• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğini kaybeden anneler inşallah yakın zamanda sağlıklı bir gebelik yaşayıp bebeginize kavusursunuz.hakkınızda hayırlısı olsun Allah sabır versin ...

Cok az damla seklinde 5 gun ust uste yasadim.3 kere 1 er tane verdi ilk sonra gecmedi 2 ser tane 3 kereden verdi.dun gittim 1 haftadir yok lekelenmem ama bayaa dinlendim hic birsey yapmadim diyebilirim evden cikmadim gecti sukur.dr da dusurdu ilaci biraktiriyor simdi yavas yavas.
Anladım canım umarim tekramaz bnm bi kere oldu sadece lekelenmem ama bana 3 ay bitene kadar devam edeceksn dedi.bnm Hipotiroidi sorunum var ondan dolayı düşük riski zaten varmış o yüzden dedi hakkimzda hayrlisi olsun ins sagsalim kavusurz meleklerimize

Mantar ya da enfeksiyon olmuş olabilirsin canım,mutlaka doktora gözük ve bol bol su iç,iç çamaşırını sık sık değiş
Canım doktoruma söyledim progestan yapıyor olabilir ama kullanmak zorundasın dedi bir ara bıraktık 3 gün iğnelere geçtik ama yine oluyor ve ben kendimi çok kötü hissediyorum:(

Canım doktoruma söyledim progestan yapıyor olabilir ama kullanmak zorundasın dedi bir ara bıraktık 3 gün iğnelere geçtik ama yine oluyor ve ben kendimi çok kötü hissediyorum:KK43:
Ha olabilir ,ben kullanmadığım için bilemiyorum,ama sen yine bol su iç zaten gebelikte çok önemli

Benimde kaç gündür lekelenmem var ama drum bana hiç bişey vermedi.. Bu zamanda normalmiş ultrasonda baktı herşey yolunda dedi.. İlk gebelikte de olmuştu drum hemen progestan vermişti.. Bu dr farklı..

Kızlar bulunması zor şeyleri burda yazmasanız :) durduk yere aklıma bisürü şey soktunuz. Ben istanbuldayım bulmam kolay da belki maddi ve fiziki imkanlar sebebiyle alamayan olur.
Ben de rica ediyorum kızlar mevsimi olmayan şeyleri yazmayalım lütfen
Doktora gittim kızlar
Kanamam bu sefer kesenin yakınındaymış progeston verdi kan verdim kan uyuşmazlığı olduğu için sonuca göre iğne vurulacağım
Geçmiş olsun canım tahlillerin iyi çıkar inşallah

cnm aynıyız bnmde cnm istedi manavda buldk içi geçmiş malesef bembeyaz çıktı kocam carefour un sikayet kısmına yazmış hava eksilerde olduğundan getiremedk 1 hftya elimizde olur arıcaz diye tel ettiler sabırsızlıkla bekliyorm hangi ildesin
yozgat ilçedee :( netten mi aldınız siz

Sağol canım dikkat etmeye çalışıyorum gelir gelmez yattım

sağol canım pazartesi arayacaklar beni beklemedim sonucu
ne kadar tuttu testler merak ettim
Ne zaman gideceksin tekrar, karşılaşırız belki bir gün
Bu arada bebişim tam sata göre aynı maşallah ve bir haftada bir cm buyumuş 3.43 cm inşallah bir şey olmaz kuzuma
geçmiş olsun canım inş her şey yolunda olur bol bol dinlen sen :D

Gunaydin kizlar ben gozlerimi acamiyorum yaa kizim da 7 de ayakta uykumu alamiyorum gun icinde de uyuyamiyorum gozlerim yari kapali ve cok halsizim canim hicbirsey yapmak da istemiyor
bi de karninizda bebegin oldugu taraflarda batmadan biraz fazla acima gibi bisey oluyor mu?
Ah canım seni çok iyi anlıyorum. Şu aile büyükleri gelsinler kizceyle ilgilensinler sen yat dinlen

Back