2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne kadra guzel konusuyosun canim bu bebege cok ihtiyacim var her gece konusuyorum melegimlr onu cok srviyorjm bebekler bize rabbimin dmaneti koruyalim kizlar idrarimda duz cikti doktorum kesinlikle kesmelisin dedi bebegimcin canimda feda yeterki iyi olsun

Canim ben dogumdan sonra ilk olarak ben cok aciktim bana yemek getirin dedim. Ikinci olarakta cok sıkıldım biraz dolasabilirmiyim demek olmuştu

Mia; her mesajına muhalefet oluyorum k. bakma ama dikaktimi çekiyor ne yapayım
Tam da düşündüğüm konuydu bebeklerin kalbi dursa nasıl bileceğiz o zaman, anneyide zehirler bu kadar küçük osla bile değil mii..

Güzel konuşmamız gerekiyor çünkü biz ne kadar huzur dolu, ne kadar neşeli olursak bebeğimiz o kadar huzur dolu olur. Onun asi, sinirli, sürekli gergin, tedirgin, agresif olmasını ister misin? İstemezsin. Benim annem ablama hamile olduğunda 78 yılıydı ve Ankara'da öğrenciydi. Düşünsene annemdeki stresi... Şuan ablam 35 yaşında ve çok agresif, çok stresli bir insan. Bense çok sakin bir hamilelik döneminin sonucunda doğmuşum. Sonuçta ben de sakin olmuşum örnek vermekle kardeşimle beni belki yanlış yaptım. Ancak bizim hissettiklerimiz çocuklarımıza karakter olarak dönecektir tatlım. Bu yüzden sürekli onunla konuşmuyor musun zaten seni hissetsin sevgini duysun diye? İşte yine aynı sebepten sakin ve mutlu olmamız gerekiyor, meleklerimiz için :)

Canim ben daha hic gitmedim haftaya cuma gunu gidicem. Bir kanda gebelik testi yaptirdim o kadar .

ne güzel benden rahatsın ben daha yeni saldım böyle kendimi 6 haftam ruh hastası gibi geçti sonra kalbi duyunca bi rahatladım ama şimdide merak ediyorum boşver diyorum geçiyorum.

Çok merak ettim ama nasıl bi testmis bizde yapalim OTE="lalelale93, post: 38741994, member: 644507"]Bu ne telas canim benim annem kardesime hamileyken bi hemsire soylemis evde cinsiyyet belirlrmr testi kime yaptiysa dogru cikti
Cok[/QUOTE]
Sabah ilk idrarini bir kaba al sonra ocaga 1 litre sut koy kaynayan zamsn idrarini dok bekle eger cururse sut bebis kizdir eger erkekse curumez cok dogtu bisey

Tabiki zehirler tatlım. Vücudunda olmaması gereken bir yapıdır kalbi durmuş bir bebek. Ve bu da kimilerinnin ellerinde ayaklarında morarmalarla kimilerinde zehirlenmelerle, kimilerinde azalmak bilmeyen karın ağrılarıyla kendini gösterir. Sevgili muhalefetim

Allah razi olsun srnden canim benim bide rahmim cift boynuxlu fakat hafif dereece doktorum sorunsuz hamilelik gecirecegimi soyluyo iyiki varsiniz insan cok rahatliyo boyle ortamda,kocama endiselerimi soyleyemiyorum cok kiziyo bana

hımm saol canım yardımcı oldun.peki eskisi gibimi orası tanıdığın kötü dikmişler bariz bozulmuş yapısı ve estetik ameliyat olmuş falan etkilendim tabi bende buunu evlenmeden duymuştum
Evet canim eskisi gibi. Esim oyle soyluyor dikerken gormuyosun canim. Dogum olmadan once doktor igne yapip kesitor hemen 2 sn lik bir iş bu hic kesildigini hissetmiyorsun. Sonra cocuk cikiyor zaten. Dikerkende ignenin etkisiyle aci olmuyor. Dikis iyileşene kadar bir ilac veriyor wc den sonra onu suruyorsun oraya hepsi bu. Doktorun yada eben tecrubeli olursa korkma.

Ay ben kalp atışlarını duydum zaten canımm..hemde 6.7. haftada.. darısı hareketlerini görmeye

Allah razi olsun srnden canim benim bide rahmim cift boynuxlu fakat hafif dereece doktorum sorunsuz hamilelik gecirecegimi soyluyo iyiki varsiniz insan cok rahatliyo boyle ortamda,kocama endiselerimi soyleyemiyorum cok kiziyo bana

Kuzum tek bişey dicem ERKEKLER ANLAMAZZZZZZ anne olmak hissedilen birşey, hamileliğini öğrendiğin anda başlayan birşey ama baba olmak bebek doğduktan daha sonra öğrenilen bişey. O yüzden boşver erkekleri benim eşim de aynı

varya ilk kez biri böyle güzel detay verdi çok saol canım ya iğne ne zamn oluyor ne zaman dikiliyor kesiliyor diye soruyordum herkez kaçıyordu rahat diyolar geçiolar çok saol harika açıklamışsın ne şanslısın onu becerebilmişin. ben cesur güçlü görüyorum normal doğuranları inş bnde normal yaparım. şimdiki doktorum benden polip almıştı 10 dakikalık işlemde acı çekmedim ama sürekli bağırmışıım doktor sen asla normal doğuramazsın acıyomu diye sordu yok dedim yapamazsın dedi güldü çok tatlı dillidir. gene ona gidiyorum bakalım nolucak.

Canim bu kadar kucukken hemen zehirlemez. Ablamin bebegi 12. Haftada öldu ve 1.5 hafta anne karninda ölü kalmis. Zehirlenme olmadi. Doktor bu kadar kucuk bebekler kolay kolay anneyi zehirlemiyor dedi.

Aynen canim benim bide ara ara sirayla sag ve sol kasigim agriyo ama tatli tatli aciyo arada neden acaba

erkekler endiselere guluyo genelde sole yaptim bisi olr mu bole yaptm bisi olr mu deyince

Aynen canim benim bide ara ara sirayla sag ve sol kasigim agriyo ama tatli tatli aciyo arada neden acaba

Hamilelikten dolayı :) Normal bu ağrılar tatlım. Derler ki sol kasık ağrıyorsa kız sağ kasık ağrıyorsa erkek ikisi de ağrıyorsa saklıyor cinsiyetini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…