- 12 Ekim 2012
- 1.286
- 3.681
- 133
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #7.401
Canim bankada calisken raporlu gunleri eksin oduyorlardi ama biz onlar sonra ptt den aliyorduk. o gunlerin odemesi farkli yapiliyordu.Ben araştırdım bikaç arkadaşa sordum iki gün sigorta eksik yatıyomuş maaş da iki gün eksik veriyomuş. İki gün sigortada raporlu görünüyomuşsun
canim bende normal dogum yaptim. diger kisilere baktikca cok rahat dogum yaptigimi soyleyebilirim ki rahim kapakcilarim tersti ve oglumun kafasida buyuktu . saat 10 gibi dogumhaneye aldilar kendi sancim gelmedi icin once suni sanci verdiler ve suyumu patlattilar. kendi sancilarimi hic cekmedim suni sanci ile dogum yaptim ama sabah saat 10 da baslayan dogum maceram 16.16 da sonlanmisti.Bir de aranızda ilk çocuğunu normal doğum ile dünyaya getiren ve cesaret verebilecek, iç açıcı normal doğum hikayeleri olan varsa paylaşabilir mi? Çoook teşekkürler şimdiden
canim farketmiyor. o haftalarin basinda da gitsen sonunda da ortasinda da gitsen olur. ultrasyon ile bebegin ense kalinligini olcuyorlar. sonra senden kan aliyorlar kandaki bhcg degeri ve yas kriterlerini degerlendirerek cocugunun down sendromlu olma riskini belirliyorlar. annenin yasi ne kadar fazla ise riski o kadar artiyor.Arkadaşlar ikili test yaptirsn var mi aramizda? Ya da gün alan? 11-14 haftalarda diyor benim iki hafta sonra zamanki besliyor. Bu surenin basinda mi tercih ediyor doktor sonunda mi? Bi de nasil yapiliyor bilgisi olan?
akıntımı var canımBirde bi arkadaşın paylaşimini okuyunca korktum.mantar konusunda yani hem az su içiyorum hemde pamuk lu çamaşır giymeye dikkat etmiyorum doğrusu ki banyo yaparken filan iyice yikardim duş jelli filan birde ama artık onu yapmıyorum .mantar için ne yapmalıyım yapinpiriklendiiimm simdi.mantar mi değilmi bilmiyorum da ama yeni internet de okurken keşfettim yani illa ilaç filan mi kullanmam gerek nasıl geçer bu .
Yok canim tek ikiz değil :) benim bi tek bi de ikiz kaybım var ilk defa kalp atışı duyuyorum anlatamam ya duygularımı :))
Evet beyaz birşey yani normal akıntı değil .önceden beri ara ara olurdu ben bilmiyordum mantar filan olduğunu normaldir diye düşünürdüm .akıntımı var canım
mantar kokulu renkli akıntılarda oluyor kokusuzsa korkma renksiz olduğu içinde beence normalEvet beyaz birşey yani normal akıntı değil .önceden beri ara ara olurdu ben bilmiyordum mantar filan olduğunu normaldir diye düşünürdüm .
anladım teşekkür ederim çok. şeker yüklemesiyle karıştırdım herhalde öyle hayal ettim zor bişey olarak. değilmiş . tekrar teşekkürederimcanim farketmiyor. o haftalarin basinda da gitsen sonunda da ortasinda da gitsen olur. ultrasyon ile bebegin ense kalinligini olcuyorlar. sonra senden kan aliyorlar kandaki bhcg degeri ve yas kriterlerini degerlendirerek cocugunun down sendromlu olma riskini belirliyorlar. annenin yasi ne kadar fazla ise riski o kadar artiyor.
belki de aliağada yaptırırım. tıp merkezinde. çünkü o tarihlerde orada oluccm tatil nedeniyle. inş güzel yaparlrcanim farketmiyor. o haftalarin basinda da gitsen sonunda da ortasinda da gitsen olur. ultrasyon ile bebegin ense kalinligini olcuyorlar. sonra senden kan aliyorlar kandaki bhcg degeri ve yas kriterlerini degerlendirerek cocugunun down sendromlu olma riskini belirliyorlar. annenin yasi ne kadar fazla ise riski o kadar artiyor.
Evet canim ya hani tutmayinca bi kere uzuluyoruz ama boyle her gun stresliyiz gerginiz probkem bende de yok sna uste onu sa sorun ediyorum gerkesin midesi bulanuyo benim niye bulanmiyo herkesin goguslrri agriyo vrnim niye agrimiyo diye
Masallah Allah tamamina erdirsin saglikla kucagimiza alalim insallah dediklerine katiliyorum canim negatif sonuc alinca yikiyoruz ama bi kere boyle 18 aralikta ogrendim ben sonucumu keseyi de gormedim ya dusun halimi e bizimkiler cok kiymetli gebelikler esimde cok karisiuo gunde 50 kere watsup tan yaziyo bebisler nasil diye ay ben nerden biliyim iyilerdir herhalde babalari ellerinden opuyorlar diyorum ne diyimo da beni etkiliyo oje bile surdurtmuyo kimyasal diye neyse nasip kusmet olursa agustosa kadarburdayiz canyodasi olucaz artik birbirimize
canim onemli olan ense kalinliginin normal dogru olculmesi . ben o testi devlette yaptirmistim. ultrasyonda olcen yanlis olcmus. apar topar beni ayrintili ultrasyona gonderdiler. oradaki doktor bebeginiz normal sizin olcumu yanlis almislar demisti.belki de aliağada yaptırırım. tıp merkezinde. çünkü o tarihlerde orada oluccm tatil nedeniyle. inş güzel yaparlr
Bir de aranızda ilk çocuğunu normal doğum ile dünyaya getiren ve cesaret verebilecek, iç açıcı normal doğum hikayeleri olan varsa paylaşabilir mi? Çoook teşekkürler şimdiden
Valla pek iyi haberler almadm ne yazikki ;( bebegin kafatasinda anomali tespit etti doktor bir hafta sonra tekrar gidicem ayni sekilde devam ediyorsa mecbur alinacakanliicaginiz uzere coktum ;( insllah siz saglikla alirsibiz kucaginiza benim umudum kalmadi cunku;(
benim süt kesiği gibiydi akıntım.doktor mantar olduğunu söylemişti.koku yada farklı bir renk yoktu. ama çabuk tedavi olmuştu.sorun yaşamadım o yüzden çok tedirgin olma arkadaşım.Evet beyaz birşey yani normal akıntı değil .önceden beri ara ara olurdu ben bilmiyordum mantar filan olduğunu normaldir diye düşünürdüm .
dramamin ve premesis druna danış kullan metpamid Son çareymis içerik okuyun ilaç alınca ..Ben kurtuldum bulantı kusmadanKizlar doktorum bana mepamed verdi 10 mg ama bi faydasini gormedim 2 gundur kullaniyorum farkli ilac kullanip faydasini goren varmi oluyorum kusmaktan artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?