- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #5.781
Yaa anladım. Teşekkürler :)Genelde sonradan yetisiyor canim. Ama onu kafaya takma bazen gec dollenme oluyor. Birde benim oglum hep 1 hafta onde gitmisti adet tarihime gore. Ama dogumu 1 hafta gec oldu. Daha once temmuz annelerini takip etmistim sezeyanlarin cogu haric hic birimiz gununde dogum yapmadi.
kizlarr gunaydin dun kontrlum vardi proluton igne ve 1tane endol fitil verdi kalp atislarini gordukk kahverengi akinti normal dedi bakalm. dinleniorum hep
Ben de aynı durumdayım :)Kalkmak istemiyorum yataktanuykucu oldum cıktım..çalışanlar Allah yardımciniz olsun ...
Gözün aydın canımm.kızlar kalp atışlarını duyduk fasulyemizin çok şükür
aminnnn canım benimGözün aydın canımm.. Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin inşallah
Sevgiler
Hele yiyecek birşeyler hazırlamak eziyet geliyor yaBen de aynı durumdayım :)
Gözünüz aydın :)çok güzel duygu değil mi...kızlar kalp atışlarını duyduk fasulyemizin çok şükür
Teşekkür ederim canım benim, evet çok güzel bir duygu ki hala inanamıyorumGözünüz aydın :)çok güzel duygu değil mi...
kızlar kalp atışlarını duyduk fasulyemizin çok şükür
darisi bekleyen herkesin başına canım benim teşekkür ederim. 6+6 gün kendi hesabımla aynı gidiyor yarın 7. haftayı dolduruyoruz inşallah.Gozun aydin cnm. darisi basima :) tam olarak kac haftaliksin bugun?
Bendede durum ayni. Günlük ped kuullaniyorum.
vajinal jel kullaniyorum ona bagliyorum bukadar akıntı olmasını
günaydın
evet İstanbul karlı ve soğuk
ben zaten hastayım
canım sende mi istanbuldansın
hangi doktora gideceksin veya gidiyorsun?
Kizlar ben bisey sormak istiyorum,
burada 2. Bebegini bekleyen annelere sorum:
Siz cocugunuzu, ki daha kucukturler tahminimce, kucaginiza hic almiyor musunuz?
hani kesinlikle agir kaldirmayin falan diyorlar ya, simdi 2-3yasinda cocugu olan anne, yeniden hamile kalinca hic cocugunu kucagina alip kaldirmiyor mu?
kızlar kalp atışlarını duyduk fasulyemizin çok şükür
çok mutlu oldum.İnş sağlıkla kucağina alırsın cnm.Hoş geldin elif-elif :) Ben de 42 yaşındayım Allah nasip ederse ilk bebeğim..inşallah hepimiz sağlıklı gebelikler yaşayıp sağlıklı bebişlerimizi kucaklarız :)
Selamlar
Haklisin canim her daim iyi olsunlar bizimle olsunlar saglikla kavusalim ve icimiz hep rahat olsun insallahCanim hareketler baslasa bu seferde az hareket edince ayy neden hareket etmedi. Birseymi oldu diye evham yapiliyo .
aynen canim ben de gurbetteyim.annem yanimda olsa simdi nazimi cekse. ev isi yapmiyorum ama yemek hazirlamak bile zor geliyor elim kalkmiyor gozumden uyku akiyor .bide kucuk kizim var onun ihtiyaclari derken yoruluyorum allah bebeklerimizi korusunHele yiyecek birşeyler hazırlamak eziyet geliyor yahormonlar ağlatacak beni bu kadar uzak da olmak sevdiklerime zor günümde yanıma gelemiyor olmaları kötü..ailesi yakınında olanlar kıymetini bilmeli bence.
O zaman kan tahlili yaptırmamıştım ama karından bakıldı bebeği de kalp atışını da gördüko zamanki kan değerini biliyor muydun canım bi de karından mı duydun
BEN İZMİRLİYİMIzmirde olan varmi icinizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?