• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sorması ayıp bu kasık tam olarak neresi oluyor?

Yani nasıl anlatsam benim vajina kısmımda ağrı oluyor, yumurtalık kısmında değil, her ikiside kasık mı sayılıyor, bugün doktora soracağım ama çok merak ediyorum o_O

Dediğin belirtilerin hepsi ilk gebeliğimde bende vardı. Acayip çirkinleşmiştim, yüzüm sivilce doluydu çok asabiydim. Ama oğlum oldu. Kısmet tabi ama belirtiler kişiden kişiye değişebiliyor.
Canım hayırlısı tabii, sağlıklı olsunlar yeter :KK68: Kız-erkek hiç farketmez, evlat sonuçta :KK46: Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu... :KK36:

Günaydın kızlar..
Dün acile gittim minnacık bir kahvemsi akıntı için, tabi iki gündürde kasık ağrım vardı, anormal gelmemişti kasuk ağrısı ama önemliymiş :KK43:
Düşük tehlikem var, tam ne güzel gidiyo hamileliğim diye düşünüyordum, yanılmışım..
Progestan ilaç verdiler, çok korkuyorum, bana dua eder misniz? Buna çok ihtiyacım var :KK43:

Canım çok geçmiş olsun :KK43: Geçen gün de konuşmuştuk seninle hatta güzel düşün demiştim, şimdi çok daha güzel düşün ki sonu güzel olsun. Umarım sağlıkla atlatıcaksınız bu günleri :KK68: Dualarım sizinle:nazar:

Kızlar günaydın herkese :anneadayı:
Lütfen ev işlerini biraz eşlerinizle paylaşın, hatta çoğunluğu onlara verin. Sonuçta ortak bi hayat yaşıyoruz ve onlarda yardımcı olup ödün vermek zorundalar.
Ben evde şuan hiç iş yapmıyorum diyebilirim, gerçekten eşime her konuda minnettarım ki bu paylaşımımız daha bebekten önce başlamıştı. :KK68: Allah bin kere razı olsun...

Kızlar sorması ayıp bu kasık tam olarak neresi oluyor?

Yani nasıl anlatsam benim vajina kısmımda ağrı oluyor, yumurtalık kısmında değil, her ikiside kasık mı sayılıyor, bugün doktora soracağım ama çok merak ediyorum o_O
Gunaydin canim sagda ve solda oluyor yumurtalik olan yerlerde

YAPMA CANM EV İŞİ BOŞVER BEL AĞRISI OLABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM RAHİM BÜYÜYOR BAŞKA DEĞİŞİKLİKLER KAN GİBİ MESELA ONLARI ÖNEMSE.TAKMA İŞ YAPMA BNCE

Yapmıycam canım sağolsun annem ben gelirim dedi. Hem bel hem kasık ağrısı tehlikeli sakın yapma dedi. Uzattım ayaklarımı oturuyorum.

Benimkide yemek yapmaz :KK43:
Ben iki hafta once aldim temizlife kadin. Haftasonuda esim supurge tuttu sildi ben toz aldim. Annelwrimiz sagolsun benimkide gelirim tenizlige fln diyoda kıyamıyorum ben. Cocuk dogunca o bakacak zaten simdiden yormayayim :) :KK66:

Ben de kıyamıyorum ama çocuğuma zaten annem bakıyor, yarın gelip senin evinde bakarım ben toparlarım dedi. Çok derin yaptırmam zaten temizliğe kadın gelcek ya. İdare ederiz artık :)

SANA DOKTOR TAM KAÇ GÜNLÜK HAMİLESİN DEDİ ACABA BENDEN ÖNCEMİSİN BANA 14 ŞUBATTA BELLİ OLMAZ DEDİ SİNİR OLDUM

Bana geçen salı 15 ağustosta doğum, bebek son adetinle uyumlu görünüyor dedi. Son adetim 8 kasım. Bu durumda şimdi 9+4 günlük oluyorum canım. Senin son adetin ne zamandı?

Canım hayırlısı tabii, sağlıklı olsunlar yeter :KK68: Kız-erkek hiç farketmez, evlat sonuçta :KK46: Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu... :KK36:

Canım çok geçmiş olsun :KK43: Geçen gün de konuşmuştuk seninle hatta güzel düşün demiştim, şimdi çok daha güzel düşün ki sonu güzel olsun. Umarım sağlıkla atlatıcaksınız bu günleri :KK68: Dualarım sizinle:nazar:

Kızlar günaydın herkese :anneadayı:
Lütfen ev işlerini biraz eşlerinizle paylaşın, hatta çoğunluğu onlara verin. Sonuçta ortak bi hayat yaşıyoruz ve onlarda yardımcı olup ödün vermek zorundalar.
Ben evde şuan hiç iş yapmıyorum diyebilirim, gerçekten eşime her konuda minnettarım ki bu paylaşımımız daha bebekten önce başlamıştı. :KK68: Allah bin kere razı olsun...
lajoie iki gündür içimde sıkıntı vardı zaten :( Ara ara endişeleniyorum ama sonra diyorum olması gerekn neyse o olur ben engel olmam.. İnşallah sağlıkla atlatmak kelimesi çok güzel, inşallah hepimiz sağol :KK16:
Ne güzel bizde öyleyiz, sadece çamaşıur ve ütü işini hallediyorum çünkü gökkuşağı gibi renkler çıkabilir ortaya:)

Gunaydin canim sagda ve solda oluyor yumurtalik olan yerlerde
Hımm.. yani vajina kısmında ki kemiğin oaradki ağrı ne olabilir bir fikrin var mı o_O Ben adetkende olurdu bazen, sizde olmadı mı hiç anlatabildim dimi..

Gunaydin guzel anneler benim bulantim geri dondu gecmemis sizler nasilsiniz
Günaydın size tavsiyem ekşi ve tuzlu yemeniz. Tam zamanı bol limonlu ıhlamur ve turşu ben yiyorum bulandı hiç yaşamadım. Birde yere eğilince hafif oluyor ayakkabı falan giyerken dikkat edin

Yapmıycam canım sağolsun annem ben gelirim dedi. Hem bel hem kasık ağrısı tehlikeli sakın yapma dedi. Uzattım ayaklarımı oturuyorum.

Ben de kıyamıyorum ama çocuğuma zaten annem bakıyor, yarın gelip senin evinde bakarım ben toparlarım dedi. Çok derin yaptırmam zaten temizliğe kadın gelcek ya. İdare ederiz artık :)

Bana geçen salı 15 ağustosta doğum, bebek son adetinle uyumlu görünüyor dedi. Son adetim 8 kasım. Bu durumda şimdi 9+4 günlük oluyorum canım. Senin son adetin ne zamandı?

6 KASIM CANIM BENİMKİ UYUMLU UYUMSUZ DİYE BİŞEY SÖYLEMEDİ BENDE SAF GİBİ DETAY SORMADIM :( KAÇINCI KEZ DOKTORLAR BÖYLE GERİDEN SÖYLÜYOR BEN SORMAYI UNUTUYORUM.

Aminn canım, hepimize sağlık versin Rabbim, bebeklerimzile imtahan etmesin Allah'ım..
İlişki olmuştu geçen gün etkisi varmıdır bilmiyorum ama sizlerde dikkat edin bence, acilde ki doktor ilk üç ay önermiyoruz dedi. Kendi doktorumda haftada bir normal demişti, kime inanacaksak o_O
Valla canım bizim seneler sonra tüp bebek yöntemi ile olduğu için bu aylar ilişki mi cıısss korkuyoz bişi olur diye sabrediyoruz bebişimiz için

kızlar merhaba bendende hafta sonu bir iki damla koyu kahve leke geldi dr progestana başladı benim durumunda olan var mı
Benimde dün oldu ve progestan hap verdi aynı durumdayız çok minnacıktı leke..
Vajina kısmımda ağrı var benim, senin bunu dışında şikayetin var mı?
Lekelenme çok önemli değilmiş, eltim doktor o söyledi, önemli olan ağrılarmış.. artarak gidiyorsa tehlikeliymiş!

Günaydın herkesleree..sağlıklı mutlu bir gün olması dileği ile:) Rabbim inşallah hayir li doğumlar yapmayı hepimize nasib eder ...bebeklerimiz sagliklica sıkı sıkı tutunur bize inşallah .şahsen ben deli.gibi ev işi yapardım eşim fazlası ile dağınık beni deli eder ama hamile olduğumdan beri yapmıyorum çok nadir yapıyorum.ve yatıyorum yani fırsatı olanlar bu dönemde kendinizi yormayın bence .inşallah tevekkül ettikten sonrası Allaha kalmıştır .... :)
al benden de o kadar hemen hemen hiçbir işe elimi sürmüyorum zaten eşim sürdürtmüyo biz senelerdir bu bebişi bekliyoz diyo temizliği yemeği herşeyi o yapıyo ben işe gidiyorum akşamları da mümkün olduğunca uzanıyorum Rabbim hamileliğimizin sağlıkla devam etmesni nasip etsin inşallah

Valla canım bizim seneler sonra tüp bebek yöntemi ile olduğu için bu aylar ilişki mi cıısss korkuyoz bişi olur diye sabrediyoruz bebişimiz için
Benim hiç umrumda değil ilişki ama eşimi düşündüm, ama bu bana ders oldu bebek öncelik..
Bu arada kaç yıldır bekliyordun bilmiyorum ama inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine, eminim çok zordur o tedavile ve yıllar süren bekleyiş..
Rabbim bebeğinle imtahan etmesin, hayırlarla imtahan etsin senide, hepimizi de..

Hımm.. yani vajina kısmında ki kemiğin oaradki ağrı ne olabilir bir fikrin var mı o_O Ben adetkende olurdu bazen, sizde olmadı mı hiç anlatabildim dimi..
Bende de oluyor canim adetken sanci oluyordu bugunde oldu hatta usutuyoruz galiba ondandir

Günaydın size tavsiyem ekşi ve tuzlu yemeniz. Tam zamanı bol limonlu ıhlamur ve turşu ben yiyorum bulandı hiç yaşamadım. Birde yere eğilince hafif oluyor ayakkabı falan giyerken dikkat edin
Tesekkur ederim canim korkumdan hic tatli bisey yiyemiyorum hep eksi tuzlu yiyorum yinede oluyor bulanti

Benim hiç umrumda değil ilişki ama eşimi düşündüm, ama bu bana ders oldu bebek öncelik..
Bu arada kaç yıldır bekliyordun bilmiyorum ama inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine, eminim çok zordur o tedavile ve yıllar süren bekleyiş..
Rabbim bebeğinle imtahan etmesin, hayırlarla imtahan etsin senide, hepimizi de..
11 yıldır bekliyoruz canım hatta 11,5 oldu:) çok zordu ama inan şu anki mutluluğumuz unutturuyo o günleri: ne yapalım kaderde beklemek varmış. Amin canım Allahım hayırlı sağlıklı hamilelikler doğumlar nasip etsin anne baba olduğumuz günleri göstersin inşallah

al benden de o kadar hemen hemen hiçbir işe elimi sürmüyorum zaten eşim sürdürtmüyo biz senelerdir bu bebişi bekliyoz diyo temizliği yemeği herşeyi o yapıyo ben işe gidiyorum akşamları da mümkün olduğunca uzanıyorum Rabbim hamileliğimizin sağlıkla devam etmesni nasip etsin inşallah
Amin amin ..:)

Günaydiiin kizlar bnm lekeler kahverengi siyahtan koyu sariya döndü geciyor sanirim dimi

Bana 7 şubat gibi gel cinsiyet belli olur dedi canım. Ama ilk gebeliğimde de doktorum aynıydı 13. Haftada erkek gibi duruyor ama hazırlık yapma demişti, 16. Haftada kesin erkek artık hazırlık yapabilirsin demişti. Yine öyle tahmini söyleyecek herhalde. Bakalım yine konuşuruz zaten belli olur mu acaba :KK66:
KUZUM BENCE KIZMA BANA SEN DAHA TECRÜBELİSİN GERÇİ BENCE 7 ŞUBATTA SENİNKİDE BELLİ OLMAZ BEN SENDEN 2 GÜN ÖNCEYİM GERÇİ YUMURTLAMAYA GÖREDE DEĞİŞİYORDA YİNEDE İKİMİZDE KESİN ŞUBAT SONUNU BULURUZ. GEÇEN TANIDIĞIM DOKTORA GİTTİ ERKEK DEMİŞ ŞİMDİ GİTTİ KIZ DEMİŞ. HALAMIN KIZI ERKEK BİLİYORDU KIZZ DOĞURDU :KK70::KK70:GÜVENİM HİÇ YOK SAĞLIKLI OLSUN YETERKİ

Back