2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bu kadar kucukken hemen zehirlemez. Ablamin bebegi 12. Haftada öldu ve 1.5 hafta anne karninda ölü kalmis. Zehirlenme olmadi. Doktor bu kadar kucuk bebekler kolay kolay anneyi zehirlemiyor dedi.

e nası anlıcaz bebek iyimi değilmi nası bilcezz bende belirti kalmadı kusma bulantı yok sürekli yiyorum arada kasık ağrısı okadar.göğüsler kafam kadar acıyo birde hepsi bu

varya ilk kez biri böyle güzel detay verdi çok saol canım ya iğne ne zamn oluyor ne zaman dikiliyor kesiliyor diye soruyordum herkez kaçıyordu rahat diyolar geçiolar çok saol harika açıklamışsın ne şanslısın onu becerebilmişin. ben cesur güçlü görüyorum normal doğuranları inş bnde normal yaparım. şimdiki doktorum benden polip almıştı 10 dakikalık işlemde acı çekmedim ama sürekli bağırmışıım doktor sen asla normal doğuramazsın acıyomu diye sordu yok dedim yapamazsın dedi güldü çok tatlı dillidir. gene ona gidiyorum bakalım nolucak.
Yaparsin canim. Ben cati muayenesinde hastaneyi yikmiştim. :KK48:. Kocam sen kesin doguramazsin demisti. Dogum farkli bir boyut oluyor vucut seni hazirliyo. Benim suyumu bile ebe bosaltti gık demedim. Hissetmiyorsun. Halbuki 1 hafta once catima bakti doktorum parmagini bile sokturmamistim :KK48:

e nası anlıcaz bebek iyimi değilmi nası bilcezz bende belirti kalmadı kusma bulantı yok sürekli yiyorum arada kasık ağrısı okadar.göğüsler kafam kadar acıyo birde hepsi bu
Bence kanama olmadigi surece hersey iyk ama belirti vermeden cok oluuo Allah mrleklerimizi korusun

Yaparsin canim. Ben cati muayenesinde hastaneyi yikmiştim. :KK48:. Kocam sen kesin doguramazsin demisti. Dogum farkli bir boyut oluyor vucut seni hazirliyo. Benim suyumu bile ebe bosaltti gık demedim. Hissetmiyorsun. Halbuki 1 hafta once catima bakti doktorum parmagini bile sokturmamistim :KK48:

ayy ne güzel desteksin kız sen valla takip edeyim seni :KK68::KK68: ben çok istiyorum normal çok istiyorum sezeryandan korkuyorum kesicekler hep sızlıcak diye. ama normaldede yapısı bozulur diye korkuyorum okadar.

Benim gogus agrim azaldi ama yesil damarlarim ve dolgunluk var bence bunlar iyiye isaret

Ablamin rengi cok sarardi ve kanama basladi ama cok hafif. Yuz rengi birseylerde aksilik var dedi. Doktor ölmüş bebek ama vucut atamiyor demisti.

ayy ne güzel desteksin kız sen valla takip edeyim seni :KK68::KK68: ben çok istiyorum normal çok istiyorum sezeryandan korkuyorum kesicekler hep sızlıcak diye. ama normaldede yapısı bozulur diye korkuyorum okadar.
Doktorun iyiyse korkma ve rahat davran. Yuruyus yap bol bol. Dogumun kolay olur.

Ablamin rengi cok sarardi ve kanama basladi ama cok hafif. Yuz rengi birseylerde aksilik var dedi. Doktor ölmüş bebek ama vucut atamiyor demisti.

kaçıncı hafta olmuştu canım.çok geçmiş olsun. benim 1 kimyasalım var kan uyuşmazlığından tutmadı o bence diyorum bununda kalbini duyduk testler temiz çıktı.cumartesi belki doktoru bulursam uğrıcam bakalım

kızlar saçınız dökülüyor mu benım normalin ustunde dökülmeye başladı. boyatamıyorum o yuzden mı acaba

ya hamileyiz dışarısı hala fırtına sabah 2 kez düşücektim dün bi kişide sen gelme yarın demedi yani bebek düşse zevk alıcak bu işverenler merhamet kalmamış çok ama çok acı.çalışmam gerekmese anında çıkıcam burdan

kızlar saçınız dökülüyor mu benım normalin ustunde dökülmeye başladı. boyatamıyorum o yuzden mı acaba

Aynen benim de çok dökülüyor ama 3.aydan sonra başlayacağımız vitaminler kesiyor saç dökülmesini bildiğim kadarıyla. En azındn ilk gebeliğimde öyle olmuştu.

ne güzel benden rahatsın ben daha yeni saldım böyle kendimi 6 haftam ruh hastası gibi geçti sonra kalbi duyunca bi rahatladım ama şimdide merak ediyorum boşver diyorum geçiyorum.
Oyle canim. Dusuk tehlikesi yoksa bebege birsey olsa kimse mudehale edemez. Insallah sagliklidir bebegim ama birsey olursada napalim verende Allah alanda Allah...

doktor doğum konusunda iyimi bilmiyorum baya seven var. medical burcu çetinkaya güleryüzlü abla gibi. yürüyüşü son aylar sürekli yapayım diyorum cnm
Ben medical parki pek sevmiyorum :KK48: havalar isinsin basla bence yurumeye 30 dk yurusen yeter.

kaçıncı hafta olmuştu canım.çok geçmiş olsun. benim 1 kimyasalım var kan uyuşmazlığından tutmadı o bence diyorum bununda kalbini duyduk testler temiz çıktı.cumartesi belki doktoru bulursam uğrıcam bakalım
12 haftalikken oldu canim.

Back