2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğini kaybeden anneler inşallah yakın zamanda sağlıklı bir gebelik yaşayıp bebeginize kavusursunuz.hakkınızda hayırlısı olsun Allah sabır versin ...

Anladım canım umarim tekramaz bnm bi kere oldu sadece lekelenmem ama bana 3 ay bitene kadar devam edeceksn dedi.bnm Hipotiroidi sorunum var ondan dolayı düşük riski zaten varmış o yüzden dedi hakkimzda hayrlisi olsun ins sagsalim kavusurz meleklerimize

Mantar ya da enfeksiyon olmuş olabilirsin canım,mutlaka doktora gözük ve bol bol su iç,iç çamaşırını sık sık değiş
Canım doktoruma söyledim progestan yapıyor olabilir ama kullanmak zorundasın dedi bir ara bıraktık 3 gün iğnelere geçtik ama yine oluyor ve ben kendimi çok kötü hissediyorum

Canım doktoruma söyledim progestan yapıyor olabilir ama kullanmak zorundasın dedi bir ara bıraktık 3 gün iğnelere geçtik ama yine oluyor ve ben kendimi çok kötü hissediyorum
Ha olabilir ,ben kullanmadığım için bilemiyorum,ama sen yine bol su iç zaten gebelikte çok önemli

Benimde kaç gündür lekelenmem var ama drum bana hiç bişey vermedi.. Bu zamanda normalmiş ultrasonda baktı herşey yolunda dedi.. İlk gebelikte de olmuştu drum hemen progestan vermişti.. Bu dr farklı..

Kızlar bulunması zor şeyleri burda yazmasanız :) durduk yere aklıma bisürü şey soktunuz. Ben istanbuldayım bulmam kolay da belki maddi ve fiziki imkanlar sebebiyle alamayan olur.
Ben de rica ediyorum kızlar mevsimi olmayan şeyleri yazmayalım lütfen
Doktora gittim kızlar
Kanamam bu sefer kesenin yakınındaymış progeston verdi kan verdim kan uyuşmazlığı olduğu için sonuca göre iğne vurulacağım
Geçmiş olsun canım tahlillerin iyi çıkar inşallah

yozgat ilçedee netten mi aldınız siz

geçmiş olsun canım inş her şey yolunda olur bol bol dinlen sen

Ah canım seni çok iyi anlıyorum. Şu aile büyükleri gelsinler kizceyle ilgilensinler sen yat dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…