- 25 Nisan 2009
- 34.325
- 39.774
- 1.123
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #8.781
ikili test yapıyor mu devlet. ben 3. lü test yapıyorlar sanıyorum . her doktor yapıyor mu ki bu testi.İkili test için 11+6 da gitsem olur mu arkadaşlar devlete gidicem
hem de ne yayılma.ORDA BİLE YAYILIYORLAR DESENE
canım ben ilk çocukta hem ikili hem üçlü test yaptırmıştım. özel hastaneydi. dünya para almışlardı.Olur tabi canım bende 12+0 da gideceğim
o derece diyorsun . e bebe şampuanı ne kullancaz.aman aman sakın kızlar biliyorum göz yakmıyor falan ama dalinin üretim fabrikası burada hatta eşimin çalıştığı yer bebeği olana dalin sepeti hediye veriyo kesinlikle kullanmam zaten eşimde nasıl üretildiğini görüyor hayatta kullandırtmaz. arada dalin şampuan getiriyorda merdivenleri silmeye apartman görevlisine veriyorum :)
aşk olsun . bebeği aldın şimdi eşini annesine mi postalıyorsun.? cık cık cık.Hormonlardanda oluyor valla o biraz benim kayinvalidem ariyamiyor bile beni aradim al su oglunu istemiyorum diye kadin deli olduguma inandi:)
anladımm5 haftalık dedi ama kadınlar kulubüne göre 6+1 haftalıktım
OKADAR İSTİYORSA İNŞ KIZ OLUR SAĞLIKLA TABİ BEN HAMİLE KALINCA O BAĞIMLILIĞIM GEÇTİ SAĞLIKLI OLSUNDA DİYORUM. EŞİMDE KIZLARA HASTA OLUYO HATTA KIZ O DİYO AMA İLLA ŞU OLSUN DEMİYOR
aynen benimki de 'o kız zaten' diyo. konuşan çokta enteresan olanı benim çevremde en çok konuşan tür erkek onu ye bunu yap. kızıyorum doktorum istemiyo diyorum. boşver doktoru ye sen diyecek kadar boş kafalılar var.AH KIZLAR SORMAYIN HERKEZ BİLMİŞ BEN BAYA SİNİRLENİYORUM KV FALAN ÇOK İİ ANLAŞIYORDUM BATIYOR ŞİMDİ BIKTIM HERKEZİN AKLINDAN
Dun bi serisini 249 gibi biseye gordum sanki ben yaaCANIM BEN KK DA BULDUM YAZANLARI ESKİ YORUMLAR AMA HEPSİ ÇOK MEMNUN YATAK AŞAĞI YUKARIDA ÇIKIP İNİYO İSTERSEN YATAK TARAFNDAKİ KENARIDA ÇIKARABİLİYORMUŞSUN AMA FİYATI İYİMİ SENDE 400-500 ARASI SNIRIM FİYATI DÜN SİTESİNDEN BAKTIM
CANIM BEN KK DA BULDUM YAZANLARI ESKİ YORUMLAR AMA HEPSİ ÇOK MEMNUN YATAK AŞAĞI YUKARIDA ÇIKIP İNİYO İSTERSEN YATAK TARAFNDAKİ KENARIDA ÇIKARABİLİYORMUŞSUN AMA FİYATI İYİMİ SENDE 400-500 ARASI SNIRIM FİYATI DÜN SİTESİNDEN BAKTIM
Herkese merhaba kizlar 11+5 hamileyim bulsntilarim 4 5 gundur artti coj istahsuzim bide idrara cikmam azalmak yerine cogaldi
Bende park besik fikrinden baya uzaklastim sanirim ikeadaki cift kademeli uzun kenarlarindan biri cikarilabilen yataktan alicam hem ahsap hemde cilasi cocuklar icin tehlike olusturmuomusBen de ikea'dan almayi dusunuyorum.
Bende park besik fikrinden baya uzaklastim sanirim ikeadaki cift kademeli uzun kenarlarindan biri cikarilabilen yataktan alicam hem ahsap hemde cilasi cocuklar icin tehlike olusturmuomus
diğerleri hakkında çok bilgim yok, kötü bişey duymadım etrafımda johnson kullananlar da var ama dalin için sakın ha diyorum o kadar yanio derece diyorsun . e bebe şampuanı ne kullancaz.
jhonsonn nasıl. ya da komiili mi.
ben bunları kullanıyorum çocuklarıma.
benim 2. de park yatağım vardı. kayınvalidemin arkadaşına verdim mama sandalyesiyle birlikte. torunları için evinde bulunduruyor. yurt dışından geliyor torunları. 1 ay rahat ediyorlar. ama şimdi ben yeni alacağım gibiBende park besik fikrinden baya uzaklastim sanirim ikeadaki cift kademeli uzun kenarlarindan biri cikarilabilen yataktan alicam hem ahsap hemde cilasi cocuklar icin tehlike olusturmuomus
bi kere uni samp . aldım. çocuk küvetini su doldurup o şamp. dan sıktım. çocuk içinde yarım saat oynadı. çıktığımda suyun içinde kalan ye rleri kızarmıştı. başka hiç bi şamp. da böyle olmadıdiğerleri hakkında çok bilgim yok, kötü bişey duymadım etrafımda johnson kullananlar da var ama dalin için sakın ha diyorum o kadar yani
Allahım ya nelerle yıkıyoruz küçücük yavrucaklarıbi kere uni samp . aldım. çocuk küvetini su doldurup o şamp. dan sıktım. çocuk içinde yarım saat oynadı. çıktığımda suyun içinde kalan ye rleri kızarmıştı. başka hiç bi şamp. da böyle olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?