- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #7.481
Ne kadra guzel konusuyosun canim bu bebege cok ihtiyacim var her gece konusuyorum melegimlr onu cok srviyorjm bebekler bize rabbimin dmaneti koruyalim kizlar idrarimda duz cikti doktorum kesinlikle kesmelisin dedi bebegimcin canimda feda yeterki iyi olsunBen öyle olduğunu düşünüyorum. Bak bebeğe birşey olsa, kalbi dursa vs emin ol ki fiziksel kötü sonuçlar doğurur. Zehirlenmeye kadar gider. Sancımız mı yok, bulantımız mı yok; tadını çıkarmalıyız rahatlığın çünkü uzun bir süre bundan mahrum kalıcaz
Canim ben dogumdan sonra ilk olarak ben cok aciktim bana yemek getirin dedim. Ikinci olarakta cok sıkıldım biraz dolasabilirmiyim demek olmuştuDoktorlarınıza güvenin arkadaşlar, veya güvendiğiniz doktorlara gidin. Sezeryanla normal doğum arasında iyi doktorlara giderseniz çok az bir fark kalır. Sezeryandan sonra bir süre daha sancınız olacaktır, Hareketleriniz çok rahat olmayacaktır kısa bir süre için. Ardından herşey normale dönecek. İyi birer dikişle iz kalmayacak. Ama doğumda hiçbişey hissetmeyeceksiniz. Normal doğum ise vücudundaki bütün kemikler kırılırcasına bir acı hissedeceksin. Doğurduktan sonra da bebeğini kucağına alıp hiçbişey olmamış gibi çıkacak gideceksin.
Mia; her mesajına muhalefet oluyorum k. bakma ama dikaktimi çekiyor ne yapayımBen öyle olduğunu düşünüyorum. Bak bebeğe birşey olsa, kalbi dursa vs emin ol ki fiziksel kötü sonuçlar doğurur. Zehirlenmeye kadar gider. Sancımız mı yok, bulantımız mı yok; tadını çıkarmalıyız rahatlığın çünkü uzun bir süre bundan mahrum kalıcaz
Güzel konuşmamız gerekiyor çünkü biz ne kadar huzur dolu, ne kadar neşeli olursak bebeğimiz o kadar huzur dolu olur. Onun asi, sinirli, sürekli gergin, tedirgin, agresif olmasını ister misin? İstemezsin. Benim annem ablama hamile olduğunda 78 yılıydı ve Ankara'da öğrenciydi. Düşünsene annemdeki stresi... Şuan ablam 35 yaşında ve çok agresif, çok stresli bir insan. Bense çok sakin bir hamilelik döneminin sonucunda doğmuşum. Sonuçta ben de sakin olmuşumNe kadra guzel konusuyosun canim bu bebege cok ihtiyacim var her gece konusuyorum melegimlr onu cok srviyorjm bebekler bize rabbimin dmaneti koruyalim kizlar idrarimda duz cikti doktorum kesinlikle kesmelisin dedi bebegimcin canimda feda yeterki iyi olsun
Canim ben daha hic gitmedimhaftaya cuma gunu gidicem. Bir kanda gebelik testi yaptirdim o kadar .
Cok[/QUOTE]Çok merak ettim ama nasıl bi testmis bizde yapalim OTE="lalelale93, post: 38741994, member: 644507"]Bu ne telas canim benim annem kardesime hamileyken bi hemsire soylemis evde cinsiyyet belirlrmr testi kime yaptiysa dogru cikti
Mia; her mesajına muhalefet oluyorum k. bakma ama dikaktimi çekiyor ne yapayım
Tam da düşündüğüm konuydu bebeklerin kalbi dursa nasıl bileceğiz o zaman, anneyide zehirler bu kadar küçük osla bile değil mii..
Allah razi olsun srnden canim benim bide rahmim cift boynuxlu fakat hafif dereece doktorum sorunsuz hamilelik gecirecegimi soyluyo iyiki varsiniz insan cok rahatliyo boyle ortamda,kocama endiselerimi soyleyemiyorum cok kiziyo banaGüzel konuşmamız gerekiyor çünkü biz ne kadar huzur dolu, ne kadar neşeli olursak bebeğimiz o kadar huzur dolu olur. Onun asi, sinirli, sürekli gergin, tedirgin, agresif olmasını ister misin? İstemezsin. Benim annem ablama hamile olduğunda 78 yılıydı ve Ankara'da öğrenciydi. Düşünsene annemdeki stresi... Şuan ablam 35 yaşında ve çok agresif, çok stresli bir insan. Bense çok sakin bir hamilelik döneminin sonucunda doğmuşum. Sonuçta ben de sakin olmuşumörnek vermekle kardeşimle beni belki yanlış yaptım. Ancak bizim hissettiklerimiz çocuklarımıza karakter olarak dönecektir tatlım. Bu yüzden sürekli onunla konuşmuyor musun zaten seni hissetsin sevgini duysun diye? İşte yine aynı sebepten sakin ve mutlu olmamız gerekiyor, meleklerimiz için :)
Evet canim eskisi gibi. Esim oyle soyluyorhımm saol canım yardımcı oldun.peki eskisi gibimi orası tanıdığın kötü dikmişler bariz bozulmuş yapısı ve estetik ameliyat olmuş falan etkilendim tabi bendebuunu evlenmeden duymuştum
Sabah ilk idrarini bir kaba al sonra ocaga 1 litre sut koy kaynayan zamsn idrarini dok bekle eger cururse sut bebis kizdir eger erkekse curumez cok dogtu bisey[/QUOTE]
Ay ben kalp atışlarını duydum zaten canımm..hemde 6.7. haftada.. darısı hareketlerini görmeyeTabiki zehirler tatlım. Vücudunda olmaması gereken bir yapıdır kalbi durmuş bir bebek. Ve bu da kimilerinnin ellerinde ayaklarında morarmalarla kimilerinde zehirlenmelerle, kimilerinde azalmak bilmeyen karın ağrılarıyla kendini gösterir. Sevgili muhalefetim
Sabah ilk idrarini bir kaba al sonra ocaga 1 litre sut koy kaynayan zamsn idrarini dok bekle eger cururse sut bebis kizdir eger erkekse curumez cok dogtu bisey
Allah razi olsun srnden canim benim bide rahmim cift boynuxlu fakat hafif dereece doktorum sorunsuz hamilelik gecirecegimi soyluyo iyiki varsiniz insan cok rahatliyo boyle ortamda,kocama endiselerimi soyleyemiyorum cok kiziyo bana
Evet canim eskisi gibi. Esim oyle soyluyordikerken gormuyosun canim. Dogum olmadan once doktor igne yapip kesitor hemen 2 sn lik bir iş bu hic kesildigini hissetmiyorsun. Sonra cocuk cikiyor zaten. Dikerkende ignenin etkisiyle aci olmuyor. Dikis iyileşene kadar bir ilac veriyor wc den sonra onu suruyorsun oraya hepsi bu. Doktorun yada eben tecrubeli olursa korkma.
Canim bu kadar kucukken hemen zehirlemez. Ablamin bebegi 12. Haftada öldu ve 1.5 hafta anne karninda ölü kalmis. Zehirlenme olmadi. Doktor bu kadar kucuk bebekler kolay kolay anneyi zehirlemiyor dedi.Mia; her mesajına muhalefet oluyorum k. bakma ama dikaktimi çekiyor ne yapayım
Tam da düşündüğüm konuydu bebeklerin kalbi dursa nasıl bileceğiz o zaman, anneyide zehirler bu kadar küçük osla bile değil mii..
Aynen canim benim bide ara ara sirayla sag ve sol kasigim agriyo ama tatli tatli aciyo arada neden acabaKuzum tek bişey dicem ERKEKLER ANLAMAZZZZZZanne olmak hissedilen birşey, hamileliğini öğrendiğin anda başlayan birşey ama baba olmak bebek doğduktan daha sonra öğrenilen bişey. O yüzden boşver erkekleri benim eşim de aynı
erkekler endiselere guluyo genelde sole yaptim bisi olr mu bole yaptm bisi olr mu deyinceAllah razi olsun srnden canim benim bide rahmim cift boynuxlu fakat hafif dereece doktorum sorunsuz hamilelik gecirecegimi soyluyo iyiki varsiniz insan cok rahatliyo boyle ortamda,kocama endiselerimi soyleyemiyorum cok kiziyo bana
Benimki gulmuyo direk kiziyo banaerkekler endiselere guluyo genelde sole yaptim bisi olr mu bole yaptm bisi olr mu deyince
Aynen canim benim bide ara ara sirayla sag ve sol kasigim agriyo ama tatli tatli aciyo arada neden acaba
Benimki gulmuyo direk kiziyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?