2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bence kişiden kişiye farklılık gösteriyor. Çok gerçek tespitler olduğunu düşünmüyorum maalesef.

tutmadı canım :) benim oğlum da kızım da sağdaydı :)

bende bir kac kisiye sordum tutan olmamis. Cok merak ediyorum cinsiyeti? Ne zaman belli olcak:( zaman gecmiyo sanki. O degil alisveris yapamiyorum cinsiyet belli olmadigi icin. Birsey goruyorum aa ne guzel diyorum ama bi anda cinsiyet belli degil diyorum ve icimde kaliyor:(

Kızlar şimdi bnm anlamadgm herks farklı bsy diyo bulanti olsa bivturlu olmasa bi türlü kask agrisi normldi şimdi tehlikeli oldu kanama onmliydi şimdi degil oldu valla hepimiz evhamdan nye inancagimizi sasrdk bnce :)
katılıyorum sana canım. bana dr umun dediği hafif kasık ağrında olabilir lekelenme de olabilir korkma normal. ama lekelenme devam ederse gecikmeden gel

Günaydın kızlar..
Dün acile gittim minnacık bir kahvemsi akıntı için, tabi iki gündürde kasık ağrım vardı, anormal gelmemişti kasuk ağrısı ama önemliymiş :KK43:
Düşük tehlikem var, tam ne güzel gidiyo hamileliğim diye düşünüyordum, yanılmışım..
Progestan ilaç verdiler, çok korkuyorum, bana dua eder misniz? Buna çok ihtiyacım var :KK43:
Canım hiç korkma ben de cumartesi sabahı uyandigimda karsilastim kahverengi leke ile üstelik hiç de ufak bir leke değildi benim ki dr.gittim iğne vuruldum progestana başladım rapor aldım iki gündür hiç kalmadan yatiyorum evde sende dinlen canım geçer iki gündür hiç lekelenme olmadı dinlenince geçiyor canim

bende bir kac kisiye sordum tutan olmamis. Cok merak ediyorum cinsiyeti? Ne zaman belli olcak:KK43: zaman gecmiyo sanki. O degil alisveris yapamiyorum cinsiyet belli olmadigi icin. Birsey goruyorum aa ne guzel diyorum ama bi anda cinsiyet belli degil diyorum ve icimde kaliyor:KK43:
evet öyle. allah aldıklarımızı da sağlıkla giydırebilmeyi nasip etsin

Merhaba sagolasin canim sana da gecm8s olsun.dr gonul rahatligiyla kullan kana karismaz dedi ama ben guvenemiyorum

sagolasin canim ellerim cok kotu aciyor kizimin kiyafetlerini giydirip cikarirken bile mahvoluyorum surtundugu icin.sabunu kullaniyorum zaten.
bugün kadın doğuma gittim canım travazolu sordum kullanabilirsin bişey olmaz dedi
bir de fitil yazdı özel belgedeki kaşıntı için

Kızlar bir şey soracağım. Tam olarak yerini kestiremiyorum ama yemek borumda bir yerde sanki sürekli bir şey takılı gibi. Yutkunuyorum, su içiyorum geçmiyor. Özellikle kustuktan sonra oluyor. Acaba çok fazla kustuğum için tahriş olduğundan mı böyle oluyor.? Daha kontrole gitmeme 20 gün var. Çok rahatsız ediyor beni. :KK43:

IMG_4795.JPG

TEYZELERİ MİNİK KUŞUMA BAKIN Bİ YA MAŞALLAH BAYA BÜYÜMÜŞ BU SEFER
BUGÜN KONTROLÜM VARDI İKİLİ TEST YAPILDI
HERŞEY NORMAL GİDİYOR ÇOK ŞÜKÜR :nazar::nazar::nazar::nazar:

Kızlar bir şey soracağım. Tam olarak yerini kestiremiyorum ama yemek borumda bir yerde sanki sürekli bir şey takılı gibi. Yutkunuyorum, su içiyorum geçmiyor. Özellikle kustuktan sonra oluyor. Acaba çok fazla kustuğum için tahriş olduğundan mı böyle oluyor.? Daha kontrole gitmeme 20 gün var. Çok rahatsız ediyor beni. :KK43:
GEBELİK REFLÜSÜ OLABİLİR DR A GÖRÜNMENDE FAYDA VAR CNM

Kızlar şimdi bnm anlamadgm herks farklı bsy diyo bulanti olsa bivturlu olmasa bi türlü kask agrisi normldi şimdi tehlikeli oldu kanama onmliydi şimdi degil oldu valla hepimiz evhamdan nye inancagimizi sasrdk bnce :)

HAHHA HARİKA YAZMIŞSIN :) BENDE 10 HAFTA BULANMADI DÜN 2 KEZ ÇIKARDIM NOLUYO DEDİM VÜCUT TERS TEPKİ VERİNCE AFALLIYORUZ. AMA HAKLISIN ANORMALLER NORMAL OLDU :)

kızlar dün bebeğimi gördük bu gün 10 haftalık oldu bi görseniz kolları bacaklarıı kıpır kıpır :nazar::nazar:onu bize veren rabbime şükürler olsun :KK36::KK36: doktor bile maşallah nasıl hareketli dedii :nazar::nazar:
HAREKETLİMİ BEN CUMARTESİ GİTTİM TEK BİR HAREKET GÖRMEDİM :) HATTA BELİRSİZ BİR GÖRÜNTÜ KALBİNİ DUYMASAM BİLMİCEM BEBEK OLDUĞUNU

Eki Görüntüle 1373045
TEYZELERİ MİNİK KUŞUMA BAKIN Bİ YA MAŞALLAH BAYA BÜYÜMÜŞ BU SEFER
BUGÜN KONTROLÜM VARDI İKİLİ TEST YAPILDI
HERŞEY NORMAL GİDİYOR ÇOK ŞÜKÜR :nazar::nazar::nazar::nazar:

Masallah canim ya cok tatliii. Allahh nazarlardan korusun saglikla kucagina almayi nasip etsin, Benim de iki hafta sonra ikili testim olacak . Merakla bekliyorum.

Canım hiç korkma ben de cumartesi sabahı uyandigimda karsilastim kahverengi leke ile üstelik hiç de ufak bir leke değildi benim ki dr.gittim iğne vuruldum progestana başladım rapor aldım iki gündür hiç kalmadan yatiyorum evde sende dinlen canım geçer iki gündür hiç lekelenme olmadı dinlenince geçiyor canim
Biraz önce doktordan geldim, çok şükür bebeğim iyiymiş, içerde biraz kanama görünüyor, vajinada ağrıda bebek aşağıya doğru inip yerleştiği içinmiş..
Çok şükür Rabbime, o kalp atışını duydum ya.. nasıl güzel geldi tarifi yok!!!
dediğin gibi dinlenmem gerekiyormuş, 10 gün falan yerime bakacak birini buldum, yatıcam öylece..
Kanama artarsa gelirsin dedi..
Bana hap verdiler progestan, niye iğne vermedi acaba o_O
Allahım bebeklerimize ve bize sağlık versin inşallah, hepimiz için bütün şerler hayır olsun inşallah.. aminnn...

zeyno günaydın durduğunu nasıl anlıyorsunuz benim kontrolüm bidaha 14 şubatda allah korusun bişey olsa nasıl bilcezki

Vallahi cnm işte o çok zor.. İlkinde bi kayıp yaşayınca 2. De yani kızımda hep tedirgindim yaşıyomu diye.. Her kontrolde heycandan tansiyonum çıkardı.. Takii 4 ay bitip kıpırdayana kadar.. Zaten ozaman hergün hissettiriyo varlığını.. Şuan rahatım stres yapmıyorum Rabbim sen emanetini bana bağışla diyorum ve günlerimi bu şekilde geçirmeye çalışıyorum.. Rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla bizlere bağışlasın inşallah..

Back