2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bu arada bende doktora gidiyorum o kadar lekelenme ve kanamadan sonra bebegimin kalbinin sesini duyabilcekmiyim merak ediyorum .. Dua edin bana nolur ;( cok gergin ve korku doluyum

:KK43: Isyerinden izin aldim tipi var eve erken gideyim derken gene dustum ya o ksdar dikkst etmeme ragmen sen 11 yil bekle tutsun tup bebegin kar yuzunden karnimdaki bebegine allah korusun sahip cikamazsam ya offff dua ediyorum ALlah rizasi icin birileri daha dua etsin bana bebegime bisi olmasin ya:anneadayı::KK46::nazar:

Allah'in izniyle bisey olmaz Rabbim korusun onu aklina kotu seyler getirme evdeysen simdi surekli yat hic kalkma Allah korur...

Kızlar Merhaba bişe soracağım benim bu aralar karın ağrım ve bel ağrım var neden olabilir ara ara geliyor bazende kasiklarim ağrıyor
Canim bende de oluyor netten baktımda adet zamanımız geldiği için oluyormuş korkma ben biraz ayakta kalayım belim kopuyor resmen bende tek taraflı kasık ağrısı var sürekli sağ kasığım ağırıyor

Kuzum korkma rabbim evladını seni korusun inş olmadı rapor falan al biraz dinlen[/QUOTE
Kuzum korkma rabbim evladını seni korusun inş olmadı rapor falan al biraz dinlen
Canim benim saolasin benim hamileligimi kimse bilmiyo annemler dahil daha keseyi bile gormedik ya o yuzden her derdimi buraya yaziyorum hep soyluyorum cok bekledigim icinde bi rek sizin cevaplarinizdan moral buluuorum zaten gurbetteyim de neyse ALlah razi olsun burda kar tatili var simdi mudurumu aradim dedim kan sonucuna gore hamileyim pers cuma ise gelmiyim dedim tamam dedi zaten cuma aksam yola cikicsm ANk gitcem c.tesi nasipse keseyi ve kalp atisini gormeye gidiyoruz

Canim benim saolasin benim hamileligimi kimse bilmiyo annemler dahil daha keseyi bile gormedik ya o yuzden her derdimi buraya yaziyorum hep soyluyorum cok bekledigim icinde bi rek sizin cevaplarinizdan moral buluuorum zaten gurbetteyim de neyse ALlah razi olsun burda kar tatili var simdi mudurumu aradim dedim kan sonucuna gore hamileyim pers cuma ise gelmiyim dedim tamam dedi zaten cuma aksam yola cikicsm ANk gitcem c.tesi nasipse keseyi ve kalp atisini gormeye gidiyoruz
İnş canım rabbim evladını size bağışlasın hicbirsey olmaz annesi merak etme dua edelim bolca hayırla git hayırla gel inş

Evet ya karin boyu 1 metreyi geciyo ve hic durmadan gunlerdir yagiyo dunde bugunde dustum ALlahim sen buyuksun yarabbim ya ettihim dualarin yuzu suyu hurmetine bebegime yada bebeklerime busey olmasin daha keseyi bile gormedim ya
Allah seni ve bebeklerini korusun inşallah

Kizlar bu arada bende doktora gidiyorum o kadar lekelenme ve kanamadan sonra bebegimin kalbinin sesini duyabilcekmiyim merak ediyorum .. Dua edin bana nolur ;( cok gergin ve korku doluyum
duyarsın inşallah, hadi bakalım habersiz bırakma bizleride, güzel haberlerini bekliyoruz

İnşallah bebişine hiç bir şey olmaz, Raabim yanınızda olsun hep, Sağlıkla kucağına alacağın günleri görürsün inşallah..
Bu arada sen ikinci kattan bile düşssen Raabbim izin vermediği sürece asla bir şey olmaz.
Amin canim benim saolasin hepimiz saglkkla kucagimiza alalim insallah

selam kızlar, hamilelikte beslenmenizde ek bişeyler yiyormusunuz? yani ben süt ve yoğurt yemeğe dikkat ediyorum. bir de ceviz yiyorum arada. sizin var mı önerileriniz, bilgi paylaşımı yapalım?? :KK49::KK76::kk77:

selam kızlar, hamilelikte beslenmenizde ek bişeyler yiyormusunuz? yani ben süt ve yoğurt yemeğe dikkat ediyorum. bir de ceviz yiyorum arada. sizin var mı önerileriniz, bilgi paylaşımı yapalım?? :KK49::KK76::kk77:
Aynen bende öyle, süt içemiyorum ama yoğurt ve ceviz yiyorum. Birde meyve..
Hoş zaten bunlar dışında birde simit yiyebiliyorum ben bu kadar :KK43:

Aynen bende öyle, süt içemiyorum ama yoğurt ve ceviz yiyorum. Birde meyve..
Hoş zaten bunlar dışında birde simit yiyebiliyorum ben bu kadar :KK43:

hmm bulantın var o zaman heralde. ama ne biliyim normal beslenmeme devam edince bişeyler eksik gibi geliyor nedense :KK35: yani ek olarak neleri tüketmeliyiz. haftada 2 kere balık da yemek gerekiyormuş ama bana kokusu ağır geliyo bu aralar :KK43:

Canim benim saolasin aynen oyle yapiyorum yattim bakalim agrimda yok sukurler olsun

oh iyi agrinin olmamasi dikkat et kendine bisey olmaz Allahin izniyle benim minigimde tup bebek :nazar: cok problem yasamasamda hep korkuyla gecio gunlerim acaba iyimi kalbi atiyomu saglikli gelisiyomu inanirmisin eskiden forumda hamile kalan arkadaslar yazardi hamile kaldim ama simdide bebek nasil iymi bi problem olur mu yazar dururlardi derdim ne guzel hamile kalmissiniz daha gerisini ne takiyosunuz ama oyle olmuyormus gercekten sadece hamile kalinmakla bitmiormus bizim sinavimiz Rabbim saglicakla kucagimiza almayida nasip etsin insallah :KK46::KK46::KK46:

Kızlar burası bana uğurlu geldi :) pıtır pıtır ları gördüm bugün bi iki sn de dinledim :) Allahım nası güzel bi duygu bu ağladım hıçkıra hıçkıra Rabbim tamamına erdirsin inşallah :))

ikiz galiba Rabbim kucaginda almayi nasip etsin insallah banada iki embryo transfer edilmisti hep ikiz umud ediyordum ama nasip 1 tane yavrum kalmis benle esimde cok istiyordu ama olsun eskiden o da yoktu :KK49:

Back