2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben araştırdım bikaç arkadaşa sordum iki gün sigorta eksik yatıyomuş maaş da iki gün eksik veriyomuş. İki gün sigortada raporlu görünüyomuşsun
iki günlük raporlara iş göremezlik ödeneği verilmiyor bu yüzden genelde bildirim yapmıyoruz maaş ve ssk kesintisi olmaması için
eğer işyeriniz böyle bir kesinti yapacaksa keşke önceden sorup 3 günlük falan alsaydınız kesilen tutarı kurumdan alırdınız

kızlar bende de bir iç sıkıntısı sanki çatlayacağım.Sanırım hormonlar yapıyor bunu.Ne stresli bir dönem. Bu.2. gebeliğim benim ilkinde çok kanamam olmuştu bunda hiç sıkıntı yapmayacağım keyifli keyifli geçireceğim bu dönemi dedim ama olmuyor işte.yok dış gebelik mi yok kalp atışı şimdi ikili test sanırım hiç bitmeyecek.siz ne durumdasınız?

Bir de aranızda ilk çocuğunu normal doğum ile dünyaya getiren ve cesaret verebilecek, iç açıcı normal doğum hikayeleri olan varsa paylaşabilir mi? Çoook teşekkürler şimdiden

iki günlük raporlara iş göremezlik ödeneği verilmiyor bu yüzden genelde bildirim yapmıyoruz maaş ve ssk kesintisi olmaması için
eğer işyeriniz böyle bir kesinti yapacaksa keşke önceden sorup 3 günlük falan alsaydınız kesilen tutarı kurumdan alırdınız
Doğru haklısın canım da tam bilmiyorum kesinti olacakmış aman bi rapor alayım dedim onda da neler öğrendim :)

Canım tarihlerimiz hemen hemen aynı benımde 20.11.2014 doğumda 27.08.2015 yarın gidicem doktora inşallah duyarım kalp atışını bazıları erken diyor 8. Haftada duyulur diyor ama İnşallh Sende gittiğin zaman duyarsın..
Cnm mrb naptın gittinmiii doktora duydunmu minik kalp atışını merak ettim bende cuma gitcem

Iyi aksamlar hanimlar
Sinavlarim icin geldigim karli istanbul aksamindan herkese selamlar bugun dusmemek icin resmen penguen gibi yurumek zorunda kaldim
sonuc: cok kasilmaktan mutevellit feci bel agrisidikkat edin kendinize:anneadayı::KK46:

İyi akşamlar arkadaşlar,dün doktora gittim(devlete) ,benim doktorum özelde ama tahlil fln istedi,tahliller biraz tuzlu gelince devlette yapiiim dedim,dün gittim,doktorum 1,5 saat gelmedi.. O sürede bi bayan geldi doktoru bekleyen 3 gebeyi (ben dahil) başka bi odaya aldı,hastanede gebelikle ilgili eğitim veriliyormuş,onunla ilgili bilgi verdi ve kısaca bahsetti bende size aktarayım belki faydası olur ...Gebeliklerde ilk 3 ay düşük riskinin genellikle mantar ve enfeksiyonlardan kaynaklandığından bahsetti,bunun için çok fazla (günlük 2 lt )su içmemiz gerektiğini,iç çamaşırlarımızın kesinlikle pamuk olması gerektiğini,pet,peçete,pamuk kullanmamız gerektiğini ve vajinayı asla yıkamamız (iç kısım)gerektiğinden bahsetti... Bu dönemde demir,protein,kalsiyum ağırlıklı beslenmemizin öneminden bahsetti ve dedi ki,bebek sizden bütün vitaminleri alıyor zaten,bebek sizden aldığı zaman siz eksik beslenirsenirseniz siz güçsüz düşersiniz,kemik erimesi,demir eksikliği vb hastalıklar ortaya çıkar dedi :) özet halinde sundu eğitim içeriğini bende özet halinde aktardım,umarım faydası olur :KK25:
Ic camasr pamuk olacak.tmm
Ped kullanmali miyiz? Kullanmamalimiyiz?

Kizlar benimde kasik ağrım ve karin agrim çok oluyor gunde 3 4 defa vuruyor korkuyorum bisiy olur diye ? Birde sabahlari istemsiz olarak geriniyorum daha cok yeni ya gerinmek zarar verir mi ?

Bir de aranızda ilk çocuğunu normal doğum ile dünyaya getiren ve cesaret verebilecek, iç açıcı normal doğum hikayeleri olan varsa paylaşabilir mi? Çoook teşekkürler şimdiden
Benim normal doğum canım . Kasılmalar ve açılma ile gittim dr ağrım olmadı. Nişan su gelmedi.kontrole gittim bebeğimi alıp geldim :) hastane para kazansın diye epidural iğne oldum ki bence çok gereksiz di. Önemli olan iyi bir doktor bulmak. Gerisi nasıl olup bitiyor anlamıyorsun ve çabucak to parlıyor sun. ;) hiç korkma

Canım kızımı 4020 gram olarak normal doğurdum biraz sunni sancı aldım o zorladı sadece ıkınma provası yaptık hemşireyle tamam yapabiliyor dedi doktora doğumhaneye geçtik tek ıkınmayla geldi kızım tek sorunum doktor doğum hemen başlamaz nasılsa diye diğer hastaya bakmaya gitmişti o sıra ebede birden bebek gelince panik oldu çok kesti onun dışında her şey iyiydi bu devlet hastanesinde oldu bir daha mı devlet tövbe

Arkadaşlar ikili test yaptirsn var mi aramizda? Ya da gün alan? 11-14 haftalarda diyor benim iki hafta sonra zamanki besliyor. Bu surenin basinda mi tercih ediyor doktor sonunda mi? Bi de nasil yapiliyor bilgisi olan?

İyi aksamalr tipi ler tipileyen erzurum dan merhaba :) bu arada ben bool bol meyve yiyorum keşke yemek de yiyebilsem bu şekil de ...Hoppa

Benim normal doğum canım . Kasılmalar ve açılma ile gittim dr ağrım olmadı. Nişan su gelmedi.kontrole gittim bebeğimi alıp geldim :) hastane para kazansın diye epidural iğne oldum ki bence çok gereksiz di. Önemli olan iyi bir doktor bulmak. Gerisi nasıl olup bitiyor anlamıyorsun ve çabucak to parlıyor sun. :KK66: hiç korkma

Canım kızımı 4020 gram olarak normal doğurdum biraz sunni sancı aldım o zorladı sadece ıkınma provası yaptık hemşireyle tamam yapabiliyor dedi doktora doğumhaneye geçtik tek ıkınmayla geldi kızım tek sorunum doktor doğum hemen başlamaz nasılsa diye diğer hastaya bakmaya gitmişti o sıra ebede birden bebek gelince panik oldu çok kesti onun dışında her şey iyiydi bu devlet hastanesinde oldu bir daha mı devlet tövbe

Çok sağolun kızlar. İnşallah tıbbi engelimiz yoktur (tüm normal doğum isteyenler için) En sağlıklısı diyorlar.

duyarsın inşallah, hadi bakalım habersiz bırakma bizleride, güzel haberlerini bekliyoruz
Valla pek iyi haberler almadm ne yazikki ;( bebegin kafatasinda anomali tespit etti doktor bir hafta sonra tekrar gidicem ayni sekilde devam ediyorsa mecbur alinacak :( anliicaginiz uzere coktum ;( insllah siz saglikla alirsibiz kucaginiza benim umudum kalmadi cunku;(

Birde bi arkadaşın paylaşimini okuyunca korktum.mantar konusunda yani hem az su içiyorum hemde pamuk lu çamaşır giymeye dikkat etmiyorum doğrusu ki banyo yaparken filan iyice yikardim duş jelli filan birde ama artık onu yapmıyorum .mantar için ne yapmalıyım ya :(pinpiriklendiiimm simdi.mantar mi değilmi bilmiyorum da ama yeni internet de okurken keşfettim yani illa ilaç filan mi kullanmam gerek nasıl geçer bu .

Back