- 10 Ekim 2013
- 398
- 240
- 133
- 34
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #8.561
Bence kişiden kişiye farklılık gösteriyor. Çok gerçek tespitler olduğunu düşünmüyorum maalesef.
tutmadı canım :) benim oğlum da kızım da sağdaydı :)
Aynıymışız. Elim kolum kalkmıyo. Hep yatsam hep yatsamm.
Ben ki yerinde duramayan insandim.
3 aydan sonra gecer ins.
katılıyorum sana canım. bana dr umun dediği hafif kasık ağrında olabilir lekelenme de olabilir korkma normal. ama lekelenme devam ederse gecikmeden gelKızlar şimdi bnm anlamadgm herks farklı bsy diyo bulanti olsa bivturlu olmasa bi türlü kask agrisi normldi şimdi tehlikeli oldu kanama onmliydi şimdi degil oldu valla hepimiz evhamdan nye inancagimizi sasrdk bnce :)
Canım hiç korkma ben de cumartesi sabahı uyandigimda karsilastim kahverengi leke ile üstelik hiç de ufak bir leke değildi benim ki dr.gittim iğne vuruldum progestana başladım rapor aldım iki gündür hiç kalmadan yatiyorum evde sende dinlen canım geçer iki gündür hiç lekelenme olmadı dinlenince geçiyor canimGünaydın kızlar..
Dün acile gittim minnacık bir kahvemsi akıntı için, tabi iki gündürde kasık ağrım vardı, anormal gelmemişti kasuk ağrısı ama önemliymiş
Düşük tehlikem var, tam ne güzel gidiyo hamileliğim diye düşünüyordum, yanılmışım..
Progestan ilaç verdiler, çok korkuyorum, bana dua eder misniz? Buna çok ihtiyacım var
evet öyle. allah aldıklarımızı da sağlıkla giydırebilmeyi nasip etsinbende bir kac kisiye sordum tutan olmamis. Cok merak ediyorum cinsiyeti? Ne zaman belli olcakzaman gecmiyo sanki. O degil alisveris yapamiyorum cinsiyet belli olmadigi icin. Birsey goruyorum aa ne guzel diyorum ama bi anda cinsiyet belli degil diyorum ve icimde kaliyor
bugün kadın doğuma gittim canım travazolu sordum kullanabilirsin bişey olmaz dediMerhaba sagolasin canim sana da gecm8s olsun.dr gonul rahatligiyla kullan kana karismaz dedi ama ben guvenemiyorum
sagolasin canim ellerim cok kotu aciyor kizimin kiyafetlerini giydirip cikarirken bile mahvoluyorum surtundugu icin.sabunu kullaniyorum zaten.
GEBELİK REFLÜSÜ OLABİLİR DR A GÖRÜNMENDE FAYDA VAR CNMKızlar bir şey soracağım. Tam olarak yerini kestiremiyorum ama yemek borumda bir yerde sanki sürekli bir şey takılı gibi. Yutkunuyorum, su içiyorum geçmiyor. Özellikle kustuktan sonra oluyor. Acaba çok fazla kustuğum için tahriş olduğundan mı böyle oluyor.? Daha kontrole gitmeme 20 gün var. Çok rahatsız ediyor beni.
Kızlar şimdi bnm anlamadgm herks farklı bsy diyo bulanti olsa bivturlu olmasa bi türlü kask agrisi normldi şimdi tehlikeli oldu kanama onmliydi şimdi degil oldu valla hepimiz evhamdan nye inancagimizi sasrdk bnce :)
HAREKETLİMİ BEN CUMARTESİ GİTTİM TEK BİR HAREKET GÖRMEDİM :) HATTA BELİRSİZ BİR GÖRÜNTÜ KALBİNİ DUYMASAM BİLMİCEM BEBEK OLDUĞUNUkızlar dün bebeğimi gördük bu gün 10 haftalık oldu bi görseniz kolları bacaklarıı kıpır kıpıronu bize veren rabbime şükürler olsun doktor bile maşallah nasıl hareketli dedii
HAREKETLİMİ BEN CUMARTESİ GİTTİM TEK BİR HAREKET GÖRMEDİM :) HATTA BELİRSİZ BİR GÖRÜNTÜ KALBİNİ DUYMASAM BİLMİCEM BEBEK OLDUĞUNU
Eki Görüntüle 1373045
TEYZELERİ MİNİK KUŞUMA BAKIN Bİ YA MAŞALLAH BAYA BÜYÜMÜŞ BU SEFER
BUGÜN KONTROLÜM VARDI İKİLİ TEST YAPILDI
HERŞEY NORMAL GİDİYOR ÇOK ŞÜKÜR
Biraz önce doktordan geldim, çok şükür bebeğim iyiymiş, içerde biraz kanama görünüyor, vajinada ağrıda bebek aşağıya doğru inip yerleştiği içinmiş..Canım hiç korkma ben de cumartesi sabahı uyandigimda karsilastim kahverengi leke ile üstelik hiç de ufak bir leke değildi benim ki dr.gittim iğne vuruldum progestana başladım rapor aldım iki gündür hiç kalmadan yatiyorum evde sende dinlen canım geçer iki gündür hiç lekelenme olmadı dinlenince geçiyor canim
Maşallah canım gözün aydın bu arada bu şekilde devam eder inşaallahEki Görüntüle 1373045
zeyno günaydın durduğunu nasıl anlıyorsunuz benim kontrolüm bidaha 14 şubatda allah korusun bişey olsa nasıl bilcezki
AMA KUZUM ONUNDA 10 HAFTASI YENİ DOLMUŞ ONDAN ŞAŞIRDIMBen de hareket görmedim merak etmeeee. Bizinkiler daha küçük bence
maşallah! kocaman olmuşEki Görüntüle 1373045
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?