2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

lajoie iki gündür içimde sıkıntı vardı zaten :KK43: Ara ara endişeleniyorum ama sonra diyorum olması gerekn neyse o olur ben engel olmam.. İnşallah sağlıkla atlatmak kelimesi çok güzel, inşallah hepimiz sağol :KK16:
Ne güzel bizde öyleyiz, sadece çamaşıur ve ütü işini hallediyorum çünkü gökkuşağı gibi renkler çıkabilir ortaya:)
Canım elbette Allah ol der ve olur. Biz ne yaparsak yapalım önüne geçemeyiz. Sadece dua edip, kabulleniriz...
İçimden bi his gerçekten bu dönemi sağlıkla atalatacağınızı söylüyor, minik tatlıcık annesini korkutmak istemiş sadece biraz :KK68:
Aynen canım bende çamaşır işine sokmuyorum, beyazları gri giymek istemeyiz :eek: Sağ olsunlar, Allah başımızdan eksik etmesin onları :KK68:

Canım elbette Allah ol der ve olur. Biz ne yaparsak yapalım önüne geçemeyiz. Sadece dua edip, kabulleniriz...
İçimden bi his gerçekten bu dönemi sağlıkla atalatacağınızı söylüyor, minik tatlıcık annesini korkutmak istemiş sadece biraz :KK68:
Aynen canım bende çamaşır işine sokmuyorum, beyazları gri giymek istemeyiz :eek: Sağ olsunlar, Allah başımızdan eksik etmesin onları :KK68:
Biliyormusun lajoie bende genelde öyle hissediyorum sadece korkutuyor ben değerini anlamam için belkide:)) Ne güzel söyledin, gönlüne göre olsun herşey inşallah..

merhaba! ben 38 yaşındayım ve 2. bebeğime hamileyim.İlk hamileliğim de, doğum sürecim de gayet rahat geçti ve çok şükür sağlıklı bir kızım oldu.Fakat tecrübeli olmama rağmen yaşımdan dolayı ve kalp ameliyetı geçirdiğim için bu hamileliğimde biraz korkuyorum, doktorum şimdilik herşey yolunda diyor, umarım bundan sonrası da böyle geçer ve ikimize de birşey olmadan Allah'ın izniyle bebeğimi kucağıma alırım!!!

merhaba! ben 38 yaşındayım ve 2. bebeğime hamileyim.İlk hamileliğim de, doğum sürecim de gayet rahat geçti ve çok şükür sağlıklı bir kızım oldu.Fakat tecrübeli olmama rağmen yaşımdan dolayı ve kalp ameliyetı geçirdiğim için bu hamileliğimde biraz korkuyorum, doktorum şimdilik herşey yolunda diyor, umarım bundan sonrası da böyle geçer ve ikimize de birşey olmadan Allah'ın izniyle bebeğimi kucağıma alırım!!!
İnşallah çok güzel bir hamilelik geçirirsin canım :anneadayı::nazar:

Çalşıyorum ben bide canım :KK43: inşallah sağol :KK43: iki hafta yerşme bakacak birini buldum çok şükür..
İçerde kanama varmış benim bebeğin eşinin arkasında kanama gibi bir şey dedi doktor :KK43:
Birde sizlerin kasık ağrısı varmıydı.. kanamadan ziyade kasık ağrısı tehlikeliymiş :cry:
Bnde çalışıyorum 2 hftdr raporluydum yattım bol bol bnm arada kask ağrısı oluyor zaten ama gecio geri doktrum normal dedi bna ama rahim büyüdükçe ağrı olurmuş

6 KASIM CANIM BENİMKİ UYUMLU UYUMSUZ DİYE BİŞEY SÖYLEMEDİ BENDE SAF GİBİ DETAY SORMADIM :KK43: KAÇINCI KEZ DOKTORLAR BÖYLE GERİDEN SÖYLÜYOR BEN SORMAYI UNUTUYORUM.

O sonradan tamamlanıyormuş canım, açık kapanıyormuş yani. Belki geç döllenme falandır. Boşver bebeğin iyi olsun da önemli şeyler değil bunlar

Kızlar şimdi bnm anlamadgm herks farklı bsy diyo bulanti olsa bivturlu olmasa bi türlü kask agrisi normldi şimdi tehlikeli oldu kanama onmliydi şimdi degil oldu valla hepimiz evhamdan nye inancagimizi sasrdk bnce :)

Back