- 11 Temmuz 2013
- 1.602
- 771
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #8.201
[/QUOTE]Naaptınız ya çocuğu olan anneler naapsın. Bu kadar takılmayın, allah korusun birşey olacağı varsa olur zaten. Benim 15 kilo oğlum var, hiç değilse günde 4-5 defa kucağıma geliyor. Uyuyunca yatağına yatırıyorum, merdivenlerden çıkarken bazen kucağıma istiyor mecburen alıyorum.. Kısacası sizin gibi koruma şansım yok, ama çok şükür allah yardım ediyor.
[/QUOTE]Naaptınız ya çocuğu olan anneler naapsın. Bu kadar takılmayın, allah korusun birşey olacağı varsa olur zaten. Benim 15 kilo oğlum var, hiç değilse günde 4-5 defa kucağıma geliyor. Uyuyunca yatağına yatırıyorum, merdivenlerden çıkarken bazen kucağıma istiyor mecburen alıyorum.. Kısacası sizin gibi koruma şansım yok, ama çok şükür allah yardım ediyor.
Yok olmaz ama cnm inan ben 1 kg luk cattle i kaldirmyorum su an.4. Aya kadarda kaldirmam dr da deli dedi bana o kadarda degil kedim 4 kg rahat rahat al kucagina hic bisry olmaz dedi ki benim hafif kahverengi lekem vardi.icin rahat olsun ama yapma yaa.bana ayakta durma dedi yemek yapmiyorum ben su an durmayim ayakta diye:))))
sakin canim benimki de tup bebek supurge zorlar esin yapiyosa ne guzel iste benim de esim pazar gunleri yapiyo mecbur ben de begenmiyorum ama ne yapayim 8 ay idare edicez her yer gozume batiyor ama gormezden geliyorum sanki her zaman temiz olduk da ne oldu madalya mi taktilar.arada temizlikci alirim hali cam sildirmek icin yeter.iyi aksamlar arkadaslar ben tup bebekle hamile kldim 10.haftamdayim hala temizlige elimi surmuyorum esim yapiyo ama icime sinmiyo sizce baslasam bisey olurmu supurge acsam yer silsem ne bilim iste tup ya acikcsi korkuyorum ynimda surekli yapacak kimsede yok...
Canım doktoruma söyledim progestan yapıyor olabilir ama kullanmak zorundasın dedi bir ara bıraktık 3 gün iğnelere geçtik ama yine oluyor ve ben kendimi çok kötü hissediyoridrar tahlili yaptırdınmı enfeksiyon yanma yapar diye biliyorum
canım bende senın gıbıyım benım oglumda 17 kg. babamizda olmuyor mecbur aliyorum kucagima. Oglan cocugu surekli savas yapmak , guresmek istiyor. karnimdakide cocugum ama o var diye bunuda ihmal etmek olmuyor sonucata buda benim cocugum.2. cocuklari olsun ben hepsini gorurum
:) bende yataga gırdıgımde acıkma hıssı ıle bıraz uyuyamıyorum sonra uyuya kalıyorum :)Hergün bu saatlerde acikiyorum yaaa
napcammmm ben offf
amiinnn kafa rahatlıgı en onemlısı:) ıyı gecelerrrKizlar herkese iyi geceler. Allah hepimize sağlık ve kafa rahatligi versin ;-)
Aynen canım şöyle doya doya midem bulanmadan bişeyler yemek istiyorum. Ne kadar sevdiğim şey varsa hep tiksindimBende aynıyım nefes nefeseyim hemen .. Ah bende doya doya bişeyler yemek istiyorum artık hiçbişeyden tat alamıyorum doğru düzgün yiyemiyorum
Bende en rahat elma muz ve kivi yiyorum. Birde tost yiyorum sabah akşam midem en iyi onu kabul ediyorbende bolca meyve yiyebiliyorum yoksa açlıktan olecegım :)yemek yemek gelmıyor ıcımden az yıyorum artık ..hem cok kılo almasam ıyı olur:)
bende elmayı yıllardır yemezdım ama canım istiyor gunduzlerı fılan yıyorum bırde ayva iyii oluyor bebek güzel olsun bolca yiyorum :)Bende en rahat elma muz ve kivi yiyorum. Birde tost yiyorum sabah akşam midem en iyi onu kabul ediyor
Ah canım iyi olacağız geçecrk inşallahAynen canım şöyle doya doya midem bulanmadan bişeyler yemek istiyorum. Ne kadar sevdiğim şey varsa hep tiksindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?