- 29 Eylül 2012
- 4.121
- 753
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #8.041
Ben her gün yiyorum, o zaman hiç aksatmayayım:) Ve gamzeli olur derlerBen eşime demedim kirazı.. ayva al dedim
kızlar özellikle bu aylarda tamda mevsimi ayvayı soyup dilimleyın biraz tuz ve limonla karıştırıp bir güzel yiyin.hem ağzını tadı düzelir midenin iyi gelir ve birde hadis okumustum
AYVA: ”Ayva yiyiniz, yürek sıkıntınızı alır. Göğüsteki balgamı ve kiri temizler. Kalbe de kuvvet ve şecaat verir. Hamile kadın yerse doğan çocuğu güzel olur.”
Annemde ayva ye dedi bana eşime ayva aldırttım :) yoksa bilumum mevsimsiz yiyecekleri canım istiyor :)Ben eşime demedim kirazı.. ayva al dedim
kızlar özellikle bu aylarda tamda mevsimi ayvayı soyup dilimleyın biraz tuz ve limonla karıştırıp bir güzel yiyin.hem ağzını tadı düzelir midenin iyi gelir ve birde hadis okumustum
AYVA: ”Ayva yiyiniz, yürek sıkıntınızı alır. Göğüsteki balgamı ve kiri temizler. Kalbe de kuvvet ve şecaat verir. Hamile kadın yerse doğan çocuğu güzel olur.”
Aynen annem bende ayva çokyemiş benimde Gamzelerim var hemde ailede kimsede yokken bende var :)Ben her gün yiyorum, o zaman hiç aksatmayayım:) Ve gamzeli olur derler
ayva yiyin ayva dedik yaKızlar bulunması zor şeyleri burda yazmasanız :) durduk yere aklıma bisürü şey soktunuz. Ben istanbuldayım bulmam kolay da belki maddi ve fiziki imkanlar sebebiyle alamayan olur.
Canım ben malesef ağustos ayında bir kayıp yaşamıştım zaten, o benim manevi yönden çok çökmeme sebep olmuştu. Ertelemiştik de bebek düşüncemizi. Ama bi mucize oldu resmen bu hamilelik bizim içinNe güzel devam et bence böyle, benim gibi düşük belirtilerini araştırmandan iyidir..
Bende birikim yapıyorum bebeğim için, keşke daha önce yapsaydım diyorum
Benim durumum trajikomik :) geçen sene arabamız vardı birikim vardı iki gebelik kaybı yaşadım bu sene eşim iş kurdu ne var ne yok oraya gitti araba yok para yok bebiş geldi kalp atışını da gördük :) rızkıyla gelecek inşallah
Maşallahh diyelim o zaman.. Bu bebeğini sağlıkla güzellikle kucağına alırsın inşallahh..Rabbim bir daha tehlike göstermesin sanada, hepimizede..Canım ben malesef ağustos ayında bir kayıp yaşamıştım zaten, o benim manevi yönden çok çökmeme sebep olmuştu. Ertelemiştik de bebek düşüncemizi. Ama bi mucize oldu resmen bu hamilelik bizim içinKorkumuzdan kimseye söylemedik kendi ailelerimizden bile sakladık hamile olduğumu herkes 1-2 haftadır biliyor. O yüzden hiç öyle şeylere bakmıyorum, bence sende bakma psikolojini iyi hazırla, herşey güzel olucak inşallah.
Bu zamana kadar benim de çok birikim yaptığım söylenemez. Geç dank etti, artık aksatmadan yapmam lazım.
Hepimize maşallahMaşallahh diyelim o zaman.. Bu bebeğini sağlıkla güzellikle kucağına alırsın inşallahh..Rabbim bir daha tehlike göstermesin sanada, hepimizede..
benimde bugün bulantım var şaka gibi.tam bitti derken anlayamadım.1 aydır doktorada gitmedim kontrolüm p.tesi tedirgin oldum nedense .Hiç halim yok sanki.Acaba havalardanmı?Bugun tekrar basladi bi tuhafim
Evet canim aynen aciyor gibi boyle cekiliyo sanki biyerlere ben de bebisler ve keseler buyuyor diye seviniyorum insallahAynen bende dün daha yoğun oldu batmalar, içi acıyor gibi dimi karın kısmının.. Rahim büyüyoyr diyorlar..
Keseleri gormeye gittigimizde ogrendik canim. 4+6 idik.senin hcg nasildi?Ay benımkide mi ikiz acaba ikiz olduğu kaçıncı ayda Anlaşılıyor canım
Cok gecmis olsun rabbim tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsinSelam kızlar dün bebeğim gelismedigi icin kürtaj oldum Allah sizlere bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin
ay eveet annem de oyle dedi gerci kizimda yemedim yine cok guzel ama ben bunda yiyorum bikac gundur hem mideyi da bastiriyor hafif eksi tatli iyi geliyorBen eşime demedim kirazı.. ayva al dedim
kızlar özellikle bu aylarda tamda mevsimi ayvayı soyup dilimleyın biraz tuz ve limonla karıştırıp bir güzel yiyin.hem ağzınızin tadı düzelir midenize iyi gelir ve birde hadis okumustum
Evet canim aynen aciyor gibi boyle cekiliyo sanki biyerlere ben de bebisler ve keseler buyuyor diye seviniyorum insallah
Keseleri gormeye gittigimizde ogrendik canim. 4+6 idik.senin hcg nasildi?
Cok gecmis olsun rabbim tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin
ay eveet annem de oyle dedi gerci kizimda yemedim yine cok guzel ama ben bunda yiyorum bikac gundur hem mideyi da bastiriyor hafif eksi tatli iyi geliyor
adaçayını hamilelerin kullanması iyi değil rahim kasılmalarına sebep olabiliyor diye duymuştum ama yinede sen araştır canım istersenAdaçayı yapıyorum şimdi sonrada zencefil li ihlamur yapayım. Teşekkür ederim
Gözün aydın canım :) çok sevindimKizlaaaarrrrrr Allahima sukurler olsun az once duyduk bebisimin minnacik kalbinin sesini. Super bir duyguymus hala kendime gelemedim. Allahim kimseyi bu duygudan mahrum etmesin, isteyen herkese yasatsin insallah
ARAÇ var da uzak merkez bi de karlı yollar geçti gitti isteğim zati:)) Ayy bilemiyorumm tabi ama, şehir merkezne çok uzak değilseniz araçda varsa eşin alsa daha garanti olur tabi:)
Hadi gözün aydınCok sukurr yine duyduk kalp atisini gorduk kucugumu hersey yolundaymiss Allahimma sukurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?