- 24 Haziran 2009
- 6.179
- 7.378
- 398
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #8.421
Sorun neydi cnm?Bu arada kimse soruma cevap vermemis
benim eşim saçmalama diyoo bi ben yapıyorum sandıEvet ben çektim bile :)
Kizlar benim ellerimin uzeri cok kotu oldu dorduncu hafta basladi sanku dogum lekesi gibi yada cok sogukta kipkirmizi olur ya oyle cayir cayir yaniyor cok aciyor.disari hic cikmiyorum gun icinde defalarca kremler suruyorum gecmiyor.dermatoloji dr u hamilelik tetiklemistir cildin hassas dedi travazol krem (egzama vb. Icin ama egzama degil dedi)exipial lipo solusyon verdi bide yuzum benek benek kirmiziliklar sivilceler vardi ona da terbisil kremle kukurtlu sabun verdi hamile oldugumu biliyor.ama prospektuslerin hepsinde hamilelikte kullanilmamali diyor aradim dertmtlji dr u gonul rahatligiyla kullan b grubu dedi ama b grubu yazmiyor.ben de bebeklere bisey olur diye bir iki kez cok az surdum ve biraktim kullanmayi.ama cok fenayim gecmiyor ne yapayim?
yukaridaki canim.Sorun neydi cnm?
Merhaba canım çok geçmiş olsun bugün Dr bana da Travazol verdi fakat vajinal kaşıntı için yazdı bunu senin Dr un Travazol hak bir youm yaptımı Zararlı mı zararsız mı diyeKizlar benim ellerimin uzeri cok kotu oldu dorduncu hafta basladi sanku dogum lekesi gibi yada cok sogukta kipkirmizi olur ya oyle cayir cayir yaniyor cok aciyor.disari hic cikmiyorum gun icinde defalarca kremler suruyorum gecmiyor.dermatoloji dr u hamilelik tetiklemistir cildin hassas dedi travazol krem exipial lipo solusyon verdi bide yuzum benek benek kirmiziliklar sivilceler vardi ona da terbisil kremle kukurtlu sabun verdi hamile oldugumu biliyor.ama prospektuslerin hepsinde hamilelikte kullanilmamali diyor aradim dertmtlji dr u gonul rahatligiyla kullan b grubu dedi ama b grubu yazmiyor.ben de bebeklere bisey olur diye bir iki kez cok az surdum ve biraktim kullanmayi.ama cok fenayim gecmiyor ne yapayim?
Ben varimmeraba güzel anneler 8+3 olan varmı ? ?
hiç duymamıştım geçmiş olsun ama sabunu bence kullan ne olabilir ki ..yukaridaki canim.
KIZLAR DOKTOR BANA İDRARINDA AZ İLTİHAP VAR DEDİ BİR İÇİMLİK BİR TOZ İLAÇ İLAÇ VERDİ. ÜSTÜNDE HAMİLEYKEN DOKTORA DANIŞIN İÇİLMEMELİDİR DİYO.NAPCAMI BİLEMEDİM İÇSEM Mİ İÇMESEMMİ?BİDE ANNENİN CİDDİ SORUNU OLDUĞUNDA ALINABİLİR DAHA DA İLERLEMESİN DİYE DİYO PROSPEKTÜSÜNDE.
3 Gün önce doktordaydık ama sakladı minik jelibonum, göstermedikız belirtileri de günden güne artıyor. Bakalım heyecanla bekliyoruz, sağlıkla büyüsün miniğimm Hepimizin miniğiii
Canım hani bi tabir vardır ya erkek anneyi güzelleştirir, kız çirkinleştirir diye :) O hesap
Benim yüzümde çıkmayan cinsten sivilceler çıktı, dudağımın kenarında bi kırmızılık oluştu.Fevri davranıyorum, cabuk sinirleniyorum, ağzımdan çıkanı kulaklarım duymuyor tabiri caizse
Ama nasip bakalım
Evet canim saolasin gordum pitircigimin kalp atisini sukurler olsun isteyen herkese nasip olsunRÜZGAR SENDE CUMARTESİ GİDECEKTİN DUYDUNMU KALBİ NE DEDİ DOKTOR
Hahahaha :) ama iyi oldu büyümüş hali ile arasındaki farkı görmek çok değişik olacak:)benim eşim saçmalama diyoo bi ben yapıyorum sandıbi de tel num bozuk onunkiyle çektim ya
Ahhh ahh sorma bende hazır dürüm yedim midem mahvoldu yaCanlar aksam mercimek çorbası içtik güya mutlu oldum yiyebildim diye ama şimdi resmen mercimekler midemde halay çekiyor böyle bi tatlımsi benim midem ya sizinde öylemi :-(
merhaba sizlere allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim bebeğimin kalbi durmuş nasip olursa yarın kürtaja alacaklar. hoşçakalın...
Merhaba sagolasin canim sana da gecm8s olsun.dr gonul rahatligiyla kullan kana karismaz dedi ama ben guvenemiyorumMerhaba canım çok geçmiş olsun bugün Dr bana da Travazol verdi fakat vajinal kaşıntı için yazdı bunu senin Dr un Travazol hak bir youm yaptımı Zararlı mı zararsız mı diye
sagolasin canim ellerim cok kotu aciyor kizimin kiyafetlerini giydirip cikarirken bile mahvoluyorum surtundugu icin.sabunu kullaniyorum zaten.hiç duymamıştım geçmiş olsun ama sabunu bence kullan ne olabilir ki ..
canim cok gecmis olsun. insallah hayirlisi ile tekrar prensesine kardes gelir.Sağolun allah herkesin evladını saglikla sihhatle anne babasına bagislasin. Cok sagolun iyi dilekleriniz icin. Zaten 1 hafta geriden geliyordu 9+0 olması gerekirken 8+2 haftal iki cikti buyuk ihtimalle 4-5 gun olmus bugun kahveringi kanamam oldu sonrada ciddi bel ağrısı başladı zaten hastanede çalışıyorum hemen doktora gittim iki farkli ultrasonda da kalp atışı yok normalde 20 gun once duyduk kalp atışıni kısmeti bu kadarmis, birde benim ilk gebelifimde de doguma kadar çarpıntım olmuştu cunku kapak yetmezligi var hafif. O bitti 5-6 gundur çarpıntım yoktu biraz normal olmadigini düşündüm ama konduramqdim ama qyirlisi, birde kalbi duran bebekleri falan düşünüp ya vizede olursa demeyin her çocuğun kısmeti ayri ve her hamilelik ayri bir birinden birisinde oyle belirti kesildi bebeği düştü diye sizdede oyle olacak diye bir sey yok bol bol dua edin ve pozitif olun unutmayinki yapqcak birsey yok varsa kısmeti gelecek kuzular, zaman gececek anne hadi kalk diye yerinize oturtmuyacaklar sizi sadece sabir ve dua allah cümlesinin yardımcısı olsun...
canımm Rabbim sabrlar versin inşallah.. dualarım seninle.. belki aynı şey değil ama bende de çok fazla kalp çarpıntısı oluyor.. ben kansızlığa bağlıyordum.. ne yapmalı bilemedim..Sağolun allah herkesin evladını saglikla sihhatle anne babasına bagislasin. Cok sagolun iyi dilekleriniz icin. Zaten 1 hafta geriden geliyordu 9+0 olması gerekirken 8+2 haftal iki cikti buyuk ihtimalle 4-5 gun olmus bugun kahveringi kanamam oldu sonrada ciddi bel ağrısı başladı zaten hastanede çalışıyorum hemen doktora gittim iki farkli ultrasonda da kalp atışı yok normalde 20 gun once duyduk kalp atışıni kısmeti bu kadarmis, birde benim ilk gebelifimde de doguma kadar çarpıntım olmuştu cunku kapak yetmezligi var hafif. O bitti 5-6 gundur çarpıntım yoktu biraz normal olmadigini düşündüm ama konduramqdim ama qyirlisi, birde kalbi duran bebekleri falan düşünüp ya vizede olursa demeyin her çocuğun kısmeti ayri ve her hamilelik ayri bir birinden birisinde oyle belirti kesildi bebeği düştü diye sizdede oyle olacak diye bir sey yok bol bol dua edin ve pozitif olun unutmayinki yapqcak birsey yok varsa kısmeti gelecek kuzular, zaman gececek anne hadi kalk diye yerinize oturtmuyacaklar sizi sadece sabir ve dua allah cümlesinin yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?