2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de böyle çok tedirgin oluyorum. Sancım olmadı 1 gün boyu hemen doktora koştum ultrasonla bi bakalım diye :D canım aslında bu saedce bizim tezcanlılığımızdan kaynaklanan bir tedirginlik. Bebeklerimiz aslında iyi. İçin rahat olsun :)
İnsallah dedigin gibidir tatlim

kızlar günaydın,

ben 2-3 haftadır bebeği görmeye gitmedim tuhaf geliyo herşeyde yolunda bulantım bile yok birtek 2 gün tansiyon düşüktü okadar insan merak ediyor iyimi diye bu cumartesi inş gideceğim rahat olamayan ben şimdide aşırı rahatım doktor randevum vardı gitmedim :KK3:

Valla pek iyi haberler almadm ne yazikki ;( bebegin kafatasinda anomali tespit etti doktor bir hafta sonra tekrar gidicem ayni sekilde devam ediyorsa mecbur alinacak :KK43: anliicaginiz uzere coktum ;( insllah siz saglikla alirsibiz kucaginiza benim umudum kalmadi cunku;(
:( çok üzüldüm :( inşallah haftaya gittiğinde herşey yoluna girmiş olur :(

Çok merak ettim ama nasıl bi testmis bizde yapalim OTE="lalelale93, post: 38741994, member: 644507"]Bu ne telas canim benim annem kardesime hamileyken bi hemsire soylemis evde cinsiyyet belirlrmr testi kime yaptiysa dogru cikti[/QUOTE]
Cok

Canım kızımı 4020 gram olarak normal doğurdum biraz sunni sancı aldım o zorladı sadece ıkınma provası yaptık hemşireyle tamam yapabiliyor dedi doktora doğumhaneye geçtik tek ıkınmayla geldi kızım tek sorunum doktor doğum hemen başlamaz nasılsa diye diğer hastaya bakmaya gitmişti o sıra ebede birden bebek gelince panik oldu çok kesti onun dışında her şey iyiydi bu devlet hastanesinde oldu bir daha mı devlet tövbe

ya eylül bişey sorcam dikişlerin çok acıdımı eski haline döndümü ordaki yapı şuan. birde herkez normal iyi diyor doğrudur adı üstünde ama hiç mi sonra canın yanmıyor dikiş vs kaç günde düzeliyor orası nelere dikkat ediliyor. kimse detay vermiyor.

İnşallah duyarsınız :) çok güzel bir an ben video ya çektirmek istiyordum ama o an kaldik öylece o mükemmel ses ancak o anlik yaşanabilirmis :)
Ilk cocugumda esimle birlikte doktora gitmistik. O zaman oglanin kalp atislarini videoya cekmisti esim. Dogana kadar her gittigimuzde videoya aldi :). Dunyaya gelene kadar ara ara bakardik ama sonra hic bakmadim .

Bende akil kalmadi hatta hamilelik depresyonu geciriyorim hafif hergun goguslerimi kontrol ediyorum dolgunmu diye kafayi yiyecegim ben bu gidişle dun doktora gittim ultrasona almadi 3 ay tamsminda dedi gel bide tahlil yaptirdim
11 haftalik olmussunuz annesi kocaman olmus yavrucun korkma alismustir o artik sana Ya bisey sorcam baska baska hastanelere gidemiyormuyuz ne bilim mesela ben ANkaraya gittigimde bi hafta zekai tahire gideyim obur hafta ank tipa gideyim ustiyorum :KK48: boylece her hafta gormus olurum kuzularimi ya da kuzumu aa tabii asil takibi kendi tup doktorumda yaptiricam hic bilgim olmadigi icin soruyorum olabilirmi acaba :KK46::KK46::anneadayı::nazar:

İnsallah dedigin gibidir tatlim

Ben öyle olduğunu düşünüyorum. Bak bebeğe birşey olsa, kalbi dursa vs emin ol ki fiziksel kötü sonuçlar doğurur. Zehirlenmeye kadar gider. Sancımız mı yok, bulantımız mı yok; tadını çıkarmalıyız rahatlığın çünkü uzun bir süre bundan mahrum kalıcaz :D

Ya ben dayanamıyorum biran önce doğsun minik prensim ya da prensesim :) en azından cinsiyetini öğrenebilseydim yaaa :)
Gorecegiz o gunleri ben kendimi kotu hissettigimde hep mavi ve pembe suveter giymis bebekler hayal ediuorum kalp atiskarni bir girsem internetten su orgu videolarina bakicam yelek orucem kuzularima

ya eylül bişey sorcam dikişlerin çok acıdımı eski haline döndümü ordaki yapı şuan. birde herkez normal iyi diyor doğrudur adı üstünde ama hiç mi sonra canın yanmıyor dikiş vs kaç günde düzeliyor orası nelere dikkat ediliyor. kimse detay vermiyor.
Canim bende 10 gun acisi surdu ama kalkip yuruyor ve her isimi yapiyordum sasece otururken ve wc de sorun yasiyordum. Lahusalik bitene kadar anca toparliyor. Benim kanamam 60 gun surdu.

merhaba arkadaşlar bende nasip olursa ağustos annesi olacağım çok hızlı yazıyorsunuz çoğunlukla okuyamıyorum yetişemiyorum size, umarım hepimiz sağlıkla güzel güzel alırız çocuklarımız kucağımıza... normal doğum da sezaryen doğumda olsa size bir tavsiye sakın kötü doğum hikayesi dinlemeyin eğer biri size olumsuz şeyler anlatmaya başlarsa onu susturun ve bence onunla bir daha doğuma kadar görüşmeyin... bebeğinize ve beyninize olumlu mesajlar pozitif enerji yollayın iyi olacak diye düşünün... ilk doğumdan önce doktorlar hakkında çok ön yargılı davranıyordun kendi tanışdığım doktorlar sezaryen yanlısı davrandığı için güvenim kalmamıştı sonra bize derslerde anlatılan ve ülkemizde pek yaygın olmayan doğal doğum mevzusunu araştırmaya ve bununla alakalı bir çok şey düşünmeye başladım bazı sebeplerden ötürü kontrollerimi yaptırdığım doktorda doğum yapmadım şehir dışında olduğum için... ama tam istediğim gibi olmamakla birlikte gayet güzel bir doğum oldu. kızımı 10:30 da başlayan suni sancı 12:00 de kesip kendi sancımla devam ederek normal doğumla kucağım aldım bir kere bile bağımadım tamamen kendim sürekli ayakta dolaşarak 16:10 da kucağıma aldım inanılmaz güzrl bir duyguydu o muhteşem şeyi gördüğüm anı tarif edemem tek problem kızmı benden alıp götürmeleri oldu. nasip olursa bu doğumda anne bebek dostu bir doktorla irtibat halinde olmak istiyorum ve ten tene temasla çocuğumdan ayrılmadan doğum yapmak istiyorum ... tek içimde kalan bu oldu ha birde kızım son anda kakasını yaptığı için küçücük bir epizyo/kesi atmak zorunda kaldılar ona üzlürüm acaba olmasa olurmuydu diye!? UZUN OLDU KUSRA BAKMAYIN... HAYIRLI AKŞAMLAR...

hiç kesmeden mi oldu doğum yani birde orayı dikerlerken hissetmiyormusunuz birde herşeyi görmek dahada korkutmuyormu.bende normal istiyorum ama yeterince bilgi almak istiyorum. en büyük korkum yapısının bozulması

Gorecegiz o gunleri ben kendimi kotu hissettigimde hep mavi ve pembe suveter giymis bebekler hayal ediuorum kalp atiskarni bir girsem internetten su orgu videolarina bakicam yelek orucem kuzularima

Ben de kendimi ne zaman kötü hissetsen, doğumu yapmış kucağımda bebeğimle hastahaneden çıkışımı hayal ediyorum. O kapıdan çıkarken bebeğimin beresinden öpüyorum :)

Canim bende 10 gun acisi surdu ama kalkip yuruyor ve her isimi yapiyordum sasece otururken ve wc de sorun yasiyordum. Lahusalik bitene kadar anca toparliyor. Benim kanamam 60 gun surdu.

hımm saol canım yardımcı oldun.peki eskisi gibimi orası tanıdığın kötü dikmişler bariz bozulmuş yapısı ve estetik ameliyat olmuş falan etkilendim tabi bende:( buunu evlenmeden duymuştum

Doktorlarınıza güvenin arkadaşlar, veya güvendiğiniz doktorlara gidin. Sezeryanla normal doğum arasında iyi doktorlara giderseniz çok az bir fark kalır. Sezeryandan sonra bir süre daha sancınız olacaktır, Hareketleriniz çok rahat olmayacaktır kısa bir süre için. Ardından herşey normale dönecek. İyi birer dikişle iz kalmayacak. Ama doğumda hiçbişey hissetmeyeceksiniz. Normal doğum ise vücudundaki bütün kemikler kırılırcasına bir acı hissedeceksin. Doğurduktan sonra da bebeğini kucağına alıp hiçbişey olmamış gibi çıkacak gideceksin.

kızlar günaydın,

ben 2-3 haftadır bebeği görmeye gitmedim tuhaf geliyo herşeyde yolunda bulantım bile yok birtek 2 gün tansiyon düşüktü okadar insan merak ediyor iyimi diye bu cumartesi inş gideceğim rahat olamayan ben şimdide aşırı rahatım doktor randevum vardı gitmedim :KK3:
Canim ben daha hic gitmedim :KK45:haftaya cuma gunu gidicem. Bir kanda gebelik testi yaptirdim o kadar . :KK48:

Ilk cocugumda esimle birlikte doktora gitmistik. O zaman oglanin kalp atislarini videoya cekmisti esim. Dogana kadar her gittigimuzde videoya aldi :). Dunyaya gelene kadar ara ara bakardik ama sonra hic bakmadim .
Nolur bana da yapalım tatlım nasıl bir test bu?
Cin ve rus testi yaptim b
ptm bende
Ben öyle olduğunu düşünüyorum. Bak bebeğe birşey olsa, kalbi dursa vs emin ol ki fiziksel kötü sonuçlar doğurur. Zehirlenmeye kadar gider. Sancımız mı yok, bulantımız mı yok; tadını çıkarmalıyız rahatlığın çünkü uzun bir süre bundan mahrum kalıcaz :D
Icerde bebege bisi olmus olsa hissedermiyiz diyosun insallah oylefir

Back