2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ORDA BİLE YAYILIYORLAR DESENE
hem de ne yayılma.
hiç söyle edepli yatayım demiyorlar.
yaylım yaylım. benim ilk çocuğu 12. haftada erkek diye söyledi.
ikinci oğlanı da 13. haftada söyledi.
bakalım buna ne der.
kızlar edepli oluyormuş. saklıyormuş en azından.

Olur tabi canım bende 12+0 da gideceğim
canım ben ilk çocukta hem ikili hem üçlü test yaptırmıştım. özel hastaneydi. dünya para almışlardı.
ikinci çocukta devlete gittim . 3. lü test yaptı sadece.
ikili test için devlet yapıyor mu. doktor mu söylüyor . yoksa hasta mı sorması lazım

o derece diyorsun . e bebe şampuanı ne kullancaz.
jhonsonn nasıl. ya da komiili mi.
ben bunları kullanıyorum çocuklarıma.

OKADAR İSTİYORSA İNŞ KIZ OLUR SAĞLIKLA TABİ BEN HAMİLE KALINCA O BAĞIMLILIĞIM GEÇTİ SAĞLIKLI OLSUNDA DİYORUM. EŞİMDE KIZLARA HASTA OLUYO HATTA KIZ O DİYO AMA İLLA ŞU OLSUN DEMİYOR
AH KIZLAR SORMAYIN HERKEZ BİLMİŞ BEN BAYA SİNİRLENİYORUM KV FALAN ÇOK İİ ANLAŞIYORDUM BATIYOR ŞİMDİ BIKTIM HERKEZİN AKLINDAN
aynen benimki de 'o kız zaten' diyo. konuşan çokta enteresan olanı benim çevremde en çok konuşan tür erkek onu ye bunu yap. kızıyorum doktorum istemiyo diyorum. boşver doktoru ye sen diyecek kadar boş kafalılar var.

Farkettim ki ramzanda ki gibi yemek programları izliyorum paso iç güdü galiba birde yapan olsa iyi olacak :)iyice eringec miy miy oldum

Dun bi serisini 249 gibi biseye gordum sanki ben yaa
Park besik dusunuorum aslinda ama o kadar plastik biseyin icinde uyumalimi cocuk o beni tereddute dusuruyo iste

Eklentiler

• 2015-01-14-13-40-44.png
    337,2 KB · Görüntüleme: 60
Icine guzelde bi takim serdikmi valla sehzade yatagi olur cikar yada prenses yatagiannemede yun ince bi dosek yaptircam
Aldigim yaatagin uzerine koyucam bide ince yun battaniye yastik valla kuzu gibi uyur

o derece diyorsun . e bebe şampuanı ne kullancaz.
jhonsonn nasıl. ya da komiili mi.
ben bunları kullanıyorum çocuklarıma.
diğerleri hakkında çok bilgim yok, kötü bişey duymadım etrafımda johnson kullananlar da var ama dalin için sakın ha diyorum o kadar yani

Bende park besik fikrinden baya uzaklastim sanirim ikeadaki cift kademeli uzun kenarlarindan biri cikarilabilen yataktan alicam hem ahsap hemde cilasi cocuklar icin tehlike olusturmuomus
benim 2. de park yatağım vardı. kayınvalidemin arkadaşına verdim mama sandalyesiyle birlikte. torunları için evinde bulunduruyor. yurt dışından geliyor torunları. 1 ay rahat ediyorlar. ama şimdi ben yeni alacağım gibi

diğerleri hakkında çok bilgim yok, kötü bişey duymadım etrafımda johnson kullananlar da var ama dalin için sakın ha diyorum o kadar yani
bi kere uni samp . aldım. çocuk küvetini su doldurup o şamp. dan sıktım. çocuk içinde yarım saat oynadı. çıktığımda suyun içinde kalan ye rleri kızarmıştı. başka hiç bi şamp. da böyle olmadı

Allahım ya nelerle yıkıyoruz küçücük yavrucakları uni baby mi o marka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…