2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ikiz galiba Rabbim kucaginda almayi nasip etsin insallah banada iki embryo transfer edilmisti hep ikiz umud ediyordum ama nasip 1 tane yavrum kalmis benle esimde cok istiyordu ama olsun eskiden o da yoktu :KK49:
Yok canim tek ikiz değil :) benim bi tek bi de ikiz kaybım var ilk defa kalp atışı duyuyorum anlatamam ya duygularımı :))

Canim benim saolasin benim hamileligimi kimse bilmiyo annemler dahil daha keseyi bile gormedik ya o yuzden her derdimi buraya yaziyorum hep soyluyorum cok bekledigim icinde bi rek sizin cevaplarinizdan moral buluuorum zaten gurbetteyim de neyse ALlah razi olsun burda kar tatili var simdi mudurumu aradim dedim kan sonucuna gore hamileyim pers cuma ise gelmiyim dedim tamam dedi zaten cuma aksam yola cikicsm ANk gitcem c.tesi nasipse keseyi ve kalp atisini gormeye gidiyoruz
İzin aldigina cok sevindim canim

Evet ya karin boyu 1 metreyi geciyo ve hic durmadan gunlerdir yagiyo dunde bugunde dustum ALlahim sen buyuksun yarabbim ya ettihim dualarin yuzu suyu hurmetine bebegime yada bebeklerime busey olmasin daha keseyi bile gormedim ya
kan testini ne zmn yaptırdın ve sonuç kaç çıktı

benim canım hiç öyle enteresan bişeyler istemiyo yada hiç aşermiyorum ben de mi sorun var acaba o_Oo_O yada sonradan mı ortaya çıkar ileriki aylarda

kızlar hamileliğinizi öğrendiğinizden bu yana dr.hiç tahlil verdi mi? herhangi bir tahlil??????????
bana hiç tahlil falan yaptırmadı da

kızlar hamileliğinizi öğrendiğinizden bu yana dr.hiç tahlil verdi mi? herhangi bir tahlil??????????
bana hiç tahlil falan yaptırmadı da
evet kan ve idrar tahlili verdi bana. her şeye bakılıyo orda değerlerine. herkese verilmiyomu bilmiyorum ama?

oh iyi agrinin olmamasi dikkat et kendine bisey olmaz Allahin izniyle benim minigimde tup bebek :nazar: cok problem yasamasamda hep korkuyla gecio gunlerim acaba iyimi kalbi atiyomu saglikli gelisiyomu inanirmisin eskiden forumda hamile kalan arkadaslar yazardi hamile kaldim ama simdide bebek nasil iymi bi problem olur mu yazar dururlardi derdim ne guzel hamile kalmissiniz daha gerisini ne takiyosunuz ama oyle olmuyormus gercekten sadece hamile kalinmakla bitmiormus bizim sinavimiz Rabbim saglicakla kucagimiza almayida nasip etsin insallah :KK46::KK46::KK46:
Evet canim ya hani tutmayinca bi kere uzuluyoruz ama boyle her gun stresliyiz gerginiz probkem bende de yok sna uste onu sa sorun ediyorum gerkesin midesi bulanuyo benim niye bulanmiyo herkesin goguslrri agriyo vrnim niye agrimiyo diye
oh iyi agrinin olmamasi dikkat et kendine bisey olmaz Allahin izniyle benim minigimde tup bebek :nazar: cok problem yasamasamda hep korkuyla gecio gunlerim acaba iyimi kalbi atiyomu saglikli gelisiyomu inanirmisin eskiden forumda hamile kalan arkadaslar yazardi hamile kaldim ama simdide bebek nasil iymi bi problem olur mu yazar dururlardi derdim ne guzel hamile kalmissiniz daha gerisini ne takiyosunuz ama oyle olmuyormus gercekten sadece hamile kalinmakla bitmiormus bizim sinavimiz Rabbim saglicakla kucagimiza almayida nasip etsin insallah :KK46::KK46::KK46:
Masallah Allah tamamina erdirsin saglikla kucagimiza alalim insallah dediklerine katiliyorum canim negatif sonuc alinca yikiyoruz ama bi kere boyle 18 aralikta ogrendim ben sonucumu keseyi de gormedim ya dusun halimi e bizimkiler cok kiymetli gebelikler esimde cok karisiuo gunde 50 kere watsup tan yaziyo bebisler nasil diye ay ben nerden biliyim iyilerdir herhalde babalari ellerinden opuyorlar diyorum ne diyim:KK48: o da beni etkiliyo oje bile surdurtmuyo kimyasal diye neyse nasip kusmet olursa agustosa kadarburdayiz canyodasi olucaz artik birbirimize:anneadayı::nazar::KK46::KK46:

hmm bulantın var o zaman heralde. ama ne biliyim normal beslenmeme devam edince bişeyler eksik gibi geliyor nedense :KK35: yani ek olarak neleri tüketmeliyiz. haftada 2 kere balık da yemek gerekiyormuş ama bana kokusu ağır geliyo bu aralar :KK43:
Aynen sürekli bulantım, balıkla ceviz eş değermiş, sende iki katı ceviz ye bol bol alırsın ihtiyacını.
Fındık yiyorum ben birde..

Ben de kızıma hamileyken deli gibi ekşi isterdi canım salata suyu limon şalgam ne bulursam götütürdüm :)
Benimde canım ekşi istiyor ama ben her zaman ekşiyi severdim, limon yediğim olurdu mesela, sanırım ben umutlanmamalıyım..:))

Aynen sürekli bulantım, balıkla ceviz eş değermiş, sende iki katı ceviz ye bol bol alırsın ihtiyacını.
Fındık yiyorum ben birde..

hmm o zaman cevize ağırlık vericez.. beyin gelişiminde önemli sanırım bebişlerimiz zeka küpü olsunlar dimi ama :KK76:
ben bir de şu batıl inançlara takılıyorum bu ara. yok hamileyken o ellenmez bu tutulmaz ciğer ellenmez falan duydunuz mu böyle şeyler??

hmm o zaman cevize ağırlık vericez.. beyin gelişiminde önemli sanırım bebişlerimiz zeka küpü olsunlar dimi ama :KK76:
ben bir de şu batıl inançlara takılıyorum bu ara. yok hamileyken o ellenmez bu tutulmaz ciğer ellenmez falan duydunuz mu böyle şeyler??
ya evet çiğ ete ellenmez diye duymuştum bende, eldiven kullanıyorum artık mutfakta :KK71:

Back