2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bir noroloji doktoruna danışmanı öneririm. orda hemen mr çekecek değil . gitmekte fayda var.

BENİM DAHA BAŞI YA ONDAN KORKTUM BU HAFTALARDA ZARAR VERRİRMİ DİYE BORDO BEYAZ Bİ KUTU
ben kutusunu ve rengini hatırlamıyorum . ama doktoruna sordun mu zararı olur mu diye. insan tedirgin oluyor. ben o zaman ilaç yazınca zararı olmaz değil mi diye sormuştum. iç korkma demişti.
sen de içebilirsin diye düşünüyorum . sonuçcta kadın doğum doktoru yazdı ilacı

EEVET İLK BU DÖNEM İLAÇ YASAK DEDİ. SONRA AZ İLTİHABIN VAR Bİ DOZ YAZAYIM İÇ ETKİLİ TEMİZLER BU DEDİ. BENDE DOKTOR YAZINCA BİDAHA KALDIM SORMADIM BİŞE.KAÇ YILLIK DOKTOR BİLİR HERALDE İLK VERMİCEM DİYİP SONRA VERİNCE ŞÜPHE DUYDUM

yok şimdi şüphe duyman normaldir. fakat iltihap artarsa bebek için daha sakıncalı durumlar ortaya çıkabilir. bu sebeple önlem alınması şart .

çok geçmiş olsun inşallah dinlenince iyileşirsin

Mrb kızlar ikili tes yaptıran istanbulda ne kadar hangi hastane de yaptirdin iz tatilde istanbuldayım ikili testi orda yaptircam
İkili test central hospital da 275 tl ve kan testi 100 tl toplam 375 tutuyor. Maalesef sgk geçmiyor. Ben de bu cuma yaptıracağım kısmetse.

yok şimdi şüphe duyman normaldir. fakat iltihap artarsa bebek için daha sakıncalı durumlar ortaya çıkabilir. bu sebeple önlem alınması şart .
İltahap için alttan muayene ediyor dr. değil mi? Bu sakıncalı olmaz mı bebiş için? Benimde sanırım biraz iltahap varda

EVET CNIM DOĞRU DİYORSUN BELKİDE ONDAN VERDİ ODA İLERLEMESİN DİYE BAŞTAN ÖNLEM AMAÇLI ZATEN HAMİLE DEĞİLKEN HERGÜN SİSTİT OLURDUM ÇOK HASSAS O YOLLARIM

Herkese merhaba arkadaşlar burun kanaması oluyor mu sizdede hafiften? Bir de baş ağrısı için ilaç alabiliyor muyuz ya?

Tabi ki iyidir, bu belirtilerin olması onun aktif ve iyi olduğunu gösteriyor zaten..
Araştırmalara göre bulantılı hamilelik geçirenlerin düşük riski biraz daha azmış..
böyle yazıyosunuz ya tedirgin oluyorum hiç bulantım yok çünkü doktora sordum herkeste olacak diye bir şey yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…