2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla pek iyi haberler almadm ne yazikki ;( bebegin kafatasinda anomali tespit etti doktor bir hafta sonra tekrar gidicem ayni sekilde devam ediyorsa mecbur alinacak :KK43: anliicaginiz uzere coktum ;( insllah siz saglikla alirsibiz kucaginiza benim umudum kalmadi cunku;(
Cok gecmIs olsun insallah Rabbim mucizesini gisterirde 1 hafta sonra iyi bir sonuc duyarsin

benim süt kesiği gibiydi akıntım.doktor mantar olduğunu söylemişti.koku yada farklı bir renk yoktu. ama çabuk tedavi olmuştu.sorun yaşamadım o yüzden çok tedirgin olma arkadaşım.
Evet benimde öyle .doktora bir danisiyim bakalım inşallah hemen bitiverir .

Gunaydin herkese :)erzuruma kar geç kaldı ama iyi geldi geçen sene hiç böyle kar görmedim...Allah kaza bela vermesin kimselere ise gidenlere Allah yardım etsin ...

Ayrıca 10.haftaya da girmsiiz coookk şükür Hoppa...daha 5.haftaları iyi hatırlıyorum inşallah hayirlica dogumlarimiz i da yazarız :) kalp atışını duymayan arkadaşlar inşallah bir an önce duyarsınız Allah bizlere bağışlasın evlatlarimizi ...:KK68:
Kalp atışlarını ne zaman duydunuz kızlar?

Valla pek iyi haberler almadm ne yazikki ;( bebegin kafatasinda anomali tespit etti doktor bir hafta sonra tekrar gidicem ayni sekilde devam ediyorsa mecbur alinacak :KK43: anliicaginiz uzere coktum ;( insllah siz saglikla alirsibiz kucaginiza benim umudum kalmadi cunku;(
Canim bebek kucukken hatayi kolay yapiyor doktorlar. Bana ikili testi yanlis yaptilar. Yanlis olcmusler apar topar ayrintili inceleme yapildi. Doktor hatasi cikti. Bir arkadasima benzwr birsey yaptilar. Bagirsaklarinda kitle var bu kitle downsendromlularda olur dediler. Bwbek dunyaya geldi masallahi ne downaendromlu nede zekasinda bor sorun var. 10 aylik yurudi simsi bidir bidir konusuyor :)

Ayrıca 10.haftaya da girmsiiz coookk şükür Hoppa...daha 5.haftaları iyi hatırlıyorum inşallah hayirlica dogumlarimiz i da yazarız :) kalp atışını duymayan arkadaşlar inşallah bir an önce duyarsınız Allah bizlere bağışlasın evlatlarimizi ...:KK68:
herkese günaydın henüz ben duymadım. 2 hafta sonra kısmetse devlet olduğu için geç oldu randevum. gittiğimde kısmetse 2 aylık olacağız kalp atışlarınıda duyarız inşallah

Back