2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sorun neydi cnm?
yukaridaki canim.

Merhaba canım çok geçmiş olsun bugün Dr bana da Travazol verdi fakat vajinal kaşıntı için yazdı bunu senin Dr un Travazol hak bir youm yaptımı Zararlı mı zararsız mı diye

Canım bende de 2-3 hafta önce aynı şey olmuştu ve bana da vermişti tek kullanımlık toz. Dediğin gibi üzerinde hamilelikte kullanılmamalıdır yazıyordu. Ama ben doktorum önerdiği için ve ilerlememesi için içtim. Çok şükür birşey olmadı ve yanma şikayetim falan vardı o da geçti. Bence içmelisin

3 Gün önce doktordaydık ama sakladı minik jelibonum, göstermedi kız belirtileri de günden güne artıyor. Bakalım heyecanla bekliyoruz, sağlıkla büyüsün miniğimm Hepimizin miniğiii

Dediğin belirtilerin hepsi ilk gebeliğimde bende vardı. Acayip çirkinleşmiştim, yüzüm sivilce doluydu çok asabiydim. Ama oğlum oldu. Kısmet tabi ama belirtiler kişiden kişiye değişebiliyor.

Canlar aksam mercimek çorbası içtik güya mutlu oldum yiyebildim diye ama şimdi resmen mercimekler midemde halay çekiyor böyle bi tatlımsi benim midem ya sizinde öylemi :-(

merhaba sizlere allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim bebeğimin kalbi durmuş nasip olursa yarın kürtaja alacaklar. hoşçakalın...

Geçmiş olsun..Rabbim kızına uzun ömürler versin..tekrar yaşatmasın bu acıyı cnm.. Aynısını bende yaşadım ilk gebeliğimde.. Herşeyin hayırlısı

Merhaba canım çok geçmiş olsun bugün Dr bana da Travazol verdi fakat vajinal kaşıntı için yazdı bunu senin Dr un Travazol hak bir youm yaptımı Zararlı mı zararsız mı diye
Merhaba sagolasin canim sana da gecm8s olsun.dr gonul rahatligiyla kullan kana karismaz dedi ama ben guvenemiyorum
hiç duymamıştım geçmiş olsun ama sabunu bence kullan ne olabilir ki ..
sagolasin canim ellerim cok kotu aciyor kizimin kiyafetlerini giydirip cikarirken bile mahvoluyorum surtundugu icin.sabunu kullaniyorum zaten.

canim cok gecmis olsun. insallah hayirlisi ile tekrar prensesine kardes gelir.

kızlar çok sık giremiyorum nete belki konuşulmuştur... ben ankaradayım ve iyi bir hastane ve doktor tavsiyesi istiyorum..
çünkü ben özel bi kliniğe gittim orada doğum yaptırılmıyormuş.. iyi bir yer bulmalıyım ankarada olanlar doğum için nereyi tavsiye edersiniz?

canımm Rabbim sabrlar versin inşallah.. dualarım seninle.. belki aynı şey değil ama bende de çok fazla kalp çarpıntısı oluyor.. ben kansızlığa bağlıyordum.. ne yapmalı bilemedim..
Allah yardımcın olsun..

Kizlar cok degisik bir sekilde benim karnimin alt tarafi daha disarida duruyor.yani ustte hafif cikti fakat alt bariz daha cikik disari dogru yani gobek deligimin alti cikik ustu daha az cikik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…