- 2 Ocak 2015
- 300
- 216
- 53
- 41
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #8.161
Bende yarın kalp sesini duymaya gideceğim,hemen hemen tarihlerde aynı :) hadi hayırlısıkızlar bir şey sorucam..inşallah ben yarın 2. kez gideceğim doktora.. geçen sefer 5h+1 günlüktü o yüzden sadece keseyi gördük... şimdi 7+6 olucak kalp sesini duyarız artık değil mi?
bir de muayenede yine karnımdan ultrasonla bakar di mi? alttan muayene eder mi?
kestane kebap acele cevap :)
senin tüp bebek miydi cnmHerkese iyi pazarlar biz kesemizi ve kalp atisimizi duyduk cok sukur bugun 7+1 o lduk binlerce sukurler olsun Rabbim isteyen herkese bugunleri gormeyi nasip etsin bizimde tsmamina erdirsin
hayırlı olsun çok şükür. allah dunyada göğsünden de sağlıkla dinlemeyi nasip etsinHerkese iyi pazarlar biz kesemizi ve kalp atisimizi duyduk cok sukur bugun 7+1 o lduk binlerce sukurler olsun Rabbim isteyen herkese bugunleri gormeyi nasip etsin bizimde tsmamina erdirsin
Sanki vakit hiç geçmiyo..
Yok canım ağır falan kaldırmadım ben dikkat ediyorum ama :-(ağlama tatlım inşallah önemli bir şey değildir.. daha dün bebek iyi dediyse doktor eminim bebek iyidir.. noldu sen ağır bir şey mi kaldırdın?
Bnde fitil olarak kullanıyorum bnde ole bi etki yapmadi bnce sen usutmus olabilirsin canmHayır canım vajinal yanma sözkonusu ama progestan kullanıyorum fitil ona bağladım ama canımı çok yakıyor huzursuz oluyorum
Crinone yi bıraktım canım progestan verdi şimdilik birsey yok inş olmaz Allâh im hayirlisiyla dünyaya gelselergecmis olsun canim hemen telaslanma tekrar gelirse git istersen dr a.crinone jel kullaniyormuydun belki odur kahverengi gelmesi normal ya.
Korkma cnm bünyeye alakali benimde 11. Haftaya kadar ara ara oldu öyle bir sorun olacağını sanmam ama 12 haftaya girince kesilmiş olmasi gerekiyor.Kızlar yaaa moralim çok bozuk kahverengi akıntım oldu sanki içinde nokta nokta kan vardı dün gittim doktora bebek iyi dedi doktorunun teli yok hastanelerde şuan kadın doğum uzmanı yok acil e gitmek istemiyorum anlamazlar diye yarın ı bekleyecegim 8+3 bugün normalmi bu nasıl korkuyorum anlatamam :-( ağladım ya
Alttan muayene istemiyorum dersen yapmaz. Kalp atışını muhtemelen duyarsınız.kızlar bir şey sorucam..inşallah ben yarın 2. kez gideceğim doktora.. geçen sefer 5h+1 günlüktü o yüzden sadece keseyi gördük... şimdi 7+6 olucak kalp sesini duyarız artık değil mi?
İnş canım çok korktum progestan da kullanıyorum zaten karnım iğnelendı sonrada öyle kahverengi arada kan olan lekem oldu aklım gitti resmen :-(Korkma cnm bünyeye alakali benimde 11. Haftaya kadar ara ara oldu öyle bir sorun olacağını sanmam ama 12 haftaya girince kesilmiş olmasi gerekiyor.
Ben kullanıyorum canım. 0,8 lik clexane benimki.Kan sulandirici igne kullanan arkadaslar. Benim genetik sonucum mhtfs 1298 AC heterozigot cikti. Sanirim kadin bosuna vermemis igneyi dimi. Bakalim ins gec kalmamisizdir. Ama test donucunun yorumunda klinik bulgu vermez yazio. Ama anlamadim bakalim Persembe doktor ne dicek
Tatlim ben 6 hafta 1 gunluktu keseyi bebegi ve kalp atimlarini gorduk sknti yapma mutlaka gorunur hayrlisylakızlar bir şey sorucam..inşallah ben yarın 2. kez gideceğim doktora.. geçen sefer 5h+1 günlüktü o yüzden sadece keseyi gördük... şimdi 7+6 olucak kalp sesini duyarız artık değil mi?
Sende ne cikti peki test sonucuBen kullanıyorum canım. 0,8 lik clexane benimki.
Canim evet progestan kullanıyorum ona rağmen oldu inş bişey olmaz dua edinT teolog5525 geçmiş olsun canm sen progestan kullaniyodun dimi bnmde olmuştu 6 haftada ama progestani kullandktan sonra tekrarlamadi bide adet doneminse oluyormuş o günlerde ondanda olabilir korkma canm
Gecmis olsun cnmCanim evet progestan kullanıyorum ona rağmen oldu inş bişey olmaz dua edin
Ben 5+3 tu gittim kesyi gorduk. 7+3 te alttan bakti kalp atisini duyduk. Ama ustten de bakabilir. Bazi doktorlar ustten bakio
Karindan bakar cnm. Rahat duyulur.Hadi bakalim ggüzel haberlerle dön
sağolun kızlar ben de heyecandan ölücem inşallah bi sıkıntı yoktur..B
Bende yarın kalp sesini duymaya gideceğim,hemen hemen tarihlerde aynı :) hadi hayırlısı
Beni de alttan muayene ediyor ama sorun yaratmazmış. En son ne zaman gittin doktora canım? Benim de sadece kese gözüktü. Bebeği bile görmedi 6 ocakta gitmiştim..kızlar bir şey sorucam..inşallah ben yarın 2. kez gideceğim doktora.. geçen sefer 5h+1 günlüktü o yüzden sadece keseyi gördük... şimdi 7+6 olucak kalp sesini duyarız artık değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?