2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ege ismini bende düşündüm:) Cansın biraz kız ismi gibi mi sence

cansını ben kız ismi ismi olarak biliyordum aslında ama yöreden yöreye değişebilir
yinede karar senin

Kızlar bnm bulantilar sbh vardi 1-2 saattir hiç bişi yok sizinde oluyor mu böyle
Ben bulantıdan mahvolmuştum bir haftadır, iki gündür hiç yok.. Bugün gördüm bebeğimi, takılma buna, vücut arada dinlenmeye çekiliyor bence:) Benim 2 gün gidip geri başlıyor mesela

arkadaşlar ben 2 gündür çıkartıyorum tansiyonumda düşük. ama bunu burdayazdım sabah da ne değişti diye düşündüm bulantı herkezde var yada yok boşverin takmayın akışına bırakalım. keyif alalım unutalım bulantıyı kafamızı başkaşeylerle meşkul edelim bnce. mesela başka foruma girdim çatlak kremi göğüs ucu kremi ateş ölçer sağma makine cinsiyet isim hazırlık a dan z ye herşeyi konuşuyorlar daha çok kişiler bizim gibi çoğunluk olan yerde harika konuşmalar olmalı

Özelden oranın ismini vermek ister msiinnn:))) Zaten bulantı falan olmazsa hamile olduğmuzu hissetmeyiz ki, olumlu bakalım, şuan bulantm yok, varken daha iyi hissediyorm hamişliği:)

Özelden oranın ismini vermek ister msiinnn:))) Zaten bulantı falan olmazsa hamile olduğmuzu hissetmeyiz ki, olumlu bakalım, şuan bulantm yok, varken daha iyi hissediyorm hamişliği:)

hahha :) cnm hissetmiyordum 4 haftadır buda normal hissetmek kadar tabiki kendimizi belkide hissedince ii hissediyoruz ama burda 860 sayfaya bulanıyo bulanıo demek bıktırmıyormu sence şöyle iki dakka başka havadisler okudum ufkum açıldı bizim burayıda seviyorum aboneyim sürekli istiyorum bu grup da faydalı konuşsun mesela bebek arabası

Çok haklısın canım kesinlikle:) O forumun adını rica ediyorum, çabuk çabuk kimse görmeden

DOĞUMA HAZIRLIK DİYE KONU AÇMIŞLAR ORAYA GİR CANIM BİRDE BEBEK İSİMLERİ DİYE VAR AMA OKADAR AZ KİŞİLERKİ ONDAN DEDİM BİZİM KADAR KALABALIK DA DAHA GÜZEL ŞEYLER PAYLAŞMALIYIZ

çok teşekkür ederim.Gerçekten annelik çok zor insanın kalbi kaç eşit parçaya bölünebilir acaba
Aynen ben daha anne olmadım yani su an.pek.anlayamıyorum ama hamilelik bile zor muş ki anacigimin kıymetini çok iyi anlıyorum Allah razi olsun sabır versin yardım etsin annelere ....

Cok doğru vvalla bizde sürekli bi korku var allah hepimizin bebişlerini korusun inş saglikla kucağımiza alalim:)
Bu arada bu çatlak kremine ne zaman başlanıyor geç kalmayalim

çatlak kremine doğuma yakın başlamıştım hiç sıkıntı yaşamadım. mustela marka.
bebek arabasını da biz 5 sene evvel 900 tl ye almıştık ama hiç o kadar iyi bi şeye gerek yokmuş. bebeconfort marka. bi de bence bebek arabasında kesinlıkle dikat etmek gereken tutma yeri bir kulplu olmalı iki kulplu olunca bebek biraz buyuyp kucak istediğinde hem bebeği taşıyıp hem arabayı sürmek çok zor oluyo. arabayı hangi kolundan itiriyosan öbür tarafa dönüyo araba. bi de bence bebeğin önünde masası olması gerekiyo. gezerken bebeğin önüne çubuk krakerleri koyabiliyorsun. suluğunu falan koyabiliyorsun. benim arabamda bunlar yoktu çok eksikliğini hissettim. hatta arabayı satmak istedim ama eşim kıyamadı çok para verdik die :)

Cok doğru vvalla bizde sürekli bi korku var allah hepimizin bebişlerini korusun inş saglikla kucağımiza alalim:)
Bu arada bu çatlak kremine ne zaman başlanıyor geç kalmayalim
BEN 3. AY BİLİYORUM CANIM ONDAN DOLAYI 3-4 HAFTA DAHA BEKLER BAŞLARIM. LİERAC HARİKA DİYORLAR DAHA BEKARKEN Bİ ABLA SAKIN BAŞKA BİŞEY ALMA DEMİŞTİ BİDE KAKAO KULLANCAM İKİSİ BERABER İNŞ ÇATLAMAM :) ASIL SORUN BU BULANTI GEÇER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…