- 12 Ağustos 2010
- 1.220
- 108
- 163
- Konu Sahibi ayse1234512
- #7.441
Günaydın hava buz.allah yardım etsin calisanlara
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah duyarsınız :) çok güzel bir an ben video ya çektirmek istiyordum ama o an kaldik öylece o mükemmel ses ancak o anlik yaşanabilirmis :)herkese günaydın henüz ben duymadım. 2 hafta sonra kısmetse devlet olduğu için geç oldu randevum. gittiğimde kısmetse 2 aylık olacağız kalp atışlarınıda duyarız inşallah
inşallah canım:)evet bedeninde bir kalbin daha atması müthiş birşey oğlumda tek beni almışlardı odaya tek ben duydum. kısmetse bunda güç belada olsa eşiminde girmesini isteyeceğim hem o an yanımda destekçim olur :)İnşallah duyarsınız :) çok güzel bir an ben video ya çektirmek istiyordum ama o an kaldik öylece o mükemmel ses ancak o anlik yaşanabilirmis :)
Insallah canim benim sen cuma ben cumartesi dkktor kontrolunde cok guzel haberler aliriz tabi butun hamileler hep iyi haberler alsin umarim dedigin gibifir csnim rahat bi hamilelik geciriyotumdurbenimde ciddi mide bulantim yok 2 3 gunde bi kusma oluyo bazen olmuyoda cok zorlamiyo beni seninkide ne guzel hep boyle rahat gecer hamileligin ilk bulusma cok heyecanli oluyoilk defa yasiyoruz o duyguyu oylede guzelki minik kalbinin attiginida gormustum pit pit anlatilmaz yasanir derler ya dogru ben 8. haftamda gorebilmistim keseyide bebegimide insallah sorunsuz bi hamilelik geciririz bu cuma yine konrtolum var bende ikinci kesede olusmus ama icinde yolk sac da yok embryoda cuma onun icin gidicez bakalim ne durumda insallah da problem olmaz benim esimde ayni senin ki gibi bebiskom bugun nasilmis yaramazlik yapmismi diyip duruyo bi gorsen ama iste adamcagizlarin hayaliydi iple cekiyoduk bugunleri
insallah bebeklerimizin cinsiyetlerini cicilerini paylastigimiz konustugumuz gunlerde olur hep beraber gun sayariz dedigin gibi
![]()
Evet eşim duyunca zaten o an dona kaldı çok değişik oldu :)inşallah canım:)evet bedeninde bir kalbin daha atması müthiş birşey oğlumda tek beni almışlardı odaya tek ben duydum. kısmetse bunda güç belada olsa eşiminde girmesini isteyeceğim hem o an yanımda destekçim olur :)
Bu konuda doktorum sakincali olmadigini soyledi fakat benim hic isteyim yok kocam bana karsi sogudun dedi dun gece bende bebegin oyle istiyor dedim ne deyeyim ysni snlasin artikBendede var aynı sorun. Zaten ilişki yasağıda var. Kocamin yüzünü görmek istemiyorumsaolsun eşim anlayisli da kaprislerime bişey demiyor :)
Günaydın Evet her yer soğuk hamile olup çalışanlara allah kolaylık versin dışarı çıkmak çok zor.Ben hastalandım daha önce çok çektim.Günaydın kızlar Antalya bile 0 derece buzzz
Gunaydinn eminim coook guzel bi sestir ya insallah ALlah kismet ederse kalp atisini kameraya cekmeyi dusunuyorum annemle ablama mujdeyi izleterek vericemİnşallah duyarsınız :) çok güzel bir an ben video ya çektirmek istiyordum ama o an kaldik öylece o mükemmel ses ancak o anlik yaşanabilirmis :)
İşe gitmesen olmazmi Allah melegini korusun tum melekleriIsyerinden izin aldim tipi var eve erken gideyim derken gene dustum ya o ksdar dikkst etmeme ragmen sen 11 yil bekle tutsun tup bebegin kar yuzunden karnimdaki bebegine allah korusun sahip cikamazsam ya offff dua ediyorum ALlah rizasi icin birileri daha dua etsin bana bebegime bisi olmasin ya
![]()
Ne tahlili yaptirdinkiHerkese günaydın
Cumartesi bende doktora gidecem. tahlil istemişti onları yatırdım bi sorun yok gibi çok şükür ama doktor ne diyecek bakalım.
Bugun bulantim yok denecek kadar az Allah korusun yoksa bebegime biseymi oldu![]()
Ayy canim Allahim korusun valla bu bebekler dogana kadar biz akil sagligimizdan olmazsak iyidir yaa saka bi yana seninde mi ilk cocugun genelde ilk cocugu olanlar bu kadar tedirgin herhalde bu arada izinliyim gitmiyorum bugun ise RAbbim bebeklerimizi korusun saglik versin onlari kucagimiza alfigimiz gunleride gostersin insallah. Amin.Bugun bulantim yok denecek kadar az Allah korusun yoksa bebegime biseymi oldu![]()
Ayy canim Allahim korusun valla bu bebekler dogana kadar biz akil sagligimizdan olmazsak iyidir yaa saka bi yana seninde mi ilk cocugun genelde ilk cocugu olanlar bu kadar tedirgin herhalde bu arada izinliyim gitmiyorum bugun ise RAbbim bebeklerimizi korusun saglik versin onlari kucagimiza alfigimiz gunleride gostersin insallah. Amin.
Kan tahlili idrarNe tahlili yaptirdinki
Bende akil kalmadi hatta hamilelik depresyonu geciriyorim hafif hergun goguslerimi kontrol ediyorum dolgunmu diye kafayi yiyecegim ben bu gidişle dun doktora gittim ultrasona almadi 3 ay tamsminda dedi gel bide tahlil yaptirdimAyy canim ALlahim korusun valla bu bebekler dogana kadar biz akil sagligimizdan olmazsak iyidur yaa saka bi yana seninde mj ilk cocugun genelde ilk cocugu olanlar bu jadar tedirgin herhalde bu arada izinliyim gitmiyorum bugun ise RAbbim bebeklerimizi korysun saglik verdin omlara kucagimiza alfigimuz gunleride gostersin insallah. Amin.
Amin canim insallahAmin :) Hepimize sağlıkla bebeklerimizi büyütmeyi nasip etsin Rabbim..