2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sampuan konusunu konuşmuşsunuz, doğal organik sabunlar nasıl olur? Çok mu kurutur cildini? Ben kendim için bile dikkat etmeye çalışıyorum, bebek için daha hassas durum.

Ya arkadaşlar o sıkıntılı bu sıkıntılı neyle yıkıycaz biz bu çocukları ???
Dalin yılların markası. Nerdeyse biz bile dalinle büyüdük. Ben 3 yasındaki oğlumada doğdugundan beri dalin kullanıyorum.
Dalin kötü de diğer markalar ondan daha mı iyi şartlarda üretiliyo...

ikili test yapıyor mu devlet. ben 3. lü test yapıyorlar sanıyorum . her doktor yapıyor mu ki bu testi.

2li testi devlet hastanesi yapıyor canım.
Bende devletten randevu aldım. Yanlız her hastane yapmıyo arayıp sorman lazım.

bebeğin var olduğununu gösterirmiş canım alttan baktı mı peki için rahat etsin yarın başka bir doktora git başka hastaneye git hatta ultrason aleti de farklı olsun
alttan da baktı benim adet günü değerim 27 di kseseyi de geç görmüştüm ama korkuyorum adet günü değerin neydi

Kizlar saglik ocağındakiler beni fena halde geriyor baska yere aktarilabiliyor mu acaba kayit ?

park yatağın küçüktü galiba ben kızımı 3 yaşına kadar rahat yatırdım bizim kızda boyludur maşallah

Belki de küçüktür bilmem ki. Standart değil mi onlar? Boydan da değil de belki biraz dağınık yatıyordu oğlum ondan da olabilir, çok çarpıyodu kenarlara, gece çok sık uyanıyordu. O yüzden değiştirmek zorunda kaldık biz.

yok canım standart değiller bizim mesela 80 e 110 ölçüleri kapıdan geçmiyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…