2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Wuh hu bebek haxirliklari konusulmaya basladi yasasin ben kraftin travel serisine bi de park besiklerine bakiyorum aldigim duyumlar kaliteli oldugu yonunde
Ama sikayet var. Com a bi baktim yikilio ortalik ne sikayetler ne sikayetler valla sasirdim kaldim

Bide ilk bebegimiz olacak ins masrafi fazla olur o yuzden cinsiyet bellli olsun azar azar almayi dusunuyorum netten kampanyadaki urunleri park besik ve arabada yardimlara ihtiyacim var tecrubeli annelernur topum rahat etsin cicilerinin icinde

:) canım aslında konuşulmuyordu da zorla konuşalım istiyoruz bunlar harika konuşmalar içim açılıyor :) ben bakmıyorum kafam çok karışıyor

ben karasızım aslında bi tane büyüyen beşikten ve dolap ayrıca yanımda yatması içinde sepet beşikler var onlardan alayım diyorum. ben 5-6 aylıktan sonra cocugun odasını ayırmak nıyetındeyım aklı ermeden kendi odasına alışsın sonrasında zor oluyor. bazende küçük beşik alayım once yanımda olsun sonrasında odasına koyarım diyorum . açıkcası daha karar vermedim :) deneyimli annelerden tavsiye alacağım bu konuda :)

Bende beşiği mobilya istiyorum :) erzurum dan tayin olmaya bir buçuk sene var bebek 10aylik ken filan gitmiş olacağız burdan sonrada takımını almak istiyorum şimdi sadece besigini alalım diyorum .çok mu pahalı acabaa hoş babam ben parasını veririm diyor biraz da kayın babalar verse alırız herhalde ya .endişeler endişeler ........Allah yardımcımız olsun

işte bende ayırmak istediğim için 3-4 e kadar yatabileceği sonra odasına koyacağım yatak alıcam aslında bi kaç yıl önce sepet beşiklerden görseli güzel diye alırım diye düşündüm. ama bidaha bouna masraf 1 yaşından sonra yatamıyor diye biliyorum. ondan tek yatak alayım 3-4 yıl almayım diyorum.gösteriş istemiyorum daha sade uygun neyse ona bakıyorum yani

Y
:) canım aslında konuşulmuyordu da zorla konuşalım istiyoruz bunlar harika konuşmalar içim açılıyor :) ben bakmıyorum kafam çok karışıyor
Aaa kesinlikle artik bunlari konusalim internette bireysel bireysel nereye kadar fikirlerimizi kapistiralim bebekler en iyisine layik ayni zamanda babalarda en uygun fiyatlisina

amin akıllı olmak lazım ben bebek odalarıının annenin hevesi olduğunu gereksiz olduğunu düşünüyorum

Y

Aaa kesinlikle artik bunlari konusalim internette bireysel bireysel nereye kadar fikirlerimizi kapistiralim bebekler en iyisine layik ayni zamanda babalarda en uygun fiyatlisina
aynen canım ha şöyle konuşalım netde habire bakcağımıza baktıklarımızı burda konuşalım kusmalardan bıktık

işte bende henüz karar veremedim ama karar verdiğim tek şey var bebeğimin yatağını yastığını yorganını yün yaptırcam.

aaa neden canım dahamı iyimiş

evet canım. hazır yataklara göre cok cok ıyı. onceden hep yün yatakarda yatırırlardı şimdi kimse beenmıyor bende yatamam yun yatakta. ama bence suni bu yataklar nefes almıyordur yuzeylerı alerjıktır dıye dusunuyorum

Simdi ucagimin saati geldi tel u kapatiyorum ama sakin bu konular kesilmesin en kisa zamanda katilcam tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…