- 5 Temmuz 2011
- 1.250
- 1.166
- 198
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #8.121
Allah yardimcin olsun canim kv bakiyormus cok sanslisin.dogumun kolay olur ve saglikla kavusursun insallah kizina.ben de bulanti az da halsizlik cok,saglikla gelsin bebeklerimiz raziyiz.Ikiz zor benim de ilki 10 haftaya kadar ikizdi çok ağır geçti seni çok iyi anlıyorum. Aslında ilk aylar bulantı halsizlik derken zor şimdide iyice agirlastim daha zor. Kv bakıyor çocuğa ama işten gelince hep üstümde dinlenemiyorum ama buna şükür. Normalde bir hafta daha çalışınca iznim başlıyor ama ben doğum sonrası için 37. Haftaya kadar çalışacağım inşallah
aynen ben mecbur yapiyorum kizim da oldugu icin.bende de bulanti cok az.3 aydan sonra daha enerjik oluruz insallah canimAhh yemek yapmak o kadar zor geliyor ki birde her yatağa yatinca düşünüyorum ne yapacağım diyehalsizlik çok fazla bende de ama çok şükür bulantı yok ...Allah hepimize yardım etsin pek zor muş :)
Hayır canım vajinal yanma sözkonusu ama progestan kullanıyorum fitil ona bağladım ama canımı çok yakıyor huzursuz oluyorumCanım ne var yazının başını kaçırdım. Akıntı mı var?
Evet canim var, sabahlari uyandigimda tikali oluyor bazen burnum.birkac hafta once daha sık oluyordu simdi azaldi sanki. Normalmis bu da bebegin organ gelisimi ile alakaliymisburun tıkanıklığı yaşayan var mı?
Ben iciyorum kesinlikle cok faydali ama gunde en fazla 2 bardak icilebiliomus daha fazlasi zararli olabilir dikkatGünaydın kızlar. Aranızda kefir içen var mı. Hazımsızlık var bende süt içemiyorum gaz oluyo çok fazla. Kefirin kalsiyum ihtiyacını karşılayıp kabızlığa da iyi geldiğini öğrendim. Bilgisi olan var mı bu konuda?
:)inşallah eski halime geri dönmek istiyoruuum :)Allah yardimcin olsun canim kv bakiyormus cok sanslisin.dogumun kolay olur ve saglikla kavusursun insallah kizina.ben de bulanti az da halsizlik cok,saglikla gelsin bebeklerimiz raziyiz.
aynen ben mecbur yapiyorum kizim da oldugu icin.bende de bulanti cok az.3 aydan sonra daha enerjik oluruz insallah canim
netten şikayet kısmına talep olarak yazmış gelicek eskişehire arıcaz demişler cnm https://www.aseriyorum.net/ bide bu adrese bakyozgat ilçedeenetten mi aldınız siz
Çok geçmiş olsun canım, önemli bişey değildir eminim. Günlük ped kullanıyosan sık sık değiştir gün içindeHayır canım vajinal yanma sözkonusu ama progestan kullanıyorum fitil ona bağladım ama canımı çok yakıyor huzursuz oluyorum
ben kizima iciriyorum cok faydaliKefir dolapta sırf merakimdan aldım tadını beğenmedim ama faydali demek hemde benim gibi kabızlık çeken birine
canim jel den dir o merak etme kullananlar yasiyo hep bunu..ama sen tedbir olarak yinede dinlen icin rahat etsinkızlar yaklasık 1 aydır crinone jelkullanıyorm bu sabaha kdr beyaz akıntı oluyodu az önce seffafla kaverengi arasında akıntı geldi korktum yatıyortm jelden midir ki
inş öyledr cnm beklemedym tekrar gelirse dru arıyım baricanim jel den dir o merak etme kullananlar yasiyo hep bunu..ama sen tedbir olarak yinede dinlen icin rahat etsin
Hazir kefir yerine aktardan kefir mayasi alip kendiniz yaparsaniz tadinin bariz farkettigini gorursunuz kendi mayaladiginizin icimi daha lezzetli tartisilmazKefir dolapta sırf merakimdan aldım tadını beğenmedim ama faydali demek hemde benim gibi kabızlık çeken birine
hımm hiç sevmedim ya önyargılıyım belki iyidirHazir kefir yerine aktardan kefir mayasi alip kendiniz yaparsaniz tadinin bariz farkettigini gorursunuz kendi mayaladiginizin icimi daha lezzetli tartisilmaz
bu adresi gördüm ama eşim kayseriye gidiyo yarın ordan bulucaktır bencenetten şikayet kısmına talep olarak yazmış gelicek eskişehire arıcaz demişler cnm https://www.aseriyorum.net/ bide bu adrese bak
Hayır canım vajinal yanma sözkonusu ama progestan kullanıyorum fitil ona bağladım ama canımı çok yakıyor huzursuz oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?