• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar dün kahverengi akıntım oluyor demiştm crinone jel kullaniyodm sbh yine oldu dr a gittik bebeklerimizin kalp seslerini duyduk hatta ikiside hftsina göre önde içeride kanama yok ama dr risk olabilir diye hftlik iğne verdi gelecek pzts tekrar gitcz bakalım inş gecer lekeler ama arastirdm jel kullananlarda hep leke oluyomş dr laeı olur diye söylemiş bnmki de bni korkuttu 1 hft rapor verdi

ay maşallah ikizler demek maşallah iyice dinlen korkma Allah'ın izni ile bişey olmaz

Herkese günaydın :KK3: Ben de Cumartesi kontrole gidicem test gerçekten de çok pahalıymış sağlık ocağındaki hemşire yaşından dolayı riskli grupta değilsin demişti ama ben yine de 2 li taramayı yaptırıcam diğeri maddi açıdan beni aşıyor bu arada yaşım 29

Kızlar benim bulantım yok ama iştahım da yok nasıl desem akşam yemeğim yarım elma kahvaltım 1 bardak süt 1 dilim ekmek acıkmıyorum geçer mi bu durum

Kızlar benim bulantım yok ama iştahım da yok nasıl desem akşam yemeğim yarım elma kahvaltım 1 bardak süt 1 dilim ekmek acıkmıyorum geçer mi bu durum
canım sen 12. haftana girmişsin artık bebeğin senden beslenecek onun için az da olsa yemeye calış. kuruyemiş ye özellikle ceviz yemeni tavzıye ederim yemeklerdende az az ye

Günaydınnn anneleeer..
Keşke teknoloji çok gelişmiş olsaydı, ufak telefon kadar falan ultrason cihazlarımız olsaydı ve ne zaman istesek bebeişlerimizi görebilseydik..:KK12:
Torunalrımızı görürürz artık o şekilde :KK51:
ooo çok iyi bir fikir :110: teknoloji kulak verse taze anneye bizde nasiplensek:Dbelki son çocuğa olur :KK58:

Günaydın kızlar dün kahverengi akıntım oluyor demiştm crinone jel kullaniyodm sbh yine oldu dr a gittik bebeklerimizin kalp seslerini duyduk hatta ikiside hftsina göre önde içeride kanama yok ama dr risk olabilir diye hftlik iğne verdi gelecek pzts tekrar gitcz bakalım inş gecer lekeler ama arastirdm jel kullananlarda hep leke oluyomş dr laeı olur diye söylemiş bnmki de bni korkuttu 1 hft rapor verdi
olsun dinlen canım benim inş bebişlerin sağlıklı olacak annesiHoppaçok geçmiş olsun .. dinlen uyu işi yapma pek ben bu ara saldım kendimi hamile değilmişim gibi:KK30::KK69:iş güce başladım ya tekrar

canım sen 12. haftana girmişsin artık bebeğin senden beslenecek onun için az da olsa yemeye calış. kuruyemiş ye özellikle ceviz yemeni tavzıye ederim yemeklerdende az az ye
Teşekkür ederim canım bulantılarım yeni geçti ondan henüz yiyemiyor olabilir miyim?

Günaydın kızlar bugün bebişlerini görecekler güzel haberler ile döner inşallah
Bugün işe gitmeyeceğim belki yarında gitmem biraz dinleneyim dedim
inş çarşamba gidicez biz kalp atışı için :) ohh çok iyimiş dinlen canım tadını çıkar ben sömestr tatilini 4 gözle bekliyorum:confused:

Herkese günaydın :KK3: Ben de Cumartesi kontrole gidicem test gerçekten de çok pahalıymış sağlık ocağındaki hemşire yaşından dolayı riskli grupta değilsin demişti ama ben yine de 2 li taramayı yaptırıcam diğeri maddi açıdan beni aşıyor bu arada yaşım 29
Devletde parayla mı yapıyorlar o testleri:KK57: Bende sadece ikiliyi aptıracağım, öbürleri çok gerekli değil diyorlar..

kızlar ikili testi devlette mi yaptıracaksınız ne düşünüyorsunuz yaklaşıyor benimkide
Özele mi gidiyorsun normalde, bende devlette yaptırmayı düşünüyıorum, napalım çok pahalı.. 3lü 170 lira falanmış, zaten kesin sonuçta yok..

Gunaydin canim bol bol dinlen masallah minnaklarinda iyiymis stres yapma is falan yapma esin yapsin

Özele mi gidiyorsun normalde, bende devlette yaptırmayı düşünüyıorum, napalım çok pahalı.. 3lü 170 lira falanmış, zaten kesin sonuçta yok..
Testte kötü çıkıp o kadar ayı kötü geçiren var sonra doğumda iyi olabiliyor çok kararsızım

Back