2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

B
Bende yarın kalp sesini duymaya gideceğim,hemen hemen tarihlerde aynı :) hadi hayırlısı

Korkma cnm bünyeye alakali benimde 11. Haftaya kadar ara ara oldu öyle bir sorun olacağını sanmam ama 12 haftaya girince kesilmiş olmasi gerekiyor.

Alttan muayene istemiyorum dersen yapmaz. Kalp atışını muhtemelen duyarsınız.

Korkma cnm bünyeye alakali benimde 11. Haftaya kadar ara ara oldu öyle bir sorun olacağını sanmam ama 12 haftaya girince kesilmiş olmasi gerekiyor.
İnş canım çok korktum progestan da kullanıyorum zaten karnım iğnelendı sonrada öyle kahverengi arada kan olan lekem oldu aklım gitti resmen :-(

Ben kullanıyorum canım. 0,8 lik clexane benimki.

T teolog5525 geçmiş olsun canm sen progestan kullaniyodun dimi bnmde olmuştu 6 haftada ama progestani kullandktan sonra tekrarlamadi bide adet doneminse oluyormuş o günlerde ondanda olabilir korkma canm

Tatlim ben 6 hafta 1 gunluktu keseyi bebegi ve kalp atimlarini gorduk sknti yapma mutlaka gorunur hayrlisyla

Ben 5+3 tu gittim kesyi gorduk. 7+3 te alttan bakti kalp atisini duyduk. Ama ustten de bakabilir. Bazi doktorlar ustten bakio

Karindan bakar cnm. Rahat duyulur.Hadi bakalim ggüzel haberlerle dön

B

Bende yarın kalp sesini duymaya gideceğim,hemen hemen tarihlerde aynı :) hadi hayırlısı
sağolun kızlar ben de heyecandan ölücem inşallah bi sıkıntı yoktur..

Beni de alttan muayene ediyor ama sorun yaratmazmış. En son ne zaman gittin doktora canım? Benim de sadece kese gözüktü. Bebeği bile görmedi 6 ocakta gitmiştim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…