELİ ARK. YARDIMCI OLSUN
Canm eltımın oğlu 3Yasnda hala park yatakkta.. rahat bıseyaynen savunduğumda bu anneler desinler diye oda döşüyor. bir arkadaşın oğlu 1 e gidiyor geen avm de gördük ağlıyor annemler beni hala bebek odasında yatırıyor oda almıyorlar diyor.bunlar büyüyen bebek odası almışlar heryeri boyamışlar tüller perdeler adan zye şimd çocuk istiyormuş boşuna alınamayacağı için sağlam odası diye almıyorlar doğla olarak. daha anladığı zaman olsa ne güzel olur. ben park yatak istemiyorum ondan ne kadar yatıyor ki?
Cok ilgili yarım saatten fazla tutuyor odada ve istediğin her saat arayabiliyorumcanım ben yenimahalledeyim..
hrs yi ve medicana yı merak ediyorum aslında.. araştırma aşamasındayım.. kimi iyi diyor kimi kötü.. ilgili mi doktorun nasıl?
hayırlısı olsun inş.. doktorunun adı neydi?
Ya bnmde aynı belim kopacak gbi resmenKızlar 8+5iz bugün karnımda şişlik hissediyorum taş gibi sanki belim de ağırıyor yaşayan varmı
Ama 8. Haftadasin doktor yenimi anladi yoksa ilk kezmi gittin?kızlar doktorum boş gebelik dedi 1 hafta sonra gene bakacakmış
Sorma cnm yaaa valla yandikkK
ben bu kadarını alamam kiiiii hem ilerisi içinde yatırım da gerekli oda takımını almıycam puseti baston alıcam ayyyy çok para yaaa
Benim gibiler bas ustunde gercekten bende biliyorum:)HAHHA NE GÜZEL YAPMIŞSSIN ACIMICAN ERKEKLERE BEN MELEK GİBİYİMDE NOLUYO.ARADA DELİREN GENE O ÜZÜLEN BENHER ZAMAN PRENSESMİŞİM GİBİ DAVRANIYOR AMA BAZEN KIZMASI BİLE BENİ ÜZÜYO
Herkes erkek herseyi olusmus diyo ama ben kiz hissediyorumm yaa saglikli olsunda bize yeter :)maaşallah size yaaaa :) erkek bu annesi erkek :)
Valla sorma benimde agzim acik kaldi.iste bizim sansimiz ilk torun iki taraftanda istedigimiz gibi simaricaz:)yaa bir alayim onu kucagimada Allah rizkinida verir su an sadece bebegimi bekliyorum gerisini bir sekilde halledirizhahahaha benim adama söylesem bunları alıcaz diye kalp krizi geçirir :) naptın sen arkadaşım 10.000 :) araba mı alıyosun hayırdır hanım der
Sonra atiliyor kenari:)HAHHA :) DORĞRUDUR CANIM BENDE SEVERİM DE ALMAM :)
Bir de şöyle bişey var o paraya orta halli araba alırım kendimeSorma cnm yaaa valla yandikk
Daha yenimi anladi bos gebelik oldugunu,daha once gittiginde ne demistikızlar doktorum boş gebelik dedi 1 hafta sonra gene bakacakmış
Nasıl yani canım. Bu haftaya kadar hiç gitmemiş miydin?kızlar doktorum boş gebelik dedi 1 hafta sonra gene bakacakmış
Yaaa bu is secimine markaya gore degisiyor.4000 e puset alanda var 500 de.ben kendim o kadar cok sey gordumki bebekle ilgili agizim acik kaldi.bende zengin falan degilim.sansim onceden beklenen bir gebelik olmasi kendimi ona gore hazirlamistim zatenBir de şöyle bişey var o paraya orta halli araba alırım kendimeBir de benim ailem kasabada bizim oralarda töbe 2 bini geçemezler açıkcası memleketteki küçük dükkanlardan alıcam çoğu şeyi kıyafeti yığmıycam farz ediyorum maddi durumum yok ay çok konuştum
Sen bekle 2 hafta daha.benim arkadasimada kanamasi oldu diye dustu bebeginiz dediler 1 hafta sonra yerindeydi.sakin moralini bozma bekle cnm sen.drlarda ne dedigini bilmiyorbana direk boş gebelik büyük ihtimal dedi o dediklerin ne bilmiyorum kese 15 mm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?