2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

[/QUOTE]
Maasallah dermisin lutfen yuregim agzimda da su an

[/QUOTE]
Dikkat et kendine

[/QUOTE]

Beninde kızım 15 kilo vehergun 4-5 defa kucağıma almak zorunda kalıyorum ama beni.de dün kahverengi akıntı oldu dr. Gittim mayene oldum bebeğim iyi cok sukur kalp atışını da dinledim iğne oldun birde progestan verdi dr bugünde leeklenme devam etti ağrım sizin hiç olmadı yarın rapor almaya çalışacam yatıyorum şimdi[/QUOTE]

Anliyorum kizlar abartmadan dikkat etmek lazim ozetle.benim kizim da 12 kilo hic kucagima almiyorum yatagina kendi cikiyor disari cikmiyoruz babamiz yokken.hasret gidermek icin sık sık sariliyorum kuzuma.temizlik yapmiyorum ama yemek mecbur yapiyorum kucuk ve orta boy dolu tencereleri mecbur tasiyorum kizim var mecbur ben yemesem o ne yiyecek disardan da olmaz surekli.allaha emanet yavrularimiz.ama 5 kg dan fazla kaldirmak bana riskli geliyor.
sakin canim benimki de tup bebek supurge zorlar esin yapiyosa ne guzel iste benim de esim pazar gunleri yapiyo mecbur ben de begenmiyorum ama ne yapayim 8 ay idare edicez her yer gozume batiyor ama gormezden geliyorum sanki her zaman temiz olduk da ne oldu madalya mi taktilar.arada temizlikci alirim hali cam sildirmek icin yeter.

[/QUOTE]
canım bende senın gıbıyım benım oglumda 17 kg. babamizda olmuyor mecbur aliyorum kucagima. Oglan cocugu surekli savas yapmak , guresmek istiyor. karnimdakide cocugum ama o var diye bunuda ihmal etmek olmuyor sonucata buda benim cocugum. 2. cocuklari olsun ben hepsini gorurum

canım bende senın gıbıyım benım oglumda 17 kg. babamizda olmuyor mecbur aliyorum kucagima. Oglan cocugu surekli savas yapmak , guresmek istiyor. karnimdakide cocugum ama o var diye bunuda ihmal etmek olmuyor sonucata buda benim cocugum. 2. cocuklari olsun ben hepsini gorurum [/QUOTE]

Bence mümkün değil zaten kucağa almamak. Tabiki dikkat etmeye çalışıyorum ama dediğin gibi erkek çocuğuyla çoğu zaman mümkün olmuyor. Belki karnımız büyüdükçe çocuklar da daha net algılar da daha kolay olur dikkat etmek.

Maasallah dermisin lutfen yuregim agzimda da su an [/QUOTE]

Dikkat et kendine[/QUOTE]

Maşallah tabi canım benim gibi çocuklu tüm annelere. Eminim hepsi aynıdır. Tabiiki ben de temizlik vs yaparken koltuk çekmemeye ağır kaldırmamaya dikkat ediyorum ama mevzu çocuk olunca işler biraz değişiyor.

Bence mümkün değil zaten kucağa almamak. Tabiki dikkat etmeye çalışıyorum ama dediğin gibi erkek çocuğuyla çoğu zaman mümkün olmuyor. Belki karnımız büyüdükçe çocuklar da daha net algılar da daha kolay olur dikkat etmek.[/QUOTE]
oyle canim birde simdi cocuga anlatmakta zor cunku anlamiyacaak ve sabirsizlanicak ama karnimiz buyudukce onlarda da farkindalik olusacak.

bende bolca meyve yiyebiliyorum yoksa açlıktan olecegım :)yemek yemek gelmıyor ıcımden az yıyorum artık ..hem cok kılo almasam ıyı olur:)

İyi geceler kızlar.yarın yani bugün kısmetse bebeğimi görmeye gidecem.inşallah her şey yolundadır ve bebişim sağlıklıdır. Heyecan ve korku had safhada

kızlar yarın kontrole gideceğim aslında çok heyecanlıydım ama oğlumda boğaz enfeksiyonu geçiriyor ateşlendi.o yüzden önceliğimiz abimiz olacak.Şimdi oğlanı düşünmekten heyecanımı neredeyse yitirdim.Annelik ne garip bir duygu bazen kaça bölüneceğini şaşırıyor insan.İnşallah yarın iyi bir gün olur. Bütün arkadaşlara kaygısız huzur dolu bir uyku diliyorum.İyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…