2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

doktora sordun mu peki. normalde gunde 7,5 saat çalışmamız gerek bende 5. ayda fln soyleyim diyorum ama yinede acaba erken cıksam da kokuya çok maruz kalmasam mı diyorum

SENİN YERİNİ DEĞİŞMEK ZORUNDA YASADA BUDA VAR SANIRIM. BEN 7,5 SAATİ SÖLEDİM HERGÜN ÇIK DEDİLER EV Bİ SAAT ARABAYLA ÇOK PARA GİTCEK OZAMN HERGÜN 4,5 DA KART BASCAKSIN DEDİLER BNDE TAMAM DEDİM MAALESEF ARADA ARABAYLA GELDİMMİ GİDİCEM. İSTERSEN YEMEKHANEDE OTUR DEDİ YA İNSAN DERKİ SEN KART BAS BİZ PARASINI MESAİ OLARAK VERELİM FALAN FİLAN. YOK İNSANLAR HAKKET ADİ YA MERHAMET İNANÇ ACIMA KALMAMIŞ. AMA BENDE 2,3 GÜN ARABAYLA GELİCEM 4,30 ALCAM ÇANTAMI ÇIKICAM İSTEDİĞİNDE ÇIK DEDİ ZTEN.

Ikimizde güzel haberlerle döneriz inşallah mutlu mutlu Allah'ım olmayan ümitle bekleyen kardeşlerimizinde yüzüne baksın duaları kabul kucakları dolsun inşallah en büyük mutluluk bu

Bugun bulantim yok denecek kadar az Allah korusun yoksa bebegime biseymi oldu

Bişey olmaz Allah'ın izniyle ama bazen bende senin gibi hissediyorum bulantım 1 kaç gün beni yoklamadımı korku sarıyo ama sonra miniğim ben burdayım annecim korkma diyo Ağlamak istiyorum bu günleride yaşadım Rabb'ime binlerce şükürler olsun

benim mesai 4 de bitiyor ama zaten çok yorulmuş oluyorum kemiklerim ağrıyor eve dönünce kızımla oynayacak hailim kalmıyor kendimi yatağa atıyorum biraz dinlenmek istiyorum ama 23 aylık bebekle nerdeyse imkensız ama çok şükür rabbim canlarını sağ etsin inşallah eşim daha buraya gelemedi o geldikten sonra git gel sorunum benim kalmıcak ama o gelene kadar minibüslerle idare ediyorum çocukla daha zor ama bu günler geçecek allah nasip ederse iki minnakla ilgilenirken bu günlerin hiç birini hatırlmaıcam. sizde öyle zaman öyle hızlı geçiyorki sanki kızım için yazdığım günleri yeniden yaşıorum ama üstünden 2,5 yıl geçmiş şimdi :)

Ikimizde güzel haberlerle döneriz inşallah mutlu mutlu Allah'ım olmayan ümitle bekleyen kardeşlerimizinde yüzüne baksın duaları kabul kucakları dolsun inşallah en büyük mutluluk bu

amin cümlesinin kucağını hayırla sağlıkla doldursun rabbim bizlerde hayırlısıyla kucaklayalım yavrucukları inşallah...

doğum mevzusuna sakın takılmayın emin olun ne acı ne stres hiç birşey hatırlanmıyor bebeğinizi gördüğünüz an kalıyor sadece aklınızda

haa bir de normal doğum yaparsanız inşallah kolay en doğalından yarım saat sonra kucağnızda minnağınızla oynarsınız kalkar dolaşırsınız ... sezaryendede iyi doktorsa çabucak toplanıyor anneler allah iyi doktorlar çıkarsın karşımıza inşallah...

Aklıma geldi ilk hamileliğimde sadece doğum yaptığım gunun sabahı kusmuştum birden ağlamaya başladım eşim daha çıkmamıştı evden annemi aradı o zamanda ust komşumdu hemen aşağı indi bir güzel yıkadı beni ben halen ağlıyorum o gün anneminde doğum gunuydu ruyasını anlattı bana doğurmuşum anneanne doğum günün kutlu olsun ben senin hediyenim diyormuş sonra yattım kayınvalidem geldi dışarı çıkacaktık pantolonumu giyince sızıntı seklinde sanki idrar kaçırıyormuşum gibi su geldi hastaneye gittik akşamında kollarımdaydı kızım anneannesinin doğum günü hediyesi oldu gerçekten :)

Kizlar benim gebeliğim gec döllenme benim doğum tarihim nasil hesaplanicak ya haftaya doktora gidicez daha kalp atişinida duymadik. Hic bilen var mi nasil hesaplandiğini ?

Arkadaslar saglik ocagina kayit yaptırmak sizin icin iyi bir durum çünkü gebelikle ilgili ikili ve uclu test haric hepsi yapiliyor ben ozel hastanede doc dr a gidiyorum bana o tavsiye etti testlerimi saglik ocaginda yaptirmami

QUOTE="ozdecik, post: 38749798, member: 196832"]Merhaba arkadaslar herkese hayırlı bir hamilelik dönemi ve sağlıklı rahat doğum diliyorum. Benim 2.bebeğim olacak kısmetse [/QUOTE]
Ay ne güzel benimde ikinci gebeliğim inşallah hayırlısıyla kurtuluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…