2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar doktorum boş gebelik dedi 1 hafta sonra gene bakacakmış
Canım inş değildir ama doğruysa da çok üzülme ben de Ağustos'ta boş gebelik yaşadım ilk başta çok üzüldüm ama kısmet değilmiş elden bi şey gelmiyo üç ay bekledim şükür tekrar hamileyim hakkında hayırlısı olsun

,nnş senin gbi sevindirecek bi sonuç alrırım kürtaj istemiyorum ben kendiliğinden vücut atar mı bilmiyorum umarım keseyi geç gördüğümüz gibi bu da gecikir
inşallah canım onun için stres yapmamaya çalış elinden geldiğince ve başka bir doktorada git dua et yapacak başka birşey yok malesef

ALLAH YARDIMCIN OLSUN CNM VALLA BEN İKEA BEŞİK DİYORUM İKİZ İÇİN HİÇ BİLEMEDİM CNM YA TECRÜBELİ ARK. YARDIMCI OLSUN
Sağol cnm yine de su an oturduğumz ev 2+1 ve oek geniş diil ev almayi planliyorz alirsak 2 tane bazaya dönüşebilen mi alsak diyoruz ya kismet tabi bakalım zmn gösterck

Canm eltımın oğlu 3Yasnda hala park yatakkta.. rahat bısey

canım ben yenimahalledeyim..

hrs yi ve medicana yı merak ediyorum aslında.. araştırma aşamasındayım.. kimi iyi diyor kimi kötü.. ilgili mi doktorun nasıl?

hayırlısı olsun inş.. doktorunun adı neydi?
Cok ilgili yarım saatten fazla tutuyor odada ve istediğin her saat arayabiliyorum

HAHHA NE GÜZEL YAPMIŞSSIN ACIMICAN ERKEKLERE BEN MELEK GİBİYİMDE NOLUYO.ARADA DELİREN GENE O ÜZÜLEN BEN HER ZAMAN PRENSESMİŞİM GİBİ DAVRANIYOR AMA BAZEN KIZMASI BİLE BENİ ÜZÜYO
Benim gibiler bas ustunde gercekten bende biliyorum:)

hahahaha benim adama söylesem bunları alıcaz diye kalp krizi geçirir :) naptın sen arkadaşım 10.000 :) araba mı alıyosun hayırdır hanım der
Valla sorma benimde agzim acik kaldi.iste bizim sansimiz ilk torun iki taraftanda istedigimiz gibi simaricaz:)yaa bir alayim onu kucagimada Allah rizkinida verir su an sadece bebegimi bekliyorum gerisini bir sekilde hallediriz

Sorma cnm yaaa valla yandikk
Bir de şöyle bişey var o paraya orta halli araba alırım kendime Bir de benim ailem kasabada bizim oralarda töbe 2 bini geçemezler açıkcası memleketteki küçük dükkanlardan alıcam çoğu şeyi kıyafeti yığmıycam farz ediyorum maddi durumum yok ay çok konuştum

Yaaa bu is secimine markaya gore degisiyor.4000 e puset alanda var 500 de.ben kendim o kadar cok sey gordumki bebekle ilgili agizim acik kaldi.bende zengin falan degilim.sansim onceden beklenen bir gebelik olmasi kendimi ona gore hazirlamistim zaten

bana direk boş gebelik büyük ihtimal dedi o dediklerin ne bilmiyorum kese 15 mm
Sen bekle 2 hafta daha.benim arkadasimada kanamasi oldu diye dustu bebeginiz dediler 1 hafta sonra yerindeydi.sakin moralini bozma bekle cnm sen.drlarda ne dedigini bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…