- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #8.101
Su içince de midem bulanıyoridrar yollari enfeksiyonun varsa o yapar canim. bol bol su icmen gerekiyor onun icinde.
İnşallah canım içmeye çalışıyorum o da midemi bulandırıyo Allahım hepimizin yardımcısı olsunHa olabilir ,ben kullanmadığım için bilemiyorum,ama sen yine bol su iç zaten gebelikte çok önemli
Gozunaydin canimKızlar doktordan geldim biraz önce
çok şükür bebisi gördük elleri ayaklari nasıl kipirdiyodu çok duygulandim Ins darısı kalp atışını duymayanlarin basina
sagolasin ruveydam , onlar gelince rahatlarim insallah,senin oglus daha kucukken geldi kizin bi de calisiyosun,aslinda hic sikayet etmemem lazim ama inan kollarim kalkmiyor hic bir sey yapmak istemiyorum zorla yemek yapiyorum.buna da sukur daha zor durumda olanlar var.Ah canım seni çok iyi anlıyorum. Şu aile büyükleri gelsinler kizceyle ilgilensinler sen yat dinlen
Ayyy gözünüz aydın canimm ..Bende heyecanlandım şimdi yaaa ..yesinler minnak ellirini ayaklarını oyyy ...:)Kızlar doktordan geldim biraz önce
çok şükür bebisi gördük elleri ayaklari nasıl kipirdiyodu çok duygulandim Ins darısı kalp atışını duymayanlarin basina
Ikiz zor benim de ilki 10 haftaya kadar ikizdi çok ağır geçti seni çok iyi anlıyorum. Aslında ilk aylar bulantı halsizlik derken zor şimdide iyice agirlastim daha zor. Kv bakıyor çocuğa ama işten gelince hep üstümde dinlenemiyorum ama buna şükür. Normalde bir hafta daha çalışınca iznim başlıyor ama ben doğum sonrası için 37. Haftaya kadar çalışacağım inşallahGozunaydin canim
sagolasin ruveydam , onlar gelince rahatlarim insallah,senin oglus daha kucukken geldi kizin bi de calisiyosun,aslinda hic sikayet etmemem lazim ama inan kollarim kalkmiyor hic bir sey yapmak istemiyorum zorla yemek yapiyorum.buna da sukur daha zor durumda olanlar var.
Ahh yemek yapmak o kadar zor geliyor ki birde her yatağa yatinca düşünüyorum ne yapacağım diyeGozunaydin canim
sagolasin ruveydam , onlar gelince rahatlarim insallah,senin oglus daha kucukken geldi kizin bi de calisiyosun,aslinda hic sikayet etmemem lazim ama inan kollarim kalkmiyor hic bir sey yapmak istemiyorum zorla yemek yapiyorum.buna da sukur daha zor durumda olanlar var.
Çok geçmiş olsun. İnşallah kısa zamanda sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.Selam kızlar dün bebeğim gelismedigi icin kürtaj oldum Allah sizlere bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin
Başka doktorlara da gittiniz mi? İnşallah kısa zamanda yeniden hamile kalırsınızkizlar sabah doktra gttim bebegim kipirdamiodu anladm bi akslik oldgnu kalp atisi gozukmedi dopplerdede yoktu suan kanamam basladi sabah kurtaj olucam size suan en cok fikir ihtyci duydgm an kalp atisi durup kanama goren warsa bsy solesn(
Hatırlattığın için Sağolİstanbulda olan arkadaşlar önümüzdeki hafta sonu cnr da anne-bebek fuarı var, aklınızda olsun :)
Rica ederim, daha cinsiyetlet belli değil ama heves işte :)Hatırlattığın için Sağol
Ayy yaşasın sonunda bir yorum geldi:) Yaa aslında benim arkadaşım orada yeni işe başladı, Elif hanımı önermiş diğer çalışnalrada..
Ama bir türlü emin olamadım, herkez bir şey söyleyince..
Benim beklentim kısaca; İlgili olması azıcık güleryüzlü olması ve sorularıma sıkıntılarıma cevap alabilmem, ve temiz olması.. Başka ne isteyelim değil mi:)
Devlette tam aksi malum, Etlik Zübeydeye gittim, daha üstümü giyinemden diğer hastayı çağırdı doktor, basit bir kaç soruma cevap vermeye tenezül bile etmedi, duymadı gibi, şok oldum cevap vermedi adam!!
Eee tutupta Medikana'ya da gitme şansımda yok işte, oratasına boyun eğmem gerek..
Canım ne var yazının başını kaçırdım. Akıntı mı var?Su içince de midem bulanıyorAllahım yardım et enfeksiyon mu bilmiyorum hamile kaldığımdan beri var bu
canm ikili test 11-13 arasu degil mi bncede bir hafta bekle...aklmdan sorulari atmaya calis bana da geliyo kovuyorum hemen dikkatimi dagtyrmBu arada kızlar dr 10.haftada kontrole çağırdı ikili test için erken oluyor bir hafta daha beklerim diyorum ama 5 hafta kuzum u görmeden nasıl dayanırim. Kafamda deli sorular hep korkular. Allahım korusun miniklerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?